icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
3. feb 2017

@blondie257 však uvidím, čo mi na to povie..mne v prvom trimestri, keď som jej spomínala, že mám výtok nechcela dať nič a potom už v druhom mi dala, no zabral mi len na týždeň cca asi..hej prostredie sa mení, to je samozrejmé, že zlepšovať sa nám to určite nebude..ja pálenie tiež nemám, ani ma to nesvrbí, len mám ten výtok..no nemali by sme jesť vôbec sladké a tiež pečivo, lebo tým sa nám to ešte viac zhoršuje..sladké nejem našťastie, no pečivu neviem odolať teraz, tak neviem čo mám robiť 😕 budeme to musieť vydržať a hlavne preliečiť pred pôrodom, aby sa to neprenieslo pri pôrode na bábo 😉

sonulcicka
3. feb 2017

@kattky
@kitty18 dievčatá, ja spievam s kapelou na svadbách a plesoch.. a tiež sa mi moje možnosti z viacerých šiat zúžili na 3. Takže teraz ich striedam dokolečka.. Ale na svadbe môžem dať aj kratšie a tie mám voľnejšie.. Ale je veľa možností, ako sa pekne obliecť.. Aj tých Číňancov odporúčam.. Ale sekáč 🙂

blondie257
3. feb 2017

@zuzacka16 so sladkym som na tom tak ako ty,pocas tehu vobec,a som alergicka na vsetky druhy orechov arasidy,lieskovce atd. Co je v kazdej sladkosti takze neriskujem znova anafylakticky sok a uz vobec nie teraz.
Pecivo moja slabost...stale mi je nevolno...z masa aj polievok...takze pecivo moja zachrana ak mi klesne cukor...snazim sa skor spaldove celozrne..nie vylucne biele....ale aj tak....a cesnak ako prirodne antimykotikum teraz neznesiem.

Ako vravis musime vydrzat a pred porodom preliecit 😉

zuzacka16
3. feb 2017

@blondie257 ako ja mám sladké rada, no teraz v tehu mi to akosi nejde na chuť, tak neviem, ale to je len dobré, aspoň nepriberám aj z toho 😅 mne nie je nevoľno, zjem všetko čo nezje mňa, takže v tomto problém nemám, no strašne mi chutí pečivo, predtým som jedávala taký špeci chlieb, no teraz mi nejak nechutí..tiež sa snažím celozrnné či špaldové a tak, no niekedy aj biele zjem..a cesnak môžem na kilá ako aj cibuľu no ale vidíš, cesnak jem a nejako to nepomáha..však hádam to nejak dáme, budeme si držať palce 😉

kattky
3. feb 2017

@zuzacka16 praveze nie. Ja denne mam priehladny, taky normalny a raz, dvakrat v tyzdni si vsimnem na papiery taky svetlozelenkavy. Nic ma ani nesvrby a ani nestipe.

kattky
3. feb 2017

@sonulcicka tak unas ty cinania su nic moc. Ja nakolko som baculka, tak saty tam na seba nenajdem lebo vsetko tu maju u nas velkost maximalne L/XL. Z cinama jedine rifle alebo nejake tricko, ale saty 0 bodov.tu dokonca ani poriadne pozicovne siat niesu a o sekacoch ani nehovorim. K nam uz iba zbytky posielaju.

zuzacka16
3. feb 2017

@kattky tak to potom nebude asi nic vazne kazdopadne to spomen ked pojdes na poradnu..ja akurat u zubara cakam 😨

kattky
3. feb 2017

@zuzacka16 ou nezavidim. Ja sa toho mojho velmi bojim aj ked mi nic strasne doteraz nerobil

nenuska25
3. feb 2017

Čaute baby, otázocka...Akurát sa chystám oprat nejaké veci co sme kupili pre malé nech to uz môžem odložiť a nezavadzia to.... Viem že pre novorodencov sa nemá používat avivaz ale dneska som kúpila Bupi aj prasok aj avivaz...čítala som ze by mali byť ok aj pre novorodenca ale neviem či ta avivaz je naozaj vhodna...ešte sa chcem opýtať akú kozmetiku plánujete kupit malinkym...rozmýšľam nad hipp alebo niveou detskou.... ešte sebamed mi strašne pekne voni to sme používali my ako deti 🙂

kattky
3. feb 2017

@nenuska25 my mame kupeny tekuty prasok Lovelu. My len v tomto detske veci perieme. Sestra pouzivala kozmetiku sebamed a johnsons.

zuzacka16
3. feb 2017

@kattky tak zubar za mno nastastie nemam ziadne kazy len niektore zuby sa mi hybu tak uvidi potom po dentalnej ze ako budem na tom 😉

kattky
3. feb 2017

@zuzacka16 ja som mala ist v novembri na prevetivku, ale nebola som, lebo nebola by som schopna mat tam vtedy otvorene usta co mi na zaciatku, tak zle bolo. Mama tam sla, vysvetlila im moj priblem, tak to podpisala ,zamna, ze akoze som tam bola

zuzacka16
3. feb 2017

@kattky tak ked ti byvalo zle to je ine to si mohla zavolat a preobjednat sa teda..mna sa tiez pytal ci mi nebyva zle aby vedel ci ho neovraciam 😂😝 taky mlady doktor pohodak ja som nebola 4 roky u zubara 😂 na to vsetko aj tak dobre som dopadla 😉

kattky
3. feb 2017

@zuzacka16 tak ja chodim kazdy rok. Maly sme zubarku, ale ta isla do dochodku a teraz tiez mame mladeho doktora. Bez anestezy mu nedovolim nic robit.

