Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky
@kitty18 dievčatá, ja spievam s kapelou na svadbách a plesoch.. a tiež sa mi moje možnosti z viacerých šiat zúžili na 3. Takže teraz ich striedam dokolečka.. Ale na svadbe môžem dať aj kratšie a tie mám voľnejšie.. Ale je veľa možností, ako sa pekne obliecť.. Aj tých Číňancov odporúčam.. Ale sekáč 🙂
@zuzacka16 so sladkym som na tom tak ako ty,pocas tehu vobec,a som alergicka na vsetky druhy orechov arasidy,lieskovce atd. Co je v kazdej sladkosti takze neriskujem znova anafylakticky sok a uz vobec nie teraz.
Pecivo moja slabost...stale mi je nevolno...z masa aj polievok...takze pecivo moja zachrana ak mi klesne cukor...snazim sa skor spaldove celozrne..nie vylucne biele....ale aj tak....a cesnak ako prirodne antimykotikum teraz neznesiem.
Ako vravis musime vydrzat a pred porodom preliecit 😉
@blondie257 ako ja mám sladké rada, no teraz v tehu mi to akosi nejde na chuť, tak neviem, ale to je len dobré, aspoň nepriberám aj z toho 😅 mne nie je nevoľno, zjem všetko čo nezje mňa, takže v tomto problém nemám, no strašne mi chutí pečivo, predtým som jedávala taký špeci chlieb, no teraz mi nejak nechutí..tiež sa snažím celozrnné či špaldové a tak, no niekedy aj biele zjem..a cesnak môžem na kilá ako aj cibuľu no ale vidíš, cesnak jem a nejako to nepomáha..však hádam to nejak dáme, budeme si držať palce 😉
@sonulcicka tak unas ty cinania su nic moc. Ja nakolko som baculka, tak saty tam na seba nenajdem lebo vsetko tu maju u nas velkost maximalne L/XL. Z cinama jedine rifle alebo nejake tricko, ale saty 0 bodov.tu dokonca ani poriadne pozicovne siat niesu a o sekacoch ani nehovorim. K nam uz iba zbytky posielaju.
Čaute baby, otázocka...Akurát sa chystám oprat nejaké veci co sme kupili pre malé nech to uz môžem odložiť a nezavadzia to.... Viem že pre novorodencov sa nemá používat avivaz ale dneska som kúpila Bupi aj prasok aj avivaz...čítala som ze by mali byť ok aj pre novorodenca ale neviem či ta avivaz je naozaj vhodna...ešte sa chcem opýtať akú kozmetiku plánujete kupit malinkym...rozmýšľam nad hipp alebo niveou detskou.... ešte sebamed mi strašne pekne voni to sme používali my ako deti 🙂
Ahojte babi stem sa spytat mozem si dat peeoxid na vlasi ked som 15 tizdni tehotenstva. Dakujem
Ahojte tehulky potrebujem poradit dnes rano som pocitila v bruchu taky ako keby ma tam elektrika kopla az ma to zabolelo .pohyby citim uz tyzden som akt v 18tt a od vcera aj dnes citim len raz ma den male mrvenie.bojim sa neviem co si mam o tom mysliet som v strese poradte mi pls
@vierkadominik1 tak ja si myslim ze je to v pohode male ti mohlo len nieco pristipnut alebo co..este si len v 18tt nemusis kazdy den citit tie pohyby..
@renulki peroxid by som si nedavala osobne odporucaju sa skor bezamoniakove setrne farby predsa len ti to prejde cez pokozku do tela
@zuzacka16 no neviem dufam ze je vsetko ok je to moje 3 dieta
Dievcence ahojte, pekny vecer. Neviete mi niektora poradit kde by som mohla kupit tehotenske rifle, ale velmi dlhe. Mam 183 cm a dlhe nohy a vsetko mi je kratke. ☹
@vierkadominik1 teda, aj ja to tak cítim. Na chvílu ako keby elektrický výboj, alebo čo. 🙂
@zuzacka16 tak vcera oco z ceska prisiel domov. Mal 31.1. meniny tak sa teraz trocha oslavilo. Bola u nas priatelova mama s vnuckou a aj sestra s detmi a svagrom no a teraz este tu je brat s priatelkou. Spuntik sa hemzi kolko krat si sadnem. Uz by som si aj isla lahnut. Ty aspon do prace chodis tak ti aspon cas trocha rychlejsie ide a ja uz od 6tt doma na rizikovom.
@zuzacka16 aha tak ja som mala pracu v stoji a este aj pod ultrazvukom som bola. Pred troma rokmi som robila tehotna na tej pozicii a potratila som. Teraz som marodovala s krcnou, prisla som na 2 dni do prace a zacala som spinit. Skoncila som v nemocnici a odvtedy som na rizikovom. Ja uz v pizamku na posteli. Konecne oddych. Zajtra vstavat a varit. Taaaak sa mi nechce.

@blondie257 však uvidím, čo mi na to povie..mne v prvom trimestri, keď som jej spomínala, že mám výtok nechcela dať nič a potom už v druhom mi dala, no zabral mi len na týždeň cca asi..hej prostredie sa mení, to je samozrejmé, že zlepšovať sa nám to určite nebude..ja pálenie tiež nemám, ani ma to nesvrbí, len mám ten výtok..no nemali by sme jesť vôbec sladké a tiež pečivo, lebo tým sa nám to ešte viac zhoršuje..sladké nejem našťastie, no pečivu neviem odolať teraz, tak neviem čo mám robiť 😕 budeme to musieť vydržať a hlavne preliečiť pred pôrodom, aby sa to neprenieslo pri pôrode na bábo 😉