icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
23. jan 2017

Baby uz ste si vybrali kočík? Pre akú značku ste sa rozhodli? Ja som veľmi chcela peg perego, no aj z druhej ruky je dosť drahý..Tak sme sa s mužom dohodli na lacnejšom kočíku a keď tak do budúcna investovať ešte do nejakého sportiaku. Zatiaľ sme si tento vybrali.

zuzacka16
23. jan 2017

@kchan my sme kúpili z druhej ruky a je to značka Cam Dinamico - trojkombinácia..nám sa páčilo, že je ľahko ovládateľný a aj menenie tých konštrukcií ide veľmi ľahko..

kattky
23. jan 2017

@lilianna1xs tak u nas v dome je v lete brutal horuco odkedy sme zateplili dom. Tak uvidime ake bude leto tohto roku. Do porodnice si brala veci ake?

kattky
23. jan 2017

Mne sa pacia tie kociky s tou plastovou vanickou ako znacka BabyMerc, Camarello, ... Zvlast tento namornickej farby

kitty18
23. jan 2017

@kchan my sme kupili Takko Light kremovy a je super lahunky a ma aj velku vanicku. A na sportiaku ide strieska stiahnut skoro az naspodok co je dobre keby aj snezilo ☺

kitty18
23. jan 2017
nenuska25
23. jan 2017

@kitty18 aka je to znacka? je krasny...ja asi camarelo podobne farby ako ty mam predstavu

nenuska25
23. jan 2017

@kitty18 aha ok uz vidim 🙂

1aduliatko1
23. jan 2017

Ja mam kocik po malom Qiunny Buzz starsiu kolekciu, ezte posluzi. Inak ja som sportovu cast vyuzivala len chvilku a kvoli spratnosti do auta smd kupovali na jar, leto sportiak ☺

kchan
23. jan 2017

@zuzacka16
@kitty18 krásne kočíky ste vybrali😍

zuzacka16
23. jan 2017

@kchan ďakujem..myslím, že teraz sú všetky kočíky krásne, už len záleží od vkusu každej z nás 😉

nenuska25
23. jan 2017

@zuzacka16 asi to bude Radim 🙂

ttami
23. jan 2017

@nenuska25 jeeee blahozelam😉
Dievcata kociky su nadherne,ja este len priebezne pozeram na nete,kocikov je strasne vela a krasnych,tazko si vybrat😒kupujete z netu ci najprv idete do obchodu tam vyberiete a potom z netu objednavate??

ttami
23. jan 2017

@nenuska25 krasne meno, ale dost netradicne🙂mne sa tazsie vybera chlapcenske meno,ale zas pre dievca mam viac tipov,a pre,kt.sa rozhodnut je tazko,asi budeme losovat😀

nenuska25
23. jan 2017

@ttami hej netradicne, ale hodi sa k prezvisku, lebo je tiez take juzansky znejuce 🙂 ale uvidime, mozno nakoniec sa rozhodneme pre ine 🙂 dievcenske by sa mi lahsie vyberalo, ale som vdacna, ze bude chlapec 🙂

zuzacka16
23. jan 2017

@nenuska25 no super mici ze uz aj meno mate my mame napisanych par tipov dievcenskych mame viac ako chlapcenskych no mame cas este nakolko za mesiac hadam sa dozvieme pohlavie 😉 a ste chceli chlapca ci vam to bolo jedno

nenuska25
23. jan 2017

@zuzacka16 tak ani ja som necakala, ze uz mi dneska povie pohlavie....len mi robila sono a merala atd...a potom, ze chcete vedeit pohlavie? ze jasny chlapec....a ukazala mi pipika :D
a inak maly je uz aj celkom dost velky a nepribrala som ani gram....ale ono to pride :D
tak, jasne, ze saticky, maslicky, vlasocky a neviem co, bolo by to zlate, navyse my sme obidvaja tmavy a keby to bola taka mala tmavokoza princezna kucerava tak by to bolo krasne, ale ja som od zaciatku tusila, ze to bude chlapec, fakt, ze intuicia nesklame 🙂
potom, uz ked vsetci, ze dievca, tak som sa na to nechala "prehovorit".....ale som rada, ze to bude chlapec....povedala mi, ze ma dlhsie stehenne kosti, ci je partner dlhonohy....hovorim, ze totalne dlhonohy a vysokansky....tak, ze bude po nom....:D tomu, ked som to hovorila, tak predtym aj celkom bol nakloneny k dievcatku, ale teraz uplne podla mna spysnel, ked som mu povedala, ze je po nom :D haha no kazdopadne, som rada, ze to bude chlapcek, uz aspon konecne vieme 🙂...som zvedava, co vy 🙂

