icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
31. jan 2017

@shannonldy a ake mas to pobolievanie?lebo ja od stvrtku nic moc teda ako pichat ma nepicha no take cudne to je ani neviem popisat a furt v podbrusku ide mi to ako keby az ako je mechur ☹

kattky
31. jan 2017

@gabrielenka moj sa mi priznal, ze ma znizenu chut na sex odkedy cakame male. Som sa smiala, lebo som mu povedala, ze svpjho vtaka ulozil do komy 😂

kattky
31. jan 2017

@zuzacka16 som rada, ze pobavilo 😂

zuzacka16
31. jan 2017

@kattky tak tebe dnes ide teda karta ze vtaka ulozil do komy 😂😂😂 to si zapamatam 😅😝

kattky
31. jan 2017

@zuzacka16 tak vies co bude len on rypat do mna. Aj ja mu dam obcas poboku 😂😂😂

zuzacka16
31. jan 2017

@kattky ved treba treba nech si nezvyka ked tak len na horsie si musi 😂😂 ja som sa tiez naucila toho mojho pekne odpinkavat 😉

kattky
31. jan 2017

@zuzacka16 treba dajak na tych chlapov nasich ist 😉

shannonldy
31. jan 2017

@zuzacka16 Vies co, su to take ako keby krce. Mas nieco podobne?

zuzacka16
31. jan 2017

@shannonldy niekedy mi to pride ako menstruacne bolesti niekedy ako creva nafuknute alebo co..ja som ani predtym krce nemavala tak to neviem tak dobre porovnat..a este to mavas aj teraz ci uz nie

sonulcicka
1. feb 2017

@zuzacka16 aj my z druhej ruky - 250eur, bola som v jednom obchode a tam mi ho jednoznačne odporučili (predtým aj moja kamoška), nie Britax B-motion, nakoľko budeme mať letné dieťatko. Takže ideál je tento a potom, keď vyrastie, tak prejdeme na Britax 🙂

zuzacka16
1. feb 2017

@sonulcicka tak to je super, my sme ho kúpili za 180 Eur plus nám dala pani k tomu ešte aj vecičky po malom, takže mám už aj výbavičku 😉 nechcela som kupovať nový, to sa neoplatí, keď tak skôr potom športový si kúpim nový, uvidím ešte 😉

sonulcicka
1. feb 2017

@zuzacka16 presne tak, potom kupime novy športový, čo už bude skoro navždy 🙂
Tak sa teším, že nie sme sami, ktorí sme už kúpili kočík. Lebo mojej mamine sa všetko zdá všetko strašne skoro. Aj ohľadom svadby - a potom všetko rýchlo rýchlo.... a ja som si išla svojím tempom.

zuzacka16
1. feb 2017

@sonulcicka tak mňa tiež minule naplašili, že čo tak skoro kočík, no potom mi jedna kamoška povedala, že keď som kúpila z druhej ruky to nevadí, že horšie by bolo, keby som nový lebo tam by strácal už záruku v tom prípade..ale zas mi povedala, že jej bolo od 6teho mesiaca nie moc dobre, že musela byť doma a byť v kľude a že dobre jej bolo až v 9tom mesiaci, takže radšej pomaly dopredu kupovať ako sa naháňať 😉 a čo sa týka svadby, tak zobratí nie sme, to až potom po pôrode, teraz sa nebudem už naháňať 😉

lidka1992
1. feb 2017

Ahojee, vyslla niekomu v testoch na stitnu zlazu TSH nizsie ako ma byt? Ak viete nieco viac dajte vediet prosiim vdaka ;)

map0007
1. feb 2017

@lidka1992 ahojky mne vyslo z testu krvi nizsie ako ma byt,moja gynekologicka mi vypisala papier na endikrinologii.Vzali ma tam po nejakych 2 tyzdnoch.Doktorka tam mi spravila sono stitnej a vravela ze sa mi dokonca upravila,lebo mala som jenu stranu dlhsie zvadsenu,ale zatial o nebolo na lieky.Vravela že kedze mi dber robili nedavno tak ona mi vexme krv az o mesiac a pol.takze koncom januara-skor zaciatkom februara mam ist na odber k nim na endokrinologiu.

