icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

juliane126
8. feb 2017

@zuzacka16 teraz babätka a bruska budu rast viditelne rychlejsie. Tym pnutim sa roztahuje, prekrvuje maternica aby malo babo dost priestoru. Ale ak brusko tvrdne moc casto, radsej sa treba poradit s lekarom a nic tazke nerobit, dlho nestat, ziadne velke tury, zdvihacky. Ono to rychlo vymizne. A davat pozor na koreniny a bylinky. Vela z nich sposobuje prekrvenie maternice napr. Salvia, zazvor, rozmarin, skorica, listy malinovnika...tie isto v podozrivych pripadoch nepit. Radsej len vodu s trochou mineralky a citronom.
Ja som ho citila asi tak 2 dni. Ale len trocha

ssiska_1
8. feb 2017

@partishka Ahoj ja som sa mojho lekara pytala na magnesium viackrat a povedal ze pokial nemam bolesti tak to nemam brat ..tak sa zbytocne nenapchavam 🙂

zuzacka16
8. feb 2017

@juliane126 no mne ešte bruško nevidno, tak je dosť možné, že sa pomaly asi začína zväčšovať a môže to byť aj tým..či mi tvrdne bruško tak ja to neviem rozoznať, lebo som prvorodička..a čo sa týka tých byliniek, tak čo si vymenovala vôbec nepoužívam teda doma isto nie a čo sa stravujem v práci, tak tiež nie..ja pijem iba čistú vodu celý deň maximálne si viem spraviť Caro alebo čaj no ten čaj je ovocný, žiadny bylinkový..však uvidím v pondelok na poradni čo mi povie DR 😉

jance333
8. feb 2017

ja viem, že tabletkami sa to zdá ľahšie, ale neskúšali ste zvýšiť príjem magnézia stravou? čo také banány v čokoláde - čerstvé banány a čokoláda buď kvalitná horká alebo doma robená z kvalitného kakaa, posypané orechami alebo kokosom - toť bol môj favorit, keď som mala nedostatok horčíka.
mrknite tu, vľavo sú druhy jedál, naisto si tam nájdete niečo, čo máte rady http://www.magnesia.sk/prirodny-horcik/potraviny

partishka
8. feb 2017

@jance333 ved ja som uz vsetko mozne poskusala a tie bolesti hlavy su uz na nevydrzanie tak preto to chcem teraz vyskusat takto tabletkami ze ci mi troska aspon pomozu

blondie257
8. feb 2017

@zuzacka16
@kattky
Babenky ja mam to iste pnutie ako vy.
Obcas ma pobolieva lava strana podbruska,hlavne po vacsej namahe alebo prudkom vstavani,v noci obcas tiez.Ja mam skor taky divny pocit akokeby tlak na mocovy mechur,taky zvlastny tlak.Uz neviem ani rozoznat ci to pohyby a stucha ma alebo co.
Ked niekedy rychlejsie vstanem citim akokeby mi vsetko vo vnutri tak padlo,dufam ze neklesa
Nosim tiez vzadu viac do krizov,placenta je vzadu. Lekarka na ultrazvuku vravela ze je tam dost natesno 😔 sa tam.chudatko moje tlaci

olylili
8. feb 2017

Dievčatá netvrdne a neppbolieva vás bruško keď sa drobec aktívnejšie hýbe? Moje dva dni vystrája ako divé az mám nepríjemné pocity v podbrušku mám šumivy magnézium ale strašne nízky tlak tak neviem či si mám dať

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 tak o tom ze ju mam nizko mi povedali iba v Kosiciach. Moj doktor mi tiez nic nepovedal. On doteraz mi vzdy iba zospodu ultrazvuk robil a teraz by uz mal cez brucho aj ked sa kustik bojim, lebo podbrusko mam dost citlive, tak dufam ze mi s tou sondou tam nebude moc tlacit

kattky
8. feb 2017

@zara_24 ja magne b6 uzivam iba ked mam silne krce. Mala som ho brat 3x denne aspon tak mi doktor povedal lebo som vysoky tlak mala ale ja som ho brala iba raz denne aj to mi dost zbyjal tlak, tak uz ho neuzivam iba ak kvoli tym krcom

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky mne naposledy robila cez brucho uz a nic nespominala zeby bola nizko no teraz uvidim co povie lebo sa mi to akosi nepaci tiez mam pocit ze velmi nizko to babo citim ☹

zuzacka16
8. feb 2017

@blondie257 hm tak vidim ze to mame viacere teda..s tym mechurom to mam aj ja niekedy po cikani bolest alebo co a dost casto aj cikat chodim.. furt citim ako keby mi to male malo vypadnut von alebo co..och nech je uz pondelok

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 ved prave. Vzdy v podbrusku to klopkanie citim. Preto asik mi je blbo dlho sediet lebo ho asik tlacim a ma menej miesta alebo co. Uz citis aj ty normalne pohyby?

