Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Trencanky poznate ordinaciu GYNEKA ? chcela by som tam ist na scan v 16tt ked budem na sk, neviete ci beru aj sukromne, teda bez poistenia a registracie u nich?
@peony ja to neviem identifikovat. neboli ma podbrusko, ale oblast kusok pod pupkom. mala som pocit ze su to creva,ale zacalo sa to stupnovat a neustupovalo to, ani nejake pohyby criev som nepocitovala ☹ silna intenzivna bolest. sla som so strachom na WC, ale nic - ziadny vytok ani krv, co ma trosku ukludnilo. pred hodinou som si dala duphaston (beriem dvakrat denne o pol desiatej) a zacinam mat pomaly pocit ze to polavuje, len si to neviem vysvetlit, lebo ak ma fakt boleli creva tak na to by duphaston nemal vplyv. alebo ma boli maternica? alebo mechur? asi zavolam dokymu... 😒
@monilik mne stačí, že mám v črevách len vzduch a celé brucho ma bolí na dotyk, ale akonáhle mám črevá úplne prázdne všetko je zas normálne.
@petra53 ja chcem tiež vedieť či to bude dievčatko alebo chlapček, ale nechcem to nikomu povedať, lebo ako poznám príbuzných začnú mi dohadzovať modré alebo ružové veci 😝 a ja tieto farby fakt nemusím, lebo všetkého veľa škodí 😀 Aj keď mne v tých všetkých čínskych a podobných tabuľkách vychádza chlapček, je mám silný pocit že to je dievčatko 🙂
inak aj mna bolí dosť brucho a sem tam chytám pri prudsom pohybe aj krč.ale mala som to aj pri malom,tak hádam to nič nebude
@cervena_ciapocka určite, že najspoľahlivejší je krvný test - ale máš to ako s tehu testom - urobíš si test a vieš, že si tehu. Prípadne ti ešte vezmú krv, aby t potvrdili 😉 a nawal uz písala, ze pozná babu, ktorej vyslo dievcatko a potvrdili jej ho aj z krvi 😉
@miyya kuk na gendermaker.com urcite vojdes do 30€ 😉
@petra53 no 30€ je dosť za nejaký test, ale aj ťažko odolať keď zvedavosť je silnejšia 😀
baby ako by mal vyzerat tehu testik v 10 tt ? som si dnes robila a ta ciarka je taka slabucka 😖 . bojim sa ze nieco nie je v poriadku
@nawal práve dnes tam chcem ísť, na ďalšiu prehliadku v 9-10 tt, Mudr. Jankovský je mladý doktor, veľmi milý, ordinácia špičková a pohodlná. či berú takto bez registrácie, neviem, ja som tam prestúpila od Mudr. Hormanovej a hned na prvý krát bez objednania som tam zašla, čakali sme síce 2 hodky, ale stálo to za to.
@peony 21.12
ahojte kocky,
ja som bola dnes na prvom sone,babätko sa ma dobre,uz aj srdiecko bije,ma 10 mm ci ako.....ale nasli mi aj 5 cm cystu na lavom vajecniku,tak sa ani tesit nemozem,tak ako by som chcela,lebo mi to robi obavy......nema stym niekto skusenosti???
@nawal myslim, ze je to tak, ako pises, ze ked uz je hcg prilis vysoke, uz je test z mocu negativny ... tusim od isteho obdobia sa uz ani hcg nevylucuje do mocu ... kamoska skusala v 20tt a mala test negativny, ale tazko povedat, ako je to v 10tt .... a preco si si ho robila ? mas nejake problemy ? zly pocit ? .... lebo teraz uz mas hladinu hcg tak vysoku, ze aj keby sa nieco dialo, tak neklesne zo dna na den .... mne vcera brali hcg koli tym protilatkam a dnes mi dr do telefonu povedala, ze take vysoke cislo uz ani precitat nevie 😀 😀
inak teraz mi napadlo, v UK nie je moznost navstivit laboratorium ako samoplatca a dat si urobit odber na hcg ?
ahojte babulky.. ja vas teraz akosi vobec nestiham... vcera aby sme len s malym doma nekvasili tak sme sli k nasim poobede, kym nam tato neprisiel z roboty, padlo devat hodin vecer a ja tvrda 😀 😀 tata mame do soboty doma tak si ho ideme uzit troska, zajtra idem k doky tak drzte paluchy, sono mi asi robit nebude, bo moja doky ho nema tak ma posle na ambulatne do nemocky a tam mi nechceli ani pri prvom urobit skor ako v 10 tt... tak uvidim....
drzkajte sa tu vsekty a opatruje sa a ked sa bude dat vela oddychujte 😉 😉
@nawal no neviem. Tehotenský test je kvalitatívny, čiže len určuje či tam HCG je alebo nie. Ak je ho málo, tak ho aj menej zaregistruje a je čiarka slabšia. A do 12tt stúpa HCG najviac. A ty si ešte nebola u lekára? Myslím na krv alebo sono?
@babula hm hm, ja som taka vystrasena zo vsetkeho 😅 to by mali kazdej tehotnej dat knizku - casto kladene otazky - a hned by sme boli pokojnejsie... este ze sa mozem na vas dievcata obratit, co uz mate dajake tie skusenosti. 😵 chichi a potom dalsiu knizku - navod na pouzitie k babätku 😀
mne je uz lepsie. ale spozorovala som ze ked vypijem dva glgy vody hned musim bezat na wc lebo aj taky plnsi mechur mi sposobuje neprijemne pocity v brusku. no chuuda fazulka, ta sa tam musi tlacit s kadejakymi organmi 😀
inak baby mne vysiel v tom cinskom kalendari - ci co to je - chlapcek 🙂 tak uvidime... v podstate sa budem tesit tak ci tak 😀

@maxiberuska kedy tam ides?
@monilik ako ta boli brucho?popis