icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slimstar
26. jan 2017

@gabrielita3 aha, takže ja mám ešte čas. 🙂

gabrielita3
26. jan 2017

@slimstar urcite ti povedia na poradni okolo 20 tt ked budes u nas sa objednava a kupuje glukoza potom to len tam vypijes a cakas popritom beru krv z prsta a chodis cikat to cakanie a cikanie je najhorsie lebo nemozes pit pri tom cize ked uz poslednykrat ides na wc ledva nieco zo seba dostanes 😂 moja skusenost 😊

sunflower80
26. jan 2017

@slimstar hej robi sa to okolo 27tt a nie je to take hrozne. Predstav si sladsiu citronadu. Niekde ale neberu krv z prsta, ale normalne zo zily. To len aby si nebola prekvapena, keby nahodou. Zoberu ti najprv pred vypitim a potom po vypiti krv.

zuzacka16
26. jan 2017

@kattky ja som nič nebrala, no začala som keď som už až bola tehu..však toto 9 mesiacov vynosiť v brušku plus okolo toho stresy, aby bolo všetko OK a po pôrode sa to aj tak bude podobať na chlapa 😅😂 to nasere 😅 tiež som počula o tom glukózovom teste teda moja DR mi ešte nič nespomínala len čo som si čítala..a potom sa berie krv či ako to funguje ten test?

gabrielita3
26. jan 2017

@zuzacka16 napr ked ja som bola zobrala mi krv zo zily vypila som glukozu zobrala krv z prsta potom som tam hodinu sedela zas mi zobrala z prsta vysetrila moc zas som sedela hodinu a zas moc a krv z prsta

zuzacka16
26. jan 2017

@gabrielita3 čože? to ešte aj moč berú? fúha a to koľko tam sedíš v tej čakárni? a koľko sa pije približne tej sladkej hovadinky 😅 myslím 2-3 deci či viac keď máš aj toľko cikať? a môžeš potom niečo piť keď vypiješ tú glukózu teda myslím čistú vodu?

gabrielita3
26. jan 2017

@zuzacka16 neviem ci vsade to takto robia u nas je to takto myslim ze pol litra som musela vypit ale nie na ex v pohode som to pila s citronom super nemozes nic pit ani jest pred ani po vypiti a sedela som tam zhruba 2.5 hod

zuzacka16
26. jan 2017

@gabrielita3 fúha tak to je aj dosť dlho tam sedieť a musíš byť o hlade a o smäde..takže to sa ide predpokladám ráno, keďže nalačno tam musíš byť..no pekne hádam to nejak dám..a tú glukózu si pila doma či tam u gyndy už?

gabrielita3
26. jan 2017

@zuzacka16 ano rano no je to dost hlavne ked nemozes pit ... ja som ju pila tam mala som kupenu glukozu a kazali mi priniest citron a tam mi to zarobili

zuzacka16
26. jan 2017

@gabrielita3 hej je to dosť dlho, lebo keď si človek vezme, ako si písala, tak sa to robí cca v 7.mesiaci čo je už aj dosť pokročilé štádium tehu a ženám už môže byť po tom vypití aj všelijako, hlavne keď ani čistú vodu si potom nemôže dať..no uvidím, či mi budú pri najbližšej návšteve niečo také spomínať 😉

kattky
26. jan 2017

@gabrielita3 moze sa dat citron? Tak to je super potom. Sestra si kupovala 3 roky dozadu uz rozrobeny z lekarne z chladnicky a vraj studene to je este lepsie.

nenuska25
26. jan 2017

@zuzacka16 ja som mala mať vysledky tiez dneska a su v poriadku 🙂

piskotka99
26. jan 2017

Ahojte 😊Tak dnes som bola na poradni a budeme mat dievčatko 😊Veľmi sa tesim ..

nenuska25
26. jan 2017

@piskotka99 to je úžasná sprava! Gratulujem!

kattky
26. jan 2017

@piskotka99 blahozelam

gabrielita3
26. jan 2017

@kattky ano moze sestricka mi ho doporucila dat a bolo to dobre take kyslosladke 😊

@piskotka99 gratulujem 😊

kattky
26. jan 2017

@gabrielita3 nooo tak to beriem potom tam citron zo sebou. Vdaka za radu 🙂

piskotka99
26. jan 2017

@gabrielita3
Dakujem 😊😊

gabrielita3
26. jan 2017

@kattky nie je za co 😊

dundula
26. jan 2017

Ahojte. Ja chodím na sono každé 2 týždne. Primár mi zdôraznil že kyselinu listovu mám brať az do konca. Dievčatá tu sladkú vodu vydržíte nebojte. Myslíte na to že to robíte pre maličké. Ja si pycham 4 × denne inzulin do brucha a raz denne injekciu do pleca koli prietokom ( mala som zle pri prvom) pri tom vždy myslim len a len na to že to robím koli slniečko ☺

kattky
26. jan 2017

@dundula mas diabetes ?

kattky
26. jan 2017

@zuzacka16 unas potom hoboria tehulkam, aby s niekym prisli nakolko sa im tu uz stalo ze im tu paru tehuliek odpadlo. Aspon unas

kattky
26. jan 2017

@zuzacka16 tak vies ja vsetko od sestry viem co ona chodila, tak sa pytam jej. Aj ohladom sekcie. A co sa tyka normalneho porodu tsk to uz sa pytam kamosky, ktora rodila 6.7. minuleho roku. Sa smiala ked som jej poveda, zd ja mam termin 6.7. 😀

zuzacka16
26. jan 2017

@kattky no to je rozumne aby niekto isiel s tehulkou ved tolko cakat a byt bez vody normalnej nie je bohvieco 😔 aha takze ty mas info z prvej ruky to mas fajn 😉

dundula
26. jan 2017

@kattky ano mám typ 2

kattky
26. jan 2017

@zuzacka16 tak to ano. Som ani nevedela, ze po prirodzenom porode sa lezi 2 hodiny na sale.

kattky
26. jan 2017

@dundula moja spoluziacka ma diabetes 1 typu a vravela, ze tehotenstvo bolo dost pre nu tazke. My tiez mame doma diabetika. Moja neterka dostala na 4 roky diabetes typu 1 tiez ju pichame 4x na den aj ten nocny dostava. Teraz ma 6 rokov no je statocna aj ked niekedy nam srdce trha ak nieco chce a kvoli vysokej glikemii nemoze to spapat.

blcha123
26. jan 2017

http://www.maderna.sk/ máte niektorá skúsenosť s týmto obchodom / eshopom? páči sa mi tam jeden kočík pomerne lacný ale aj bavlnené plienky tam maju 1.90/ks atď ak aj nie môžte pokukat ;)

zuzacka16
26. jan 2017

@kattky fakt?to asi keby este nejake komplikacie nastali alebo tak nejak nie?

gabrielita3
26. jan 2017

@zuzacka16 presne preto plus sa musis vycikat a ked nie tak ta cievkuju ale da sa to tam vydrzat ja som mala pri sebe malu aj mojho muza fotili sme si ju rychlo to ubehlo