zuzacka16
3. feb 2017

@kattky tak ja mam v ustach asi cca 3-4 plomby a nebola som preto lebo sim sa stahovala do ineho mesta potom praca a tak a jedno s druhym a ked ma nic nebolelo tak clovek nesiel..chystala som sa uz minuly rok a nakoniec teraz som uz isla

renulki
4. feb 2017

Ahojte babi stem sa spytat mozem si dat peeoxid na vlasi ked som 15 tizdni tehotenstva. Dakujem

blcha123
4. feb 2017

@renulki radšej choď ku kadernícke teda aspoň ja som sa odhodlavala celkovo dosť dlho sa farbiť ,zrovna peroxid nerobi ze vraj najlepšie a kaderníčky by mali mať šetrnejšie farby ako kúpiš v drogérii... ale to je moj nazor 🙂

vierkadominik1
4. feb 2017

Ahojte tehulky potrebujem poradit dnes rano som pocitila v bruchu taky ako keby ma tam elektrika kopla az ma to zabolelo .pohyby citim uz tyzden som akt v 18tt a od vcera aj dnes citim len raz ma den male mrvenie.bojim sa neviem co si mam o tom mysliet som v strese poradte mi pls

zuzacka16
4. feb 2017

@vierkadominik1 tak ja si myslim ze je to v pohode male ti mohlo len nieco pristipnut alebo co..este si len v 18tt nemusis kazdy den citit tie pohyby..

gabrielita3
4. feb 2017

@renulki peroxid by som si nedavala osobne odporucaju sa skor bezamoniakove setrne farby predsa len ti to prejde cez pokozku do tela

kattky
4. feb 2017

@zuzacka16 aha, tak ani mna nic neboli nastastie. Citis uz pohyby? Lebo ja uz asik ano. Dneska cez den dost casto citim nieco v bruchu take bublinkovanie alebo co tak si myslim ze by to mohlo byt.

vierkadominik1
4. feb 2017

@zuzacka16 no neviem dufam ze je vsetko ok je to moje 3 dieta

ssiska_1
4. feb 2017

Dievcence ahojte, pekny vecer. Neviete mi niektora poradit kde by som mohla kupit tehotenske rifle, ale velmi dlhe. Mam 183 cm a dlhe nohy a vsetko mi je kratke. ☹

slimstar
4. feb 2017

@vierkadominik1 teda, aj ja to tak cítim. Na chvílu ako keby elektrický výboj, alebo čo. 🙂

zuzacka16
4. feb 2017

@kattky hej citim uz asi aj ja pohyby take steklenie niekedy take tiez ako keby bublinky pukajuce mierne take tlaky ked sa asi presuva alebo co 😂 nadherne to je 😉

kattky
4. feb 2017

@zuzacka16 veru. Ja dnes robila zemiakovy salat a tsk ma to unavilo ze koniec. Cely den ma paly zaha. A cely den navstevy mame. Vystavena som riadne. Este k tomu vzdy len doma som a uz mi zacinaju rohy rast doma.

zuzacka16
4. feb 2017

@kattky co ste mali nejaku oslavu alebo?mna dnes poobede fajne krize boleli po dlhej dobe a to som ani tak moc dnes nic nerobila..ha tak to mame opacne ty doma a ja v praci ja by som zas uz doma chcela byt uz tam neviem obsediet 😉

kattky
4. feb 2017

@zuzacka16 tak vcera oco z ceska prisiel domov. Mal 31.1. meniny tak sa teraz trocha oslavilo. Bola u nas priatelova mama s vnuckou a aj sestra s detmi a svagrom no a teraz este tu je brat s priatelkou. Spuntik sa hemzi kolko krat si sadnem. Uz by som si aj isla lahnut. Ty aspon do prace chodis tak ti aspon cas trocha rychlejsie ide a ja uz od 6tt doma na rizikovom.

zuzacka16
4. feb 2017

@kattky aha no tak ste trosku oslavovali to je fajn a verim ze si uz unavena tteba jemne naznacit ze si potrebujes uz oddychnut mas na to narok 😉 vies co ani mi moc rychlo cas nezbehne teraz trosku menej prace po sviatkoch a este obsediet tam dovi dopo 8 hodin 😔

kattky
4. feb 2017

@zuzacka16 aha tak ja som mala pracu v stoji a este aj pod ultrazvukom som bola. Pred troma rokmi som robila tehotna na tej pozicii a potratila som. Teraz som marodovala s krcnou, prisla som na 2 dni do prace a zacala som spinit. Skoncila som v nemocnici a odvtedy som na rizikovom. Ja uz v pizamku na posteli. Konecne oddych. Zajtra vstavat a varit. Taaaak sa mi nechce.