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky vieš čo včera som necítila a dnes samizdá že hej ale len fakt málinko..neviem fakt..už aj tohto sa bojím, že necítim každý deň, no čítala som, že takto zo začiatku niektoré aj 3-4 dni necítia a potom hej, tak neviem už..

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 no ja cez vikend som sem tam len citila ale od vcera uz dost citim ich. Ci sedim, alebo si lahnem vzdy raz alebo 2x sa zasuchoce. Este moj mi vravel, ze to nieje fer ze ja to male citim a on nie. Tak mu vravim ze teraz klopka si a na ultrazvuku bude spat

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky ja som práveže minulý týždeň cítila každý deň, včera nič a v nedeľu tiež nič samizdá..ale to sa človek musí aj na to sústrediť, aby som cítila..a väčšinou som cítila v okolí pupku napravo a niekedy v podbrušku..však hádam v pondelok ho budem vidieť, čo tam robí 😅

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 no ved prave. A tak ja len v podbrusku ho vzdy citim. Potom dufam podas info ako si dopadla 😉

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky ja som všelikde, asi ako sa presúvalo alebo čo, hľadá si miestečko 😅 jasné, že dám vedieť, ako som dopadla..však hádam budem mať aj druhú foto z UTZ, zatiaľ mám len jednu..

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 ja mam 3 od mojho doktora vytlacene a 6 na usb z kombinovaneho testu. Teraz ak by mi opat vravel, ze je to chlapec, tak mu poviem ci mi nemoze urobit fotku aj z pohlavia, aby moja svokra verila, ze chlapec to bude.

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky tak to máš aké super, že máš od tvojho DR už 3 foto, ja len jednu a z toho morfo utz predpokladám, že tiež budem mať viac, lebo to chceme aj s priateľom 😉 ty už vieš pohlavie, no ja ešte stále nie, snáď mi už v pondelok povie..sa neviem dočkať už, aj keď moja mamina stále tvrdí, teda myslí si, že to bude dievča 😉

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 no ono aj umas si mysleli ze dievca aj priatel chcel dievcatko a aj ja no nakoniec vraj chlapec to bude. Mne ako to je jedno ci chlapec, alebo dievca, len nech zdrave bude nunu male.

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky ako mne je tiež jedno, aj keď v kútiku srdca dúfam, že to bude dievčatko, neviem asi to je také prirodzené u žien, že dievča by chceli, ale tiež hlavne nech je v poriadku a zdravé, tak ako to má byť..môj chce prvého chlapca, aby potom neskôr, keď budeme mať druhé, dal pozor na sestru, takže takto to má vymyslené a ide na to veru logicky 😅

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 tak moja sestra prve dievca mala. A ta je ako za 3 chlapcov odkedy ma ten diabetes je velmi ziva a niekedy az hyperaktivna. Druheho mala chlapca a ten je zase taky mamkovsky maznacik take maciatko 😂

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky sranda ako sa to vie niekedy vymenit tie povahy ale tak hlavna vec ze jej obe deti robia radost..my si este musime vychutnat ten pokoj a klud 😂

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 tak veru. Ja tiez teraz este pomozem sestre ked mozem. Hlavne ked treba zostat s detmi, tak pojdem k nej. No ja ked budem mat uz malicke, tak ku mojmu nebude mat kto prist. Budem musiet hi tahat zosebou. Ale neva. Vsetko sa da ak sa chce. 😉

lyly11
8. feb 2017

Žienky, chcem sa pochváliť že už aj ja cítim pohyby aj napriek mojej zle uloženej placente 🙂 je ti nádherný pocit. 3. bábätko ale zakaždým je to neopísateľný pocit 😀 16.2 nás čaká morfológicky ultrazvuk tak dúfam že je malinka v poriadku 🙂

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky neboj mne tiez nebude mat kto pomoct lebo rodicia byvaju najblizsie 45 km a priatelovi az 120 km takze asi tak..jedina vyhoda ze porodim v lete a sestra vtedy bude mat prazdniny lebo ma 17 rokov tak mi bude moct pomoct aspon takto na zaciatok

kattky
8. feb 2017

@zuzacka16 tak ja byvam v dedine a moja sestra v meste. Mne jedine mamka pomoze vecerami ked pride domov z prace.

zuzacka16
8. feb 2017

@kattky tak ale mas vyhodu ze rodicou mas v jednej dedine ked nieco su po ruke..ja zial nie ale zvladnem nic ine mi neostava..ozaj meno uz mate vybrate

juliane126
8. feb 2017

@lyly11 jeej, po 2 chlapcoch dievcatko pribudne. Uz sa na malu princeznu isto tesia aj s maminou.

diannna
8. feb 2017

@zuzacka16 ja citim od nedele a kazdy den. Moje tam ma asi hodinky. Vzdy ked si vecer i ôsmej ľahnem tak zacne. A teraz este aj o 10 tej sa asi prebudilo tak pokopkalo a išlo spinkať. Ale ja to uz dosť cítim. Ze si to uz nemozem pomýliť s červami 😜