nenuska25
23. jan 2017

@kitty18 a co Vas vysiel? a kde ste ho kupili? fakt nad nim rozmyslam, velmi sa mi paci...aj tie farby, pre chalana tiez super 🙂

kattky
23. jan 2017

@nenuska25 mne ked robil ulyrazvuk krcka, tak te

kattky
23. jan 2017

@nenuska25 tak tiez som bola prekvapena ako maly narastol odkedy som ho nevidela. Zlaty bol este mi doktor vravel lebo kopal maly, ze vidite aka je pre neho makacka to kopanie? Lebo uz spi. A maly ozaj uz lezal kludne 😀

zuzacka16
23. jan 2017

@nenuska25 no ja by som tiež už asi vedela, len som sa zabudla opýtať naposledy a vlastne mne ani nechcela robiť sono, tak možno to bolo aj tým, ja som bola rada, že mi ho vôbec urobila..veď to je super, že si nepribrala ani gram, všetko to ide teda tomu malinkému 😉 tak jasné, že chlap je pyšný, keď to bude celý otec 😂😅 môj by chcel mať tiež prvého chlapca a potom dievča..tak uvidíme..aj si objednaná na ten morfologický ultrazvuk či nie?

nenuska25
23. jan 2017

@zuzacka16 hej moja akurat dneska som sa objednavala sem do BA. za 50 eur :D ale tak vecerny termin a pojde aj polovicka, tak obetujem :D
a inak rozmyslala som aj nad menom Matias......celkom sa mi paci, ale ja uz neviem, chlapcenskych sa mi zda malo peknych :D

zuzacka16
23. jan 2017

@nenuska25 fúha 50 Eur no ja to budem mať asi zadara, lebo mne dala lekárka moja výmenný lístok, tak uvidím potom..ale budeme chcieť aj nejaké fotečky, takže si asi tiež niečo zaplatíme..a kedy si objednaná, hm? no Matias je veru pekné meno, idem si ho asi zapísať do zoznamu 😅😂 a to je aj v kalendári, hm?

kchan
23. jan 2017

@nenuska25 na morfo ultrazvuk ideš k dr. Slezakovi? Ja idem k nemu, tiež vo večerných hodinách, tiež za 50€ a tiež polovička môže ísť so mnou 🙂

nenuska25
23. jan 2017

@zuzacka16 ano, meniny ma 24.2. Pozdava sa aj chlapovi, len hovori, ze to je ako Matus...a tych pozname kopec....ale fakt sa nam paci, mozno este viac ako Radim :D
Zapis si!

nenuska25
23. jan 2017

@kchan hehe. ano objednana som 20.2. o 18tej...ty ako?

zuzacka16
23. jan 2017

@nenuska25 no dobre teda tak idem písať 😅 inak ja som tiež objednaná na ten morfo 20.02. ale o 15tej 😝

nenuska25
23. jan 2017

@zuzacka16 a ake mas zatial mena?

kchan
23. jan 2017

@nenuska25 ja tiež 20.2 a o 16:50hod 🙂

zuzacka16
23. jan 2017

@nenuska25 no zistila som, že ten papier s menami mám doma 😂 ale viem, že chlapčenské sú tam Erik, Sebastián, Mário a teda ešte dám Matias 😅 a dievčenské mám že Timea (to je u mňa top a páči sa aj chlapovi) a potom ešte Lea, Nikola, Sára a ešte asi nejaké, no neviem už čo 😅