Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@slimstar hmm a mala si to take intenzivne ze ta to aj zabolelo??
@vierkadominik1 nie, to sú len také nepríjemné pocity v bruchu. Cítim ich čoraz častejšie. Ale predtým ma, ako keby, niečo pokúsalo v noci a to ma zabolelo 🙂 Bohvie čo tam vyvádza. 🙂 Ale inak nič. Ani nie som unavená, ako niektoré píšete. Dnes je pekne slnečno u nás 10 stupnov, už sa teším na vychádzku a na jar, v Japonsku už začala, u nás oficiálne až 20 marca 🙂 nech už zhodím to zimné oblečenie 🙂
dievčatá, boli ste niektorá alebo skoro pôjdete na morfologický utz. do KE? totiž, som objednaná, no zabudla som meno lekárky (naisto je to žena) a chcem sa opýtať, ako to tam funguje. je tam na chodbe viac ordinácií, volajú pacientky podľa času objednania alebo ako? bude to problém, keď neviem meno lekárky či tam mám ešte volať a opýtať sa? dikes a peknú nedeľu
@jance333 Ja som na morfologicky nebola iba na kombinovany v Ke v Myslave. Tiez som mala lekarku no neviem ako sa volala. Mna zobrali este skor ako som bola objednana a beru kazdeho v pohode na cas. Necakas dlhsie. Pojdes tam, vyplnis dotaznik aspon ja som Vypisovala a potom hned ma volali dnu.
Moj manzel je top 😍 Mrncala som mu, ze tu citam, ze uz kopa z vas citi pohyby a ja stale nic. Tak sa pritisol k brusku a hovori babatku: Milacik, kopni uz mamicku! 😂👏
@shannonldy aky zlaty ☺ to moj uz zacina ziarlit na mna ze ja citim a on nie 😂
@shannonldy Tak ja citim iba obcas. Ten nasmu malemu vzdy vravy, ze ma ma boxovat do mechura. A to male ako keby ho posluchalo, lebo kazdy den mam taku cca pol hodku pocit ze mi nieco ako keby pritislo mechur a vzdy mi treba curat
@shannonldy uz to pride coskoro teraz je akurat ten cas 19- 20tt 😉
@shannonldy tak ja citim asik od vikendu. Ja k doktorovy idem az o tyzden
@slimstar No ja som zistila, ze nemozem dlho sediet, lebo potom mam bolesti podbruska take silne niekedy, ze ani chodit nemozem. Buduci tyzden idem na poradnu tak sa spytam ze kvoli comu to je. Naposledy som mala nizko a vzadu placentu, tak mozno je to kvoli tomu tie bilesti a aj s tym mechurom problem.
@kattky ja som na tom podobne,sediet dlho nehrozi....ale ked si sadnem viac na cast zadku ako kostrc a nohy vylozim vyssie,vtedy je to ok.Ak dlho sedim tak male sa ozyva a šťucha do mna a hlavne na mocovy mechur,taky zvlastny tlak.
@blondie257 hm preto možno chodím aj ja tak cikávať, keďže mám sedavé zamestnanie a sedím 8 hodín na zadku v podstate..tiež niekedy cítim, keď sa vycikám ako keby ma potom močový mechúr bolel, asi to bude tým sedením, lebo keď si ľahnem, tak ma to prejde..ach jaj ženy čo všetko to tehotenstvo obnáša 😅
Dnes som bola na sono a malé si zakrývalo tváričku oboma ručičkami, nechcelo vidieť doktora 🙂 pýtala som sa na pohlavie, nebol si istý, že vraj je to dievčatko. 🙂
ja musím ešte mesiac čakať dokedy sa s našim mimi uvidíme 🙂 ale ide s nami už aj tatinko tak som rada🙂 momentálne mám nádchu strašnú a kašlem baby poradte čo by mi pomohlo nech nemusím isť k doktorovi lebo tam zase čakať medzi tými chorými ešte čosi ďalšie dostanem :(
@gabrielenka ak máš rada naparovanie, tak sa naparuj a kúp si Sinupret, to je na uvoľnenie hlienov, dýchania a tak a na hrdlo si môžeš dať pastilky Septilen či Isla - môžu to aj tehotné, ja som mala Islu a pomohla mi..a kloktať slanou vodou alebo šalviou - pozor na šalviu iba kloktať, nepiť!!
@blondie257
@zuzacka16 no ja ked tiez dlho sedim a pojdem potom na vecko, tak ma boli mechur. A ked zase dlhsie sedim tak tiez male citim ako domna stucha. Dokonca viac ho citim ked sedim ako ked lezim.
Juuj ja si musim pockat az mimi uvidim na 23.2 ❤
Snad sa uz aj ukaze a prezradi 🙂

@kattky no tak to chapem ze radsej byt doma ako sa vystavovat zbytocnemu riziku..aj mas nejake vychadzky ci nie?ja uz tiez v pyzame pred telkou vyvalena ak velryba 😂 my sme varili dnes teda ten moj varil a zajtra mame uz pokoj 😉