Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@anieli_1 máš 22 rokov si mladá a aj ked to dopadne tak,že ostaneš sama,čo dufam,že nie,tak nezufaj. su dobrí muži aj moja kolegyna si našla druhého manžela a to je taký dobrák a ešte aj fešák. No lúbia sa a maju aj spolu dieťa ona je aj od neho staršia a má väčšiu dceru. je to krásny príklad toho,že všetko sa dá,len si treba na dobré počkať.
@anieli_1 prepáč ,ale musím reagovat na to čo si tu popísala o svojom mužovi a pripomína mi môjho bývaleho ..je to arogantný chlap,ktorý si neváži ženu...poviem ti len jedno nikdy sa nevzdávaj dietata určite by si to lutovala ale chlapa by som poslala velmi daleko...ja som to pochopila po 14 rokoch a teraz spätne si hovorím že som to mala spravit skôr..lepšie mi bolo samej s dietatom..teraz mám super manžela ..ver tomu že taký čo si ta bude vážit aj s detmi určite existuje..DRŽ SA!!
@dd2112 dakujem za podporu echcela som tu riesit moje problemy kazdy ma svoje ale dobre mi padla od vas podpora a ze som sa trosku vyrozpravala ...........ale ma toto byt vesela tema o buducich nasich miminkach:Dtak teraz uz len na to budem muset mysliet.............
baby dost ma bolieva ta jazva co mam po cisaraku ale dr mi pred tym povedal ze ju mam peknu zahojenu a ze by to nemal byt problem zajtra k nemu idem mam mu to povedat?
no som zvedava co mi zajtra povie dr dufam ze uz bude srdiecko:Da dufam ze maly to tam so mnou vydrzi 😅 😀 😀
@anieli_1 aj ja musím reagovať... ja som bola tiež pred takýmto rozhodnutím. Mala som muža, ktorému pivo a kamaráti boli prednejší ako my dvaja s malým... bolo to ťažké, ale teraz viem, že som sa rozhodla správne. mala som podporu svojej rodiny a to mi pomohlo. Taraz mám úplne najlpešieho priatela, ktorý si ma váži ako ženu a miluje ma a j s mojím synom.... Tiež som sa zamyslela nad tým ako chcem žiť a že som mladá na to aby som prežila život v trápení...
velmi ti držím palce v tejto nelahkej situácii, musíš byť silná a verím, že všetko dopadne super.
@ivulik20 dakujem za podporu uz pozeram pre babo aj novu postielku lebo maleho som velmi zle kupila a cakam kedy sa rozpadne a uz to mam cele vymyslene a ani nebudem okrem tej postielky a este novu zavinovacku nemusim nic kupovat vsetko mam aj keby je to dievcatko tak po neterke..........:Da ak schvalia ten zakon tak budem mat matersku aj s rod.pridavkami kol 700euro na 9 mesiacov a to mi podla mna dost bude stacit...............inak mam strasne tak pocit ze to bude dievcatko.....dokonca ked som este nevedela ze som tehu a ani len netusila moja mama bola u vestici chodi k nej uz vela rokov a je fakt super vzdy mame povedala pravdu a vravela jej ze nam vidi dievcatko a ze je na nas len aby nebolo moc skoro:DDD
fiha, kocky, ale ste tu toho dnes popisali.....
@anieli_1 drzim palce, a ako pisali baby, treba dat babatku sancu....nebude to lahke, ale vzdy bude niekto pri tebe a bude ta luuuuuuubit najviac na svete 🙂 neboj sa toho, ze budes sama, pretoze to nebude pravda,ved budes mat pri sebe dve nadherne deticky 😉
ja si musim mm obranit, je to super chlap, sice domacim pracam moc neda, no mne to ani taj nevadi, lebo potom by nebolo "po mojom" 😀 da nam vsetko co vidi na ociach a hlavne, drzi domacu kasu pod svojim dohladom, inak by som bola asi bezdomovkyna 😅 😀 😀 ale nie.....je pravda, ze ma brzdi v nakupovani sprostosti, tych by som nakupovalaaaaaaa 😅
a aj ja idem zajtra k dr., tak som zvedava ako dopadneme...ved dam vediet 😉
ozaj mate aj vy problem s nohavicami?ja si uz obliekam len leginy a jedny rifle co som mala cele tehu.........a inak nic nezapnem strasne tak skoro asi to neutajim dlho.......... 😀 😀 😀zajtra mi drzte palceky pa pa
@katren a dakujem a ja som ta co drzi kasu aby sa neminalo na blbosti....... 😎
@anieli_1 tiez som si zbezne precitala o tvojom probleme ... je tazko radit v takych situaciach, u nas to bolo dlho podobne, ale vyriesilo sa to ... nechcem velmi verejne rozpisovat co a ako, ale drzim palce, aby tvoje rozhodnutie, nech bude akekolvek, bolo spravne ...
