Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs tak u nas v dome je v lete brutal horuco odkedy sme zateplili dom. Tak uvidime ake bude leto tohto roku. Do porodnice si brala veci ake?
Ja mam kocik po malom Qiunny Buzz starsiu kolekciu, ezte posluzi. Inak ja som sportovu cast vyuzivala len chvilku a kvoli spratnosti do auta smd kupovali na jar, leto sportiak ☺
@zuzacka16 tak ani ja som necakala, ze uz mi dneska povie pohlavie....len mi robila sono a merala atd...a potom, ze chcete vedeit pohlavie? ze jasny chlapec....a ukazala mi pipika :D
a inak maly je uz aj celkom dost velky a nepribrala som ani gram....ale ono to pride :D
tak, jasne, ze saticky, maslicky, vlasocky a neviem co, bolo by to zlate, navyse my sme obidvaja tmavy a keby to bola taka mala tmavokoza princezna kucerava tak by to bolo krasne, ale ja som od zaciatku tusila, ze to bude chlapec, fakt, ze intuicia nesklame 🙂
potom, uz ked vsetci, ze dievca, tak som sa na to nechala "prehovorit".....ale som rada, ze to bude chlapec....povedala mi, ze ma dlhsie stehenne kosti, ci je partner dlhonohy....hovorim, ze totalne dlhonohy a vysokansky....tak, ze bude po nom....:D tomu, ked som to hovorila, tak predtym aj celkom bol nakloneny k dievcatku, ale teraz uplne podla mna spysnel, ked som mu povedala, ze je po nom :D haha no kazdopadne, som rada, ze to bude chlapcek, uz aspon konecne vieme 🙂...som zvedava, co vy 🙂
@nenuska25 no ja by som tiež už asi vedela, len som sa zabudla opýtať naposledy a vlastne mne ani nechcela robiť sono, tak možno to bolo aj tým, ja som bola rada, že mi ho vôbec urobila..veď to je super, že si nepribrala ani gram, všetko to ide teda tomu malinkému 😉 tak jasné, že chlap je pyšný, keď to bude celý otec 😂😅 môj by chcel mať tiež prvého chlapca a potom dievča..tak uvidíme..aj si objednaná na ten morfologický ultrazvuk či nie?
@nenuska25 fúha 50 Eur no ja to budem mať asi zadara, lebo mne dala lekárka moja výmenný lístok, tak uvidím potom..ale budeme chcieť aj nejaké fotečky, takže si asi tiež niečo zaplatíme..a kedy si objednaná, hm? no Matias je veru pekné meno, idem si ho asi zapísať do zoznamu 😅😂 a to je aj v kalendári, hm?

Baby uz ste si vybrali kočík? Pre akú značku ste sa rozhodli? Ja som veľmi chcela peg perego, no aj z druhej ruky je dosť drahý..Tak sme sa s mužom dohodli na lacnejšom kočíku a keď tak do budúcna investovať ešte do nejakého sportiaku. Zatiaľ sme si tento vybrali.