icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
27. jan 2017

@juliane126 no ten cas bezi rychlo dost len teraz sme boli v prvom trimestri a ochvilu ridime 😉

kattky
27. jan 2017

@zuzacka16 no to by sme citili uz kazdy den si myslim. Ja iba creva citim nic viac

zuzacka16
27. jan 2017

@kattky ja som niekde citala ze takto v zaciatkoch a u prvorodiciek niekedy aj 3-4 dni necitia a potom zas..tak neviem..uz si pozerala tie cviky na fitlopte

erikababula
27. jan 2017

@kattky uz som zvedava co to bude ale hlavne aby bolo zdravucke my sme pri malom tiez nekupovalivsetko modre mam skor univerzalne tak mi aj kopu veciciek zostalo mame kocik aj postielku uz nam nic nechyba len nejake drobnosti do porodnice☺

erikababula
27. jan 2017

@kitty18 mne kontroloval krcok ten bol ok a tlak ale ten som mala velmi nizky 90/50 len sa vzdy bojim o malinke citim pohyby ale tak ked ho nevidim tak neviem na 100%ze je vsetko ok ale snad ano uz by som bola rada keby to mam za sebou velmi sa vsetkeho bojim porod aj ako to cele dopadne

kitty18
27. jan 2017

@erikababula aj mne kontrolovala len krcok... A to neviem ci mi bude robit sono nabuduce lebo ma chce posielat na to morfologicke a to pojdem asi tyzden dva potom a neviem ci tak skoro po sebe mozu robit ... Hlavne sa netreba stresovat to babatku skodi a pokial sa hybe je jasne ze zije a to je dolezite 😉

diannna
27. jan 2017

Ani mne nerobila sono a to som tak dúfala ze budeme uz vediet co to bude

gabrielita3
27. jan 2017

@zuzacka16 cievkuju po porode ked sa nevies sama vycikat 😊

zuzacka16
27. jan 2017

@gabrielita3 jaj ja že pri tom glukózovom 😅 no tak hádam ma nebudú musieť, aj keď všeličo sa môže stať

gabrielita3
27. jan 2017

@zuzacka16 ani to nebudes citit 😊

zuzacka16
27. jan 2017

@gabrielita3 no ja si tiež myslím, že po tom pôrode, budem rada, že som rada 😅😂

gabrielita3
27. jan 2017

@zuzacka16 nikdy nevies mozno porodis extremne rychlo 😊 kamoska prvorodicka porodila do dvoch hodin od odtecenia vody dalsia dostalo vecer kontrakcie o 22 h a o 23:45 h uz bola mala na svete 😊

kattky
27. jan 2017

@zuzacka16 este som sa akosi k nim nedostala. A ty ?

zuzacka16
27. jan 2017

@gabrielita3 ha to ja také šťastie určite mať nebudem, neverím tomu 😉

zuzacka16
27. jan 2017

@kattky ja tiež nie, preto sa pýtam, či náhodou nemáš nejaký good link 😉

gabrielita3
27. jan 2017

@zuzacka16 😊 o par mesiacov sa dozvieme 😊

zuzacka16
27. jan 2017

@gabrielita3 budem poctivo informovať 😅

gabrielita3
27. jan 2017

@zuzacka16 budeme sa tesit 😊

kattky
27. jan 2017

@zuzacka16 mozno v nedelu sa na to mrknem ovsem ked ma to napadne 😀

slimstar
27. jan 2017

Ja som bola dnes na tom druhom odbere krvi a vôbec som nič nepribrala, zaujímavé. Predpísala mi železo, podla výsledkov s prvého odberu. A zabudla som sa opýtať na čo sa robí, tento druhý odber ? že vraj bude ešte tretí okolo 30 tt. Baby ako je to s tým dojčením ? Moja mama mi hovorí, že to je ľahké, stačí len priložiť a hotovo, odkojila tri deti. a že nepotrebujem vôbec k tomu nejakú poradkynu. Pohyby ešte necítim, ale cítim sa unavenejšia. 👶

zuzacka16
27. jan 2017

@kattky no my máme cez víkend návštevu, teda zajtra budem upratovať a potom variť a budú až do nedele, takže to asi zas raz nestihnem, ak sa tebe bude chcieť, tak potom môžeš posunúť teda niečo fajn alebo ja, teda ak sa k tomu dostanem 😅 a prosím ťa ako si si ma dala do obľúbených? 😂

gabrielita3
27. jan 2017

@slimstar to ti brali na tripple testy krv ... ja som bola v utorok .. s dojcenim neporadim nekojila som prvu ale na stranke mamila.sk vraj je toho popisaneho az az

kattky
27. jan 2017

@zuzacka16 isla som na tvoj profil a ako mas profilovku, tak tam mas, ze pridaj k oblubenym. My sme boli v meste dnes. Odkedy som doma mam zase ten blby pocit, ze mi vzdy treba na vecko. Asik zase to az vecer prejde.

olylili
27. jan 2017

@slimstar ja som to mala tiež veľmi jednoduché hneď sa prisalo a pilo mlieka som mala hneď veľa aj po sekcii prvú som kojila 2,5roka a druhú 3 roky dúfam že to bude aj teraz také 😊

zuzacka16
27. jan 2017

@kattky aha dik uz som zas mudrejsia 😂 s tym cikanim mi ani nehovor ja uz som z toho na prasky najlepsie je mi v noci vtedy je to OK cez den doobeda ako tak akonahle zacnem pit tak je to dovidenia chodim do hodiny aj 2x na wcko 😔

kattky
27. jan 2017

@zuzacka16 no tak tp aj ja a hlavne vecer. Vcera ma pobolovali ako keby oblicky a potom to uz preslo. Dneska pocit na cikanie od tej 15:00h. Uvidim co bude zajtra. Niekedy mi je brutal zima a neviem sa zohriat ani pri krbe, tak pomoze mi az sprcha.

zuzacka16
27. jan 2017

@kattky mne sa to zas praveze na vecer upokoji horsie je to v praci to furt na wcku 😔 mna zas vcera a dnes podbrusko a ako keby ked mam mrchu dostat..od noh je mne stale zima najma v praci a doma niekedy tiez a pritom teplo mame

slimstar
27. jan 2017

Mna tiež veľmi upokojuje sprcha a natieranie krémom. Ale ešte budú aj ťažšie veci ako chodenie na cikanie, to je také otravné, ale zatiaľ v pohode. 🙂

zuzacka16
27. jan 2017

@slimstar to chodenie cikat by mi ani tak nevadilo len ja som mala uz pocas tehu zapal moc.ciest tak potom neviem ci je to OK alebo sa mi to zas vracia 😔

kattky
27. jan 2017

@zuzacka16 tak nohy ladove aj ja vzdy mam a to hoci mam hrube ponozky a teple papuce a nepomaha mi to. V podbrusku aj mna poboluje dneska tiez ako na menstruaciu. No musime to vydrzat 😉