Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@cervena_ciapocka bola som u svojho "obvodneho" a ten ma nahlasil na scan, budem ho mat nabuduci tyzden a az tam mi zoberu krv ale na vysetreni ochoreni....
testik som si urobila preto, lebo mi je uz poslabsie zle, brucho ziadne a ani ziadne priznaky, len ma povecer pobolieva brusko. ale nic stresovanym nevyriesim, tak len si pockam na buduci piatok
nemate nahodou skusenost so zvysenou teplotou? ja mam uz tyzden 37 a citim sa horuco :( To je u mna stupnuta teplota a zvycajne hlasi chorobu, ale teraz uz tyzden a nic. neviete nahodou, ci to nie je v tehu normalne?
ahojte tehulky 🙂 pekny dnicek vsetkym. Tak ja som bola vcera na druhy UZV, babo pekne rastie, mame 1,5 cm 🙂 a tehu knizku mi vydaju, ak vsetko dobre pojde, 15.decembra. Darcek pod stromcek jedna radost 🙂
@nawal diky za info, poriesim 🙂
@lenja01 ja mam to iste od zaciatku tehotenstva a doktor povedal, ze je to v tehu normalne. Len to nesmie byt nejaka fakt vysoka teplota, mierne zvysena je oka 🙂 telo ma v sebe cudzi predmet a reaguje
@hophophop ahoj aj mne nasiel dr cystu a mi pvedal ze to sa niekedy stava pri otehotneni.....tak neviem
chvilku tu niesom a nestiham vas docitat......som bola s mojim drobcom v nakupnom centre dnes ma 9 mesiacikov a behal tam s chditkom s takym autickom co sa tlaci a brblal si ze brrmm brm:Dinak mne je dost tiez zle aj ked mamna nieco chut tak zjem kusok a je mi zle:(toto som pri malom nemala.........
@miyya to poznam ale teraz je moj mm aj chory tak som chcela byt co najviac vonku aby sme to nedostali ale tiez nejak nevladze a ani nejak za malym behat naozaj mi neni dobre vazne ma taha jazva miestami aj boli a este na lavo asi vajecnik alebo co a az niekedy taky krc tam mam alebo co to je..........ale co uz musim teraz maly spinka tak mam konecne klud na chvilku
@anieli_1 ja mam muza velmi poriadkumilovneho,vsetko chce,aby sa lesklo.Ja mam rada upratane,ale urcite neupratujem v kuse.Raz do tyzdna velke upratovanie a hotovo.Vyriesili sme to nekoniec tak,ze ked chce mat muz vsetko vylestene,tak nech to robi sam 😀 tak ja si oddychujem a on uprace,navari...
No skusil by mi niekto pindat,ja ked som sa rozviedla,tak som povedala,ze dalsi chlap bude minimalne mne rovnocenny,nieze ja budem muklovat a on si bude.....valat 😝
@peony no moj muz uz rok nerobi ked bolo teplo alebo tak ze sa alo robit vonku robil na stavbe rodicov odtial sice nosil peniaze ale terza nic a ani ho to nezaujima vela krat ma uz oklamal a vela krat odisiel a s kamaratmi na pivo a dosiel az na druhy den alebo mi povedal ze musi ist rodicom a proste celu noc nikde nezdvihal tel po pripade vypol.....a vsetko vie vsetkemu sa rozumie a vsetci su sprosty nech idu do........a ja som ta posledna chudera co nie ze mu dala dieta ale ja mam byt vdacna jebu za vsetko okolo maleho atd........a zbada sa az ked mam zbalene kufre a odchadzam vtedy nedokaze bezomna zit......pri mne stoji este aj jeho rodina a jeho mama mi pred svatbou povedala ze keby ma taku dceru jak ja a bere si takeho jak je moj mm tak mi ruky nohy dolame a priviaze ma o radiator len aby som sa nevydala ale ja sprosta zaslepena sak urcite sa to zmeni:( ach jaj........
@anieli_1 to mi je luto 🙄 radit ti mozem kolko chces....musis si to prezit a urcit si aky zivot chces...ja som pred 4 rokmi zacinala od zaciatku s dvoma detmi,nemala som pracu,kde byvat,auto,proste nic.Dnes mam byt,chalupu,firmu,3 auta a hlavne zdrave deti a svoju hrdost.Som stastna a nelutujem nic co som pre seba urobila,aj ked v tom case som to ruzovo nevidela.Drz sa!
@anieli_1 och vidím,že to máš perné a to máte aj druhé na ceste. tak čo ti poviem takmer žiadna to nemáme ružové. aj ja mám doma poriadneho tvrdohlavca a tak finančne sa tiež pretlkame. muž začal podnikať a tak nejde to neako dobre.tak sa mordujeme,depkujeme a tak...ale asi o tom je život. fakt
Ale tvoj muž by ti mal pomôcť,ved ty máš toho teraz vela...tak ani môjmu sa nechce,ale potom potrate si to trochu viac uvedomuje,lebo vtedy moje tehu bral skôr ako príťaž a ignoroval to všetko.
Drž sa,bude to dobre uvidíš.
@peony dakujem velmi pekne nepozname sa ale si prva ktora ma naozaj povzbudila a dodala mi odvahy ze to babo za ziadnu cenu nedam prec............musim byt silna a postavit sa proti tomu.............moj mm ma teraz odomna podmienku ze do konca roka si musi najst robotu inak odchadzam.......zatial som takto zacala ked to dodrzi budem pokracovat dalej s nejakymi podmienkami ale tak postupne

@aniicka24 ooooooooo 😀 tak to si ma potesila, lebo aj mna paradne bolia...