Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky u cinancov maju take vselijake ja som nikde inde ani nekupovala nakolko sme chodili v jeden rok na 3 svadby tak sa mi neoplatilo do siat ani vela davat penazi... Hlavne aby nebolo aj teplo lebo to bude zabijak ... My sme tak minuly rok boli na dvoch kde bolo vyse 30°C a to si ani neviem predstavit v tehu ...
Baby dnesna poradna za mnou. 😒 len ma prehmatal sono nerobil☹ som trosku sklamana. Brala mi len krv na tie triple testy🙄Bola som sa objednat na morfologicky a ten mam az 6.3.
@gabrielenka to iz viacere pisali ze gynekolog zakaždým nepozera ženu ... ale moj pozerá vždy čo som sa pýtala aj kamaratiek ktore ho maju... mne to pride divne ze jeden pozerá a druhy nie
@blcha123 aj mne to bolo divne lebo babu predo mnou pozeral a ta bola tiez v 16tt a mna nepozeral☹ cize neviem podla coho to beru...☹ bude teraz dlhe cakanie do toho morfologickeho☹
@gabrielenka mna tiez nepozerala ked som bola v 16tt az v 20 asi bude.. Tiez som bola sklamana ale aspon sa je na co poriadne tesit ... Na dalsiu poradnu ...
@kitty18 ja mam 6.3. Ten morfologicky a 7.3. Poradnu🙂 aj priatel chce ist so mnou na drobceka sa pozriet😘 je to strasne dlho 2 mesiace nevidiet to mimi nase☹
@gabrielenka no to hej ja som prve dva dni preplakala co som bola z toho na nervy ale tak som si povedala ze asi vie co robi doktorka.. A o tyzden uz som malinke citila tak som sa ukludnila troska ... Aj so mnou chce ist manzel este som sa neobjednavala doktorka vravela ze staci az po dalsej poradni tak uvidim kolko budem cakat zase ... Ale tiez este 2 tyzdne musim cakat ...
@kitty18 mne uz tiez doktor spominal ze si mam sledovat pohyby, aby spm mu vedela povedat😀 tak uz by aj mohli byt na to sa tesim😍
som zvedava ja idem 7.2 na kontrolu tak uvidíme či aj mňa pozrie keď som bola 18.1 na tom NT kde som videla moju princeznú 🙂
dievčence prvorodičky, vy už niektorá cítite pohyby? mne lekár na poslednej poradni, to som bola 16+3 povedal, že môžem čakať tak do mesiaca, ale ja som už nedočkavá :D pochopiteľne. teraz len občas cítim taký zvláštny tlak v bruchu a potom sa mi celá tá "bombuľa" v bruchu prevalí na druhú stranu alebo proste zmení polohu - vypučí sa viac von alebo stiahne dnu, ale konkrétne pohyby necítim. no hlavne, že sa tam niečo deje, nie? 😇
@jance333 Ja tiež nič necítim, keď sa obrátim na bok v leže, tak mám také nepravidelné brucho, takže zhruba viem, kde by mohlo byť. 🙂 Ja ho mám uložené hore pri pupku, asi sa trošku prevaluje zo strany na stranu.. Trošku mám občas bolesti v podbrušku, ale to je normálne, asi sa to tam rozťahuje. 🙂 Ale zato mám divné sny a v nich sa bojím o bábo. /snívalo sa mi, že mám ísť na nejakú operáciu/, hrozné sny.
ja som dnes 15tt+6 a pohyby zatial necitim, len dnes rano som mala take vypukle brusko nalavo, predtym som to nevedela vobec nahmatat a teraz taky kopcek vyduty nalavo, bolo to mile 🙂 snad sa bude drobatko uz ozyvat pomalicky 🙂 lebo tieto cakania na dalsiu poradnu su nekonecne a clovek je v takej neistote...
