icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ssiska_1
11. feb 2017

@lili_1
No presne .. ja furt nosim banan a mandarinku 😀

zuzacka16
11. feb 2017

Baby ten moj priatel je riadny komik - som si pred chvilkou natierala brusko a klopkal prstom na jednu stranu a hovorim mu ze nemusi tam prave byt babo lebo ma este dost miesta tak sa presuva a on na to a co tam ma aj prechod pre chodcov? 😂😅😝

ssiska_1
11. feb 2017

@zuzacka16
nie pre plavcov 😂 ..mne moj zas neveri ze babo pendluje po brusku ale mam dopler tak vidi sam ze zakazdym srdiecko najdeme inde

zuzacka16
11. feb 2017

@ssiska_1 ved preto to povedal aj ten moj lebo neveri tomu tiez..ach ti chlapi vsetko im to tak lahko prejde 😂

diannna
11. feb 2017

@kchan fuha riadne bruško 😳. Mne to pride, ze do brucha ani nepriberam skôr vsade do celého tela.

vierkadominik1
11. feb 2017

@kchan krasne aj ja take mam 20.2 budem uz v 19tt 🙂

vierkadominik1
11. feb 2017

@vierkadominik1
@vierkadominik1 vlastne 20 tt to bude

kchan
11. feb 2017

@vierkadominik1 ja zajtra končím 18tt 😇🤰

ttami
11. feb 2017

@blondie257 daaakuujeeem Ti za taku dlhu a suprovu odpoved,urcite sa pri vybere budem riadit tvojimi instrukciami😉
No musim si uz aj ja urobit nejaky rozpis a zacat chodit po obchodoch a eshopov😝

blondie257
12. feb 2017

@ttami nie je zac 😉
ja tak surfujem po nete tiez...po obchodoch sa mi vonkoncom nechce chodit..
Zoznam sice nemam ale si ho asi napisem 😉

blondie257
12. feb 2017

Baby viete co je sranda,ze s najlepsou kamoskou cakame obe presne na 15.7. 😀 sme sa rehotali,lebo jej sa snivalo,ze som tehotna a nakoniec sme otehotneli obe....a termin presne rovnaky 😀
Ta sa obe vytesujeme,skoda sice ze byvaju cca 50km od nas ale v lete su tu stale,nase decka su kamosi,tak budeme kocikovat ...

blondie257
12. feb 2017

Aha co som nasla ...maly zoznam pre miminko,dufam,ze sa to da precitat

Baby,planujete niektora absolvovat predporodnu pripravu?

gabrielenka
12. feb 2017

@blondie257 ano ja by som rada absolvovala predporodnu pripravu🙂 nech viem do coho idem😅

blondie257
12. feb 2017

@gabrielenka ja by som chcela tiez ... Z toho isteho dovodu.....😀

sunflower80
12. feb 2017

@blondie257 to je aka sranda. My sme tiez s najlepsou kamoskou spolu tehotne. Ona caka sice prve a ja druhe babo, ale smejeme sa na tom, ze sa to tak podarilo. Ona ma termin 7.5. a ja 16.7. No vzdy sme si hovorili, ze aka by to bola sranda, keby sme boli naraz tehotne. A bum. Je to tu

kattky
12. feb 2017

@zuzacka16 ja som od svojho pytala ci mi da dezert s tymi morskymi plodmi, tak mi odvetil, ze mam plod v bruchu, ktory tiez plava vo vode a ze mi to ma stacit 😂 ze taky maly delfin 😂 odpadnem z tych chlapov nasich.

blondie257
12. feb 2017

@sunflower80 my s kamoskou sme neverili, ze este na den termin presne...sme sa z toho rehotali asi 15min v kuse...kym sme sa spamatali.
Kamoska uz tretie miminko cakaju a to dievcatko.my druhe,pohlavie nevieme este.
Je to fajn ak clovek moze zdielat tieto radosti s niekym.....napr.aj tu s vami kockami 😘

blondie257
12. feb 2017

Kocky ja mam pocit,ze to nase male nejako v kuse driemka...no ked zacne vystrajat tak tusim si z mojho mocoveho mechura urobilo trampolinu....asi bude praktizovat jumping 😀

kattky
12. feb 2017

@blondie257 to aj nas spuntik mi riadne niekedy rype do mechura. Ako sa vravy, ze vecer zena citi najviac pohyby, tak u mna to pravda nieje. Ka cez den citim najviac a vecer asi spinka.

ssiska_1
12. feb 2017

Kocky ten moj zas dnes robi vyvar .. ja sa fakt poblijem .. ja viem ze musi jest ale mne to tak strasne smrdiiiii 👽

kattky
12. feb 2017

@ssiska_1 ja doteraz v pohode kuracie alebo ine polievky som mohla. No posledne 2 tyzdne smrdia uz aj mne velmi tie vyvary..... Fuuuuj a este hruza ked ich musim varit v nedelu ja napriklad ako dnes ☹

jance333
12. feb 2017

ja robím namiesto vývaru zeleninovú polievku. najradšej mám takú tú "bábätkovskú" zo strúhanej zeleniny s vajíčkom. včera som varila segedín na dnešný obed a spomenula som si, jak som sa na Vianoce nemohla dojesť kapustnice. takže asi zaradím častejšie kyslú kapustu teraz 😉

ssiska_1
12. feb 2017

@kattky
Najhorsie je ze sa to navari .. zasmradi to cely byt .. ja to ptom vynesiem na chodbu vyvetram a konecne je mi lepsie a o chvilku moj drahy zahlasi .. zohrejem si troska polievocku .. ide ma roztrhat!!! Chcela by som vediet co by robili tie nase padavky keby to bolo naopak 😉

ssiska_1
12. feb 2017

@jance333
Aj ja varim kadejake polievocky .. vsetko sa da .. ale tie vyvary mi mimôriadne smrdia a drahy zas tvrdi ze to nie je nedela bez vyvaru 👽

kattky
12. feb 2017

@ssiska_1 no ved prave. My v lete moc polievky sme nedelami nevarili no teraz kazdu nedelu je vyvar. A presne ked sa to vari je to najhorsie.

jance333
12. feb 2017

@ssiska_1 nezávidím 😅 môj si našťastie nepotrpí na typické nedeľné. keď máme chuť, dáme si v nedeľu i halušky 😀 dokonca sa zmieril i s tým, že nerobím rezne. nemám rada vyprážané jedlo a tak ide na rezne buď ku mame alebo si ich dá, keď ide na obed z práce do reštiky 😝

ssiska_1
12. feb 2017

@jance333

A vies co je na tom najsmiesnejsie .. ale to su prave tie nase tehotenske "zahady" ze ja nemozem maso ani citit .. ziadne .. ale vyprazane scochnim len taky fukot .. napriklad rezen alebo vyprazane kura .. ale daj predo mna pecene kuriatko s ryzou a ozeleniem v momente 😂 .. toto proste nikto nevysvetli

ssiska_1
12. feb 2017

@jance333
Inak mnam halusky .. celkom by som si dala

jance333
12. feb 2017

😅 tak to teda.. ja som práve tak zládovala ten segedín, že amen. ale i keby mi bolo zle, stálo to zato. dokonca som sa odhodlala prvýkrát v živote urobiť domácu knedľu 😝 budem mama, čo robí domácu knedľu.. sakra.. práve som dospela už úplne

ssiska_1
12. feb 2017

@jance333
😂😂😂 tak to blahozelam!