Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 no kamoska moja hackuje rozne veci tak som aj jej pisala ze kolko by ma stala u nej taka deka cca 80x70cm tak ze ako premna 25-30€ a co sa tyka tych pohybov, tak si myslim, ze necitim. Aj ked v nedelu vecer som lezala na chrbte a jednu nohu som mala zohnutu, tak asik 5x som citila nieco take v strede podbruska no neviem ci to neboli creva. Vcera vecer uz nic take som necitila. Do poradne mam este 2 tyzdne, tak hadam sa dovtedy nieco zmeni 🙂
@kattky ja mám tiež viaceré známe, čo sa venujú týmto veciam, tak sa budem musieť spýtať, či by mi spravili, teda určite hej no cenovo ma to zaujíma 😉 ja som včera keď som si ľahla do postele ako keby niečo cítila, no tiež neviem či to neboli črevá 😅 uvidím či sa to bude opakovať aj dnes..ja za 2 týždne mám už po poradni, tak uvidím
@zuzacka16 ja som mala taku velmi intenzivnu bolest cca pred 2 tyzdnami, to som sla radsej na pohotovost, ale vsetko bolo ok, tak mi len odporucili magnezium a ze to je asi tou maternicou... teraz to uz az tak intenzivne nie je, tak verim, ze je to ok a ze sa nase piskotky maju dobre 🙂 drzim palce 😉
@zuzacka16 mno mna to pobolievanie preslo. Najviac vecer ma vtedy boli ked cez den vela sedim. Mna na poradne doktor neobjednava ale sestricka. Tak ako aj teraz. Obratila zosit na tyzden v ktorom budem v 20tt a opytala sa ze kedy mi to vyhovuje no ako v ktory den a potom na cas sa pytala 😉
@kattky tak buď rada, ja dnes zatiaľ celkom OK, no včera zas tak pol dňa som cítila 😕 ako mňa tiež lekárka neobjednáva, teda len napíše do karty, že kedy kontrola a potom už sestrička objedná, teda zatiaľ chodievam pondelky a teraz ma akurát aj na hodinu presnú objednala, lebo doteraz som bola na krv vždy, tak to hneď ráno som mala prísť 😉
@kattky iba raz? mne dvakrát a budú mi ešte cca v 24tt lebo mám krvnú skupinu negatív, inak by mi brali až v 30tt..ja sa tiež teším, neviem sa už dočkať, lebo naposledy som ho nevidela, teda ja nikdy nevidím, lebo moja DR má monitor hneď vedľa mojej hlavy, čiže tam nevidím, len počujem srdiečko biť..takže sa neviem dočkať toho morfologického utz..
@zuzacka16 no ja nase chrustitko stale vidim ked mi moj doktor robi ultrazvuk, lebo monitor vzdy natoci smerom kumne. On zase zvuk nema pusteny, tak srdiecko som pocula prvykrat byt na tom kombinovanom teste v Ke. Naposledy doktor vravel ze pozrite ako kope. To je prenho riadna makacka, lebo uz spi. Potom fakt zaspal asik, lebo sa uz tak nehybal 😀
@kattky tak to máš super, že ho natočí k tebe, moja tak nerobí, nevadí, pre mňa je dôležité, že bije srdiečko 😉 preto ten morfo sa teším, lebo kamoška čo tam bola, tak povedala, že je tam veľká plazma, že to budeme pekne detailne vidieť 😉 a že to trvá určitý čas, tak si ho/ju budeme vedieť vychutnať 👶
@zuzacka16 tak to ano. Ja co som bola na tom kombinovanom, tak male malo vtedy 76,1mm a sme ho videli na velikanskej plazme s uhloprieckou 121cm cize sme ho videli vo velkosti vacsej ako sa narodi 🙂 mojmu priatelovi sa to moc pacilo. Uvidis ked vezmes svojho ako sa to jemu zapaci. Moj mal taky usmev na tvary cely cas. Som ho nenapadne pozorovala co sedel hned vedla mojej postele.
@kattky no tak to teda bola parádne veľká obrazovka, super potom 😉 ako on sa na to tiež teší, aj sa na to pýtal ešte keď som ani ja nevedela, čo a ako..len on si stále neuvedomuje, že bude otec, lebo minule sa ho známi pýtali, že či so tu už uvedomuje a povedal, že nie, tak hádam po tom morfo si to už uvedomí 😅😂 chudák ešte nevie, čo ho čaká 😝
@zuzacka16 😂 sranda no moj ked skusal skladat konstrukciu z kocika, tak mi povedal ze nikdy by neveril tomu ze od do svojej 40tky bude skladat kociar a este pre svoje dieta. Ale tak vzdy ked si robime zo srandy napriek, tak pride k mojmu bruchu a malemu hovori, ze ja tam mam taky mestek-mocovy mechur a ze ma ma do neho kopat 😂
@kattky vidim teda ze nie len ten moj hadze komplimenty😅 ja som tiez kinderko, velrybka alebo tucniatko😀 ale uz som si na to akosi zvykla🙂 ja sa na mojom smejem lebo momentalne ho moje prsia fascinuju😀😀
Aj my uz mame kocik doma. Prisla dobra ponuka,tak sme brali 🙂 CAM dinamico vyhral 🙂
@kattky ja sa dozviem az 27.2. Co to bude. Kedze mi nerobila naposledy sono len brala krv na nejaké genetické testy zas. Ale dnes mi volala ze to je Ok tak aspon to. I ked tieto výsledky beriem ako skreslenu vec kedze xkrat sa stalo ze povedali dieta bude chore a narodilo sa zdravé a naopak
@sonulcicka aj my mame Cam Dinamico no kupovali sme z druhej ruky 😉

@kattky však ale nejaký ten biznis na materskej by sa hodilo rozbehnúť, nie? 😅 ako čítam, stále necítiš pohyby, ani ja zatiaľ nie 😕