lidka1992
1. feb 2017

@map0007 dakujem za odpoved, ja mam ist zajtra na endpkrinologiu tak sa aj trochu bojim.. a nevies povedat aku si mala hodnotu?

kattky
1. feb 2017

@zuzacka16 my zo svadbou neponahlame tak isto. Ked sa mam vydat tak sa vydam hoci neskor. Priatelova sestra sa vydala ked jej dcera mala 6 rokov. No my sa vezmeme asik ked to nase male ňuňu bude chodit. Ked by som sa mala vydat nechcem svadbu len na urade a obed ale normalnu svadbu s hoci len 50timi ludmi.

zuzacka16
1. feb 2017

@kattky tak my sme spolu uz 11 rokov takze to sme uz ako manzelia a nejaky papier nepotrebujem mat az tak nutne k tomu aby som si to takto potvrdila..svadbu aj tak nechcem mat velku len najblizsia rodina teda rodicia stari rodicia a surodenci to je vsetko radsej tie peniaze inde investujem..

kattky
1. feb 2017

@zuzacka16 ja som zo svojim priatelom 8 rokov a 4 roky byvame spolu

gabrielenka
1. feb 2017

No my sme spolu 5 rokov a vyse roka byvame spolu🙂 svadbu mame 2. 9. Naplanovanu uz vyse roka🙂 tak uz na svadbe bude aj malicke😘

zuzacka16
1. feb 2017

@kattky no tak to teda pekne spolu tiež nadsluhujete 😅😂 vidím, že viaceré z nás tu nemajú len krátkodobé vzťahy, super teším sa spolu s nami 😍

marianka8881
1. feb 2017

@kattky možno si len namyslam 🙂 vieš prvé, tak neviem, aké to má byť, to nevadí, nech bude zdravucke aj Vám prajem všetko dobré 🙂

gabrielita3
1. feb 2017

Ja som s mm 10 rok a 1 rok sme manzelmi to uz bola nasa dcerka nasa druzicka ❤

kattky
1. feb 2017

Kocky mam taky problem. Dnes som sa dozvedela, ze 3 juna sme pozvany na svadbu. A ja neviem co teraz. Ved to uz aka šifa budem. A ani si neviem predstavit co na seba zobrat. Neviem si predstavit byt v nejakych satach.

zuzacka16
1. feb 2017

@kattky no byt tebou tak by som to asi odmietla budes uz vo vysokom stadiu a este ani nevies ako sa budes citit no to je fakt na tebe😉

kattky
1. feb 2017

@zuzacka16 no tak to je jasne, ze uvidim ako mi bude dovtedy. A ak by som aj isla, tak urcite nebola by som celu svadbu. A este hodina cesty domov. Uvidim tyzden pred svadbou co a ako a podla teho sa rozhodnem.

oknosmas
1. feb 2017

@kattky ja som s vydavala v auguste...tiez sme pozvali muzovu sesternicu vo vysokom stadiu tehu....teda pri pozvani este nebola...a dopadlo to super...nastasie...dokonca nam hrala na klavir a spievala pri obrade...zvladla to cele bravurne...naozaj...tak uvidis aj ty,ako sa budes citit...mozno to nebude take zle....a je aj vyber spolocenskych tehu siat...tak by to mohlo byt krasne ;)

kattky
1. feb 2017

@oknosmas no na internete som pozerala tie saty, tak vsetko take drahe. A co potom s nimi. No uvidi sa co bude dovtedy 🙂

zuzacka16
1. feb 2017

@kattky hej ved uvidis ako sa budes citit dovtedy je este daleko keby si nesla urcite to pochopia 😉 a tie tehu saty sa nedaju pozicat?

kattky
1. feb 2017

@zuzacka16 neviem. Unas v svadobnych salonoch kde maju aj spolocenske saty, tak tam vacsinov maju na chuducke dievcata saty.