a inak matersku na 34 tyzdnov vo vyske 60% dnes schvalili 😉
dobré ránko baby.... 🙂 ako sa máte? som Vás zbežne prečítala a bolo toho dosť...aj smutné a aj nakonieč šťastné príbehy... hmm...niekedy sa je asi fakt lepšie vzoprieť a ísť svojou vlastnou cestou, aj keď to môže byť ťažké...
ja som vďačná že mám priateľa takého aký je, že je síce tvrdohlavý a neznáša umývanie riadov, ale inak mi pomôže keď treba, urobí čo treba, vymajstruje, poslúcha.... 😀 a viem že bude aj s mimi pomáhať lebo som ho nie raz videla pri detičkách a bol k nim úžasný... 🙂 tak uvidíme... hádam mu to vydrží 😉
inak baby dávate si nejako bacha pri kýchaní alebo kašlaní? ja sa snažím, že keď idem kýchnuť tak aby som bol taka trochu skrčená alebo aj pri kašli... lebo sa mi občas stalo, že som nebola a ma to strašne zabolelo.... 😒
Ahojte caka ma dnes druhy ultrazvuk kedze to podla doktrora neni dobre.
Kocky viete mi poradit, dnes som volala na vysledky hned rano, i ked tam mam dnes ist som nevydrzala a mam hodnotu Hcg 1100. Ake honody vychadzaju Vam. Dakujem (som trosku zmatena, kedze povedal ze je to mimomaternicove a ta hodnota je dost vysoka si myslim)
Inak prajem krasny nicim neruseny piatok a len same dobre spravicky.
Ahojte aj u vas tak krasne chumeliiii 😀
ja som v 7 nebi, len dufam ze moj muzicek stastne dorazi z prace lebo bude po radosti 😉
zdenush88 aj mna bolieva pri kychani brucho uplne az taka pichlava bolest v boku tak pravdu mas aj ja sa krutim do klbka 🙂 aby bol cim mensi tlak.
anjeli_1 no mne sa zda, ze tiez akosi rychlo priberam 😒 zatial sa esete zmestim do nohavic,ale ak to takto pojde dalej tak neviem neviem a to este nemam ani tehu knizku a potvrdene tehu 😀 😀 😀 ale nech hlavne, ze je babenko o.k.
Ja by som to chcela tiez pokial mozno, co najdlksie utajit tak dufam, ze aspon cez zimu sa mi to podari 😉
Dakujem. Ano ten termin urcite nesedi lebo ked som bola na sone nic nebolo vidiet a to v tomto tt uz by muselo, tak aj ja dufam, ze kedze som brala velmi dlhu dobu HAk tak neviem ci sa da ratat od poslednej menstruacie.
dobre ranka baby, tak tu mame sniežik, my ideme dnes kupovat darčeky, tak sa tešim
Pripájam sa, mne termín vychádza na koniec júla, ale ešte som nebola u lekára, tak uvidíme. Troška sa aj bojím ísť, pretože som rodila pred pol rokom cisárskym rezom, tak či bude všetko v poriadku.... Poznáte niekoho, kto otehotnel tak skoro po cisárskom?
ahojte, dobré ránko.
Aj u nás neskutočne sneží a ja musím sedieť doma, lebo naše autíčko si rozhodlo že nenaštartuje takže ani do obchodu nemôžem. 😠
@anieli_1 ahoj, drzim prsteky aby si bola silna. myslim ze kedze uz jedno babo mas, budes vediet ako sa o to dalsie postarat a radost z neho a laska k nemu prekona vsetky pochybnosti.
@katren - ako si dopadla u dokyho?
@lusika02 u nas v MT vobec nesnezi, nechapem... 😅
@maxiberuska joooj aj ja by som sa mala vrhnut na darceky, len nejak neviem najst inspiraciu
@zdenush88 ja sa tiez pri kychani snazim prikrcit.

@anieli_1 preco by si mala zostarnut sama?nenechaj sa dotlacit do niecoho,co nechces.Ja ked som nevedela,ze co mam robit dalej,tak som si vzdy predstavila,ze ci tak chcem zit,ked budu deti dospele a ja budem sama s muzom. 😀