Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ano poobede a piatok opat na sono podla krvi .Dakujem lebo ja uz normalne neviem ze co toto ma znamenat. ☹
@shellynka ahoj teraz som si vsimla ze by si mala termin jak ja ja som bola u dr minuly pondelok a videla som tam len taku ciernu smuhu nic viac ale kamoska ked bola tehu takto isto jej to hladal a mu to trvalo ze niekedy sa to tak schova takze to este nemusi nic znamenat.......neboj sa uvidis co bude ked tak si skus urobit znovu test co ti ukaze
anieli_1 @ A tvoje 9mesacne babo uz chodi? lebo sup sup trosku von a bude spinkat, teda malo by 🙂 Ci?
@shellynka uz nastastie zaspal a sam este nie ale za jednu ruku hej a sam niekedy stuji bez pomoci a co mame take choditko co tlaci sa pred sebou tak s tym ide jak frajer za jednu ruku ale este sa s tym nevie otocit ale kazdy vravi ze asi sa kazdu chvilku pusti sam chodit...........on vsetko robi skorej ako ine deti:Da sak uvidis co bude budem ti drzat palceky aj na nohach🙂
@ivulik20
@anieli_1
no ja budem piecť, lebo ma to aj baví, pečiem rada a pri malom sa mi veľmi nedá. Tak na sviatky si ho bude varovať moja polovička a ja budem vypekať, aby mali moji mašktrníci a návštevy čo papkať 😉
A ten rodičák poberám aj ja... Ale v momente ako nám vznikne nárok na materskú, rodičovský nám zoberú. Na staršie dieťa budeme dostávať iba tých 20€ - rodinné prídavky 😝 No čo ti poviem, ani to neminieme... 😝 😀 😀 😀 dúfam, že som tie názvy nepoplietla... 😀
@katren ...no mne malá tiež nechcela chodiť ...ale po oslave prvého roku ...ako keby pochopila že už je veľká slečna ...tak sa začala púšťať... a teraz jej to už super ide ....to je jedna z vecí čo sa nedajú urýchliť ...tu si naše babuľky diktujú podmienky 😀 😀 ...jeeejda tak to ti toho mužíka závidím ...moj živnostničí ..tak ho mávame málinko doma ... no čo už 😉 😉 .... a aj to je super že máš nablízku niekoho ...to je mama či svokra 😀 ?
@miyya no ja kojim len vecer a rano niekedy v noci cez den moc nechce maximalne ze sa trosku akoby len napije jeho to proste nezasicuje a neviem preco ale strasne ma taha jazva a aj na to ze som v 7tt mam uz dost brusko sak aj s malym som mala len teraz ma to aj tak inak boli..........ale pytala som sa dr a ten vravel ze jazvu mam peknu ze by sa nic nemalo stat.......a teraz je to take ze maly je strasne zivi ja ho volam moja maly satanko:DDDa kolkokrat mi skace po brucho a natahovat sa snim neni to sranda....
ale tak snad to schvália... 😉 inak ja som si zacala platit aj DNP - aby som mala max. materskú, ale hned som aj otehotnela - cize ak porodím o viac ako 5 dni skor, som v p...... 😝 😀
@aniicka24 jeeej 🙂 to je super, blahozelam 😀
aj ja idem na krv 17.12. a ak bude vsetko OK tak mozno dostanem aj knizku
srdiecko som este nevidela ☹ ked som bola prvykrat tak este nebolo.
dnes som zacala mat taky blby pocit 😒 nepocitujem ziadne priznaky, brusko mam stale rovnake, ziadne zmeny, bojim sa ci je vsetko OK ☹
@babula presne tak isto mam pocit aj ja ja sa nemozem ani pohnut od neho je to strasne lebo poriadne nic neurobim toto mam zapate ale stale beham s nim a sem tam odpisem a kedze mame jednoizbak tak aj ked spi radsej ani nedycham len nech spi...........a moj este sam nechodi ale asi za chvilku uz bude.......

@shellynka no to môže ale aj nemusí byt..uvidíš podla hcg a určite ti zopakuje aj sono..vysledok buseš mat asi poobede či nie?