Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@slimstar,moja kamoska je nizka,utla zena,s oblecenim vazi mozno 45kg,panvu ma uzku totalne ako nejake 10rocne dievca,porodila 3 deti normalne,ako prvorodicka porodila 4kg valibuka.Po tretom porode sa jej pytam,ze ako,ona na to,ze by mohla aj 10deti zaradom porodit,ze porod rychly za 15min bolo po vsetkom.
Takze este to nemusi byt uzka panva problem
@piskotka99
Ahoj.Nám pohlavie povedali už v 12tt,že na 80% to vyzerá na dievčatko,čo som aj od samého začiatku cítila 🙂 ale bolo to o chlp,bol to len moment,lebo malá sa nechcela veľmi ukázať,vrtela sa tam ako aquabela 🙂 ak budeš mať šťastie,tak sa dozvieš aj ty 🙂
@blondie257 tak to ste ma potešili, ja som tiež ten typ, celý život mám tak do 50 kg a skôr užšiu panvu. 🙂 Možno to bude v poriadku, uvidíme. Že vraj merajú hlavičku bábu a potom ten vnútorný rozmer panvy a podla toho sa aj bude rozhodovať.
@juliane126 tak ja ju mam vraj vpredu dole :/ asi tak mi vravel no povedal mi ze to sa ešte môže upraviť si pôrodu... Tak verím že budem môcť rodiť normálne a nie sekcia... A hlavne verím že to zvládneme do konca 🙂
@juliane126 a dá sa ležať jasne nakoľko detičky v škôlke tak s to da aj keď ja som taka akčná že stále niečo potrebujem robiť 😀
@diannna neboj do mesiaca budes citit pohyby aj 5krat za den. Potom ziadne sono nebudes potrebovat. Ale verim, ze ta nepotesila. Pri malej som mala utz len 3. Pohlavie som sa dozvedela v 30. Tyzdni. Ale tyzden predtym sa mi snival sen, kde mi akasi stara zena vravela. Ze nech sa netvarim, ze neviem, ze budem mat dievcatko.
@diannna neboj zbehne to rychlo. Mne moja sestricka ani moc nekontrolovala iba sa pytala ci nemam problem s mocenim palenie a tak a hned pisala ze ho mam negativny. Potom som isla k doktorovy a ten ze sa mam ist pripravit a ja pozeram nanho a sa pytam ci mi bude robit ultrazvuk tsk vraj ano ale ze nie babatka ale krcka ci je v poriadku vsetko. No a male bolo len trosilinku vidno. No potom urobil vynimku tak mi ho na paru sekund ukazal lebo sam sa chcel pozriet na pohlavie a ukazal mi pipik a vajicka. Nas fesak nema problem ukazovat sa 😀 no a dalsie sono babatka mi bude robit 15 februara. Ja na ten morfologicky nejden nakolko mi povedal, ze aj on mi tie merania urobi a za 5€ a nie za 50€ ako v Kosiciach.
@zuzacka16 v 1 trimestri som aj ja brala femibion 1 a teraz uz neberiem, lebo aj gyn. som sa pytala ci mam uzivat kys.listovu tak ze teraz uz nemusim. Ja beriem vitaminy na prirodnej baze od firmy Starlife. Oco s tym robi, tak on mi ich kupuje a nechce odomna za ne ani korunu, len aby babo bolo zdrave. Beriem nejake na elasticitu maternice, zelezo a vapnik. Malaby som si zvysovat davky v kazdom trimestri, ale ja vzdy beriem zo vsetkeho iba pi jednu na den a staci mi to.
@kattky no tak sme boli teda na tom rovnako, ja keď som sa gyndy pýtala, že mám femibion 1 či mám pokračovať aj v 2, tak povedala, že hej a nijak to už nekomentovala, ale nekúpila som si ho, lebo keby som to mala brať do konca tehu, tak je to aj dosť drahé a niekde som čítala, že sa z toho rodia aj veľké deti..to čo ty berieš, tak to je OK to nemá ako poškodiť, lebo niekedy nie vždy všetok vitamín prijmeme aj zo stravy..tento týždeň som mala mať aj výsledky z druhého odberu na ten kombinovaný test a zatiaľ nevolali, tak hádam už ani nezavolajú, asi je teda všetko OK, dúfam 🙏
@zuzacka16 mne tiez nevolali z teho kombinovaneho testu no po tyzdni a pol som ja volala sestrice ci neprisli mi vysledky, tak sa pozrela a povedala, ze mozem byt pokojna, ze vsetko je v poriadku 🙂 no mne gynekolog povedal ak chcete uzivat kys.listovu tak si kupte nieco lacnejsie, lebo ten femibion 2 je zbytocne drahy. Aspon obcas aj on pozera na peniaze ze su potom zbytocne vyhodene. A naposledy ked som bola unho tak mi povedal, ze nemam kys.listovu brat vobec iba tie vitaminy co mam.
@zuzacka16 tak tak ja som ju brala aj pred tehotenstvom jeden mesiac. Ved ci si musime vytrpiet aby tie drobatka boli v poriadku. Vobec sa netesim na ten test co na cukrovku ... Bleee urcite je to humus pit tu sladotu a este nalacno. Kamoska to vypila a hned to aj vyzvracala, lebo jej prislo z toho zle. To je tyranie toto 😀
@kattky nie je to az take hrozne vytlac si do toho citron a bude to mnamka 😊
@slimstar mne ho robili v 27 tt takze nejak okolo myslim ze od 26-28 tt

@kattky ako mna prestala boliet ta kostrc aj panva no zas mam pocit ci sa mi tie mocove nevracaju 😔 takze este necitis ani ja nie no zevraj plnsie zeny citia neskor tak uvidime..inak mozno fitlopta by ti pomohla na tie krize mne tak kazala dr na tu kostrc