Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katren ja sa neponahlam aby chodil ved ma cas kolke deti v jeho mes sa len zacinaju zdvihat:D
@babula a moj sa dost zabrzdil vahou ale dr mi vravela ze to je tym ze neobsedi ani minutu predtym neskutocne krasne priberal a teraz uz len tak 100g za mesiac a pri tom zje jak 2-3 rocne deti.....ale tak ma po kom moj muz ma 100kg a a zje toho jak stado konov:D
@katren no to ano ako radsej budem s bruchom za nim behat ako ho nosit ale nechcem ho nejak nutit
a u nas to vie tiez rodina a par kamaratov lebo ja som potrebovala radu ze co a ako a co si myslia o tom ludia co poznaju moj momentalny stav v manzelstve a tak..........a baby srdiecko sa ma vytvorit do 10ttaspon to mi vravel doki pri malom tam som bola nejak medzi 6-7tt a este nebolo a ked som dosla v 8tt uz bolo
@katren to je v pohode momentalne nemam s mm najstastnejsie obdobie a sme tak napoly v rozvode a k tomu prislo toto takze teraz ci ostat s dvoma detmi alebo ist na kyret a este to neni upne uzavrete len ja na to nemam srdce tak co uz pri najhorsom zostanem sama s dvoma detmi a nezakopne o mna ani pes........ale i aspon nebudem cely zivot vycitat ze som si zabila dieta 😒
baby moj maly nie a nie spat co mam s nim robit ja ho nevladzem uz nosit a drahemu sa vzpiera ale pri tom place ze chce hajat baby co mate deti pomozte mi:(
@anieli_1 Mám syna má rok a 7mes,...ja som to robievala tak,že som ho jednoducho uložila do postielky a odišla do druhej izby,vydržala som,bolo kriku náročné vydržať počúvať to ale asi tak do pol hodiny a potom jednoducho zaspal,ale to je asi na väčšiu trpezlivosť.Nebolí ho náhodou bruško?
@anieli_1 srdiečko sa tvorí už 21 dní po oplodnení a to je 5tt tehotenstva. (Ide však aj o to kedy počas cyklu otehotnieš.) Ja som bola na sono keď som bola 6tt + 0, čiže som mala za sebou 6 týždňov od poslednej mrchy a srdiečko už bolo vidno.
@cervena_ciapocka tak tomu sa presne nerozumiem len co mi povedal dr este pri malom
@anieli_1 ja by som nikdy nemohla dať vyplakkať malu ja niesom ta povaha a po tom čo som si prečítala kopu odborných článkovv tak by som to nespravila, teda nechať ho samé a plakať. my máme tiež problémy so zaspávaním, zaspávala iba na prsku a výlučne so mnou, pri mm plakala a ja som ju nevládala nosiť. Tak sme spravili tak že si s nou mm lahol a ležkali spolu zo začiatku to bolo ťažké a pár krát som musela a j prísť a dať jej prsko a zaspala už od unavy. ale teraz už je to v pohodde zaspí pekne vedala mna alebo mm do 20 minut, dokonca pri mm aj lepšie. treba len vydržať skuste ležkať obidvaja pri nom nech si na drahého lepšie zvykne pri zaspávaní.
@monilik @katren ja sa bojím niečo povedať, aby sa náhodou potom niečo zlé nestalo a musela by som to vysvetľovať 😒 chcem počkať minimálne do 12tt resp. konca tretieho mesiaca, ak ma ovšem bruško neprezradí 😅 lebo ráno vstanem v pohode, ploché brucho a večer po celodennom jedení vyzerám jak v 4 tom mesiaci 😀
@cipuska_ no lenze on je neudrzatelny by som ho musela priviazat k posteli to je ten problem a este ked zaspaval na prse mi to nevadilo ale ked nechce a sam neni ja som pri nom kedze mame jednoizbovy byt a teraz som ho dala do autosedacky a hojdam a zaspal chvalabohu a potom za chvilku ho prenesiem......a ja som si zvykla ze plackava ako nie ze neviem jak dlho len on e stale so mnou a stale by aj chcel ale ja musim doma aj nieco urobit navarit a tak takze bohuzial musim ked sedim v izbe este vydrzi s mm ale ked oddidem do kuchyne momente plac......

baby nestresujte, ja som videla v pondelok len dutinku a objednala ma az na 7.1.aby som mala ukončený uz 11tt a spravi genetiku, uz ma to nestresujem, doki povedala,ze nechce do toho casto rypkat,pri malom som mala rizikove,tak dufam,ze bude vsetko ok