@zuzacka16, @kat_, kat_, @slimstar, @kitty18, ja ho mám tiež blízko pupka, väčšinou vľavo, je to taká smiešna hrča, teraz už veľká asi ako detská hlava 😀 verím, že všetky netrpzelivo čakáme, mne robil lekár sono pred týždňom a už mi je znovu dlho. o 3 týždne idem na morfologický, som zvedavá, ale verím, že bude všetko ok. ja som dokonca zvracala vysmiata, že chvalabohu, že mi je zle, že mám príznaky. po troch predošlých potratoch sa naozaj teším i z tých nepríjemností, čo tehotenstvo obnáša 🤰 tak nám všetkým držím palce, nech bobatka silnejú, aby sme ich skoro všetky cítili a boli kľudné 😘
@gabrielenka takto isto sklamaná som bola aj ja. Teraz čakám do 27.2 na sono
Ahoj, tiež sa k vám pridávam 🙂 Pred týždňom som mala 2. scereeningový odber krvi a dopadol dobre. Takže nasleduje ultrazvuk v 20. týždni. Čakáme chlapčeka. Inak ja som s priateľom niečo málo cez 9 rokov a tiež zatiaľ nie sme zobratí. Časom na to určite dojde, ale teraz to nie je priorita.
@zuzacka16 neboj...dojde aj na nas s pohybmi...ja nosim mimi viac vzadu,do krizov,takze nejako vypuklinky na brusku sa mi nerobia.obcas citim take akokeby prelievanie v brusku a potom brutal tlaky na mocovy mechur.Mimi je tam dost natesno,som si myslela ze bude o to viacej sa dozadovat priesyoru a strkat ci kopkat do mna ale ee. A to som druhorodicka,sice po 10r..no vsetko je zas ako nove pre mna.
Pri prvom som pohyby citila az od 20tt tak som zvedava ako to bude teraz.Si myslim ze furt tam spi 😀 a bude to pohodak.
Kočeny,mna lekar teraz v stredu tiez len pozrel zospodu,vzal vyter pre kvoli tej blbej mykoze 😒 a nerobil sono.nerobi ho vzdy,aj ked som mu vravela ze pohyby necitim,tak s usmevom mi povedal,ze este si asi pockam,nemamsabat,ze vsetko je ok.
Morfolog.ultrazvuk mam uz 23.2 takze sa tesim,ze male uvidim a snad uz aj sa ukaze co to bude.I ked prva dcera stisla nozicky a neukazala sa vobec.
@blondie257 no ja neviem, či už nezačínam cítiť niečo, uvidím či sa to bude opakovať, ale včera som cítila niečo aj v práci a potom aj doma, no len chvílinku, takže budem sa sledovať..na poradňu idem 13.2. takže už odpočítavam dni, aby som vedela, čo a ako a potom na morfologický idem 20.2. a som zvedavá tiež na pohlavie, lebo zatiaľ neviem tiež čo to bude 😉
vidíš, ja som tiež minule mojej DR spomínala výtok a dala mi automaticky macmiror, vôbec mi ani výtery nerobila, nechápem prečo, no nejak mi nepomohol, teda iba nachvíľu, takže budem jej to musieť spomenúť zas, keď tam teraz pôjdem..
@kattky no ja som výtok mávala aj pred tehu a to som mávala mykózu, dosť často sa mi to opakovalo, tak si myslím, že to mám aj teraz, no keď teraz najbližšie pôjdem, tak jej poviem, že nech mi aj výtery urobí, však aby som vedela, či to nie je niečo vážne..hm svetlo zelený to ti neviem povedať, určite na poradni to spomeň..aj ťa páli či svrbí či je zapáchajúci?
@zuzacka16 urcite nech ti uroby vyter...mne prvykrat cez sviatky dal lekar macmiror,ten pomohol len na cca 2tyzdne a teraz znova.vyter potvrdil premnozenie candidy,ale ze je to bezne v tehotenstve v dosledku hormon.zmien.ze je to opakujuce sa cele tehotenstvo,lebo tie hormony pracuju stale,teda sa to bude to prostredie aj napriek liecbe burit a mykoza opskovat.tak super 😒 . Ja nemam vytoky ani palenie len to blbe svrbenie.teraz mi lekar bral vyter znova,a nasadil uz liek mozny v II.trimestri. Zatial nepolavilo to svrbenie zvonku,musim si kupit aj krem na vonkajsiu liecbu.Uz som citala vselico o tej mykoze a moznej liecbe v tehotenstve tiez ta antimykoticka dieta,ta v tehu nie,takze len nieco na prirodnej baze a samozrejme hygiena.
Budeme to musiet pretrpiet,aby bolo vsetko ok,a vzdy lepsie preliecit ako neliecit v tehu
@kattky ja by som sla radsej na gyndu,zeleny vytok nie je priznakom mykozy.

@kattky ja ked som chodila na svadby vzdy som si kupila saty len cez prsia a na brusku boli volne (ked som sa najedla nebolo to tak vidno 😀) tak mozno takyto nejaky strih...