Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Inak my ked sme vyberali aj dievcenske tak na každé mi povedal ze to nie tak sa volala moja bývalá alebo pes mačka neviem co
@kattky je pekny, ja mam ten isty problem,navsetko je cas 😒
To.iste som zazivala pocas prveho tehu,ze je cas,svokra furt ze dopredu sa nic nekupuje.A potom to aj tak dopadlo,ze som nic nemala,pokupili veci kym sme boli tych 11dni v porodnici a nic sa mi nepacilo,nebolo take ake som chcela.ja.
Tak teraz si kupujem priebezne male drobnosti kedze pohlavie nevieme tak este pockam do.tej jari a potom huraaaa nakupy 😉 teraz len sondujem
Tak ta pani predava 3 kobinaciu za 250€ co si myslim, ze je super cena, lebi tie kociky su drahsie. Iba po nehi mi treba ist nejakych 70km.
@kattky kocik je krasny ako stvoreny pre chlapceka a nebude sa ani velmi spinit,a nevyzera byt zniceny a aj cena je dobra a je este v zaruke??a niekedy su take ponuky,ktore sa neodmietaju
Mi pre chlapca mame vybrate-alexej,timotej a mne sa paci i jergus a z dievcenskych-nina,zoja,zara,dorotka,hanka,alzbetka,mia,eliska,zina joj vela mien sa mi paci😒
@kattky kľudne ho kúp ak je takáto dobrá cena na neho a chceš ho. Neskôr by si už možno nezohnala za takú cenu a možno ani farbu. Ja takisto počúvam stále z každej strany, že nemám ešte nič kupovať a bla bla , ale ja to beriem jedným uchom dnu a druhým von. My sme už tiež začali kupovať výbavičku a každý mesiac niečo kúpime. Dnes som napríklad objednala tašku na kočík a deku, o týždeň pôjdeme kúpiť postielku, o mesiac zas výbavu do postielky atď.. proste každý mesiac niečo, veď naraz by to bola hrozná pálka. Nechcem aby to vyznelo chladne a nič také si ani nepripúšťam, no ak sa má stať niečo zlé, tak sa stane- bez ohladu na to, či doma už mám niečo nakúpené...
Babule a uz si vsetky kremujete bruska?ak ano, tak cim prosim vas?
@kattky elegantny, no nasej malej by sa nepacil. Nechcela byta totiz v ziadnom v kt. Nevidela. Len prvy mesiac ked spala. Potom zacala plakat a naspät dnu ani za svet. Takze v jednej ruke kocik, v druhej fusak s babom, kedze bol februar. A tak to slo az do maja, kedy som konecne mohla na kolieska pripnut vajko a prvykrat si vychutnat kocikovanie.
Vanicku sme vyuzili ani nie 20x a ja asi 3x, kedze kvoli zapalu som nemohla v zime von.
Vo vajku sa ale dieta potilo na chrbatiku, tak v lete nastastie akceptovalamoznost na bruchu v sportiaku s otvorenou strechou (cabrio model). Nastastie moc neprsalo, lebo ked bol kocik pozapinany a nebodaj na nom folia proti dazdu, tak samozrejme revy. A ked prisla jesen tak uz nastastie vedela sediet, tak boje s kocikom prestali.
A nebude v tom ciernom plaste cez horucavy teplo? Ale zas ho neprefukne v zime.
Este co si pisala o vasom zateplenom dome. V zateplenych bytoch byva prave ze chladnejsie ako predtym. Teda mne je tam vzdy chladno v porovnani s nezateplenym. Jedine babka mala dom (specialne obyvacku), v kt. i pocas 35 stupnov bolo v izbe chladno. Dom stavali svojpomocne a museli si kazdu tehlu, stavebnu kocku sami vyrobit. Ale to sa tak kedysi asi vsade robilo.
@zuzacka16 uz treba. Bruska, boky.. ja mam olej od Weledy
@juliane126 tak vies neviem ake bude nase babo. A ak by nechcelo byt v kociary, tak si myslim, ze je lepsie dat zanho 250€ ako cca 450€ za novy, ktory nevyuzijem. Sestra moja mala total cierny kocik a bol v pohode aj v lete, len ho uz predala minuleho roku. Tak uvidim co to bude, ked uz maly krpec bude na svete 😀 ci sa bude chciet vozit, alebo nie 😉
@kattky hej tiez som kupovala od ruky... tiez som mala jeden predtym vyhliadnuty ale som si povedala ze cez sviatky nebudem nikoho otrvavovat a niekto ma predbehol a bolo mu jedno ze su sviatky :D ale nevadi tento sa mi paci este viac 🙂 a mna stal ozaj malinko takze ja som nevahala ...
@kitty18 tak nam ten sa tiez paci a ze my sme uz treti ci jej mame dat vediet ci ho berieme. On ked ma byt nas tak bude. Vzdy tak vravym, ze co ma byt nase si nas pocka. Ja som este minuleho roku ukazovala svikre ten prvy kocik co sme mali vyhliadnuty, tak mi povedala, ze ona by od ruky nekupovala kocik. Tak si myslim, ze ja nevyhodim nadarmo kopec penazi teraz za kocik ked mozem mat lacnejsi. A popritom vobec nevyuzity kociar od tej pani. Lebo teraz nikto nikomu neda len tak peniaze a nepovie ze tu mas a chod si kupit kocik aky len chces. Kazdy obraca kazdu mincu v tejto dobe 🙂 ona po svojej vnucke by mi dala nausnice, len aby som kupovat nemusela a neviem co este, ale o kociku z druhej ruky nebola nadsena no keby bol po jej vnucke prvorodenej tak by mala iny nazor
@kattky no ved to a treba toho strasne vela takze ja vela veci kupujem spod ruky ja si z toho vobec nic nerobim.... mame uver a ucty tiez treba platit a kto mi da na to peniaze ... a hlavne niektore co predavaju tak ani veci nevyuzili a su ako nove. aj kocik co mam neni na nom ani skrabancek lebo pani ho skoro vobec nepouzivala nakolko mali dvor a malemu sa nechcelo byt v kocari.... ja mam nausnicky este po sebe :D tak dufam ze budeme mat malu bambulku 🙂 nech maju vyuzitie :D
@nenuska25 ja stale chodim cikat casto....obcas na nervy,tolko co zadriemnem a uz cikat mi treba..ci den ci noc...furt 😀
@kattky my sme mali pre nasu malu tiez cierno-modry kocik vybraty. Ja som ho brala kvoli kolesam, lebo sa s nim vsade dalo dostat aj do lesa a babo nehegalo ako na tych malych kolieckach. A sportiak bol dost velky, kt. Som mohla pouzit i pre 3-4rocne dieta.
Len sa nas kazdy pytal ci mame chlapca alebo ci uz mame druhe.
No moj muz (teda ani ja) by sme ruzovy kocik nekocikovali 🙂
A cena je dobra. Naco kupovat novy, ked kvalitny kocik vydrzi viac ako 1 dieta. Jedine ak sa chystas mat 3 deti 🙂
ahojte vcera som bola pri lekarke povedala mi ze mam velmi nizko placentu a nesmiem chodit po schodoch nesmiem nic zdvihat dokonca uz 5 kg je vela ziaden pohlavny styk nezdvyhat ruky hore a podobne mam doma 1,5 r dietatko ktore je vecne na mne zavesene byvame na 3 poschodi bez vytahu a tento mesiac sa stahujeme do domu 🙂 takze neviem asi si vezmem volno u manzela 🙂 len ci mi okna umyje povedzte myslite ze len zbytocne vela strasi alebo naozaj mam lezat z vylozenymi nohami ????

@kchan tak ja som po tebe, lebo to trva cca 45 minut :D hahaha tak sa vidime 🙂