Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@adulik23
kamaratkyn syn mal kiahne, ked ich druhe mimino malo par mesiacov. kiahne nedostalo. lekarka jej povedala, ze malo super imunitu, lebo bolo plne dojcene 🙂 malemu sa nemoze nic stat, ked ho das ockovat. ale aj tak sa ti moze stat, ze kiahne dostane, mozno v lahsej forme. a ak budes rodit v juli 2011 tak mas este jednu moznost: ked sa dovtedy niekde nablizku vyskytnu kiahne, tak tam s malym chod, aby sa planovane nakazil. vela mam to tak robi ;)
@danka.k no tak nakoniec sme boli u dr bo to mal aj na druhej tak ked sme volali myslli ze budem mat asi zapal mocovych ze u chlapcov je to bezne a som doniesla aj plienky a vraveli ze to nieje krv ale nejake soli za to ze je dehydratovany ale co mam robit ked nic nechce:(teraz mal chvilku znizenu teplotu ale zas mu zacina stupat o 17tej som mu davala cipok bo mal 39,7 nepomohlo tak sprchy a znizilo presla hod a uz zas stupa zajtra ideme este zaniest ten moc bo ze moze mat uplne ine hodnoty ako dnes............uz som vazne unavena vycerpana a maly stale mrnka len ked ho mam na rukach haja......:(
@adulik23 no maly mi nema stolicu vobec a uz skoro vobec necika bojim sa abynas nedali do nemocky na infuzky bo ja viem ze tam nieco chytim ja mam taku imunitu...a tie ovcie kiahne pokial si uz mala tak by som ho neockovala aby sa mu to zbytocne len nepredlzilo ze ich bude mat v dospelosti lebo je to veeeeeelmi nebezpecne ale pokial si ich nemala tak hej
a baby pokial viem tak min do 10tt by sa nemali absoôutne ziadne lieky kym niesu vyvynute organy a potom sa moze paralen a antibiotika som mala penbene ............baby ja uz neviem co mam robit maly ma zas 38,7:(
ahojte, chcem sa spytat, ci je tu este niekto taky ako ja... teda momentalne mam na mysli, ze uz 2 tyzdne mi je stale zima, pokial nie som oblecena ako cibula :( je to normalne?
@anieli_1 ked aj nepapa, musi vela pit, nalievaj ho cajikom, hoci po kvapkach, ale priebezne, aby vypil aspon 1dl tekutiny za hodinu ... ak to nejde inak, skus striekackou po mililitrikoch ... nedavaj ho prilis do tepla, skus zabaly, alebo vlaznu vanu .... dobre vyvetraj, ale najdolezitejsie su tekutiny ... musi vela pit, aby mal ako vypotit bacila .... drzim palce drobcekovi
@s_helienka vitaj v klube .. ja uz mesiac drkocem zubami, muz je zo mna zufaly, lebo radiatory pridavam na maximum a este sa klepem pod dekou ...a on sa chudatko poti, maly sa tiez stazuje, ze mu je horuco 😅
@lenka.s davala som mu aj zabaly aj ho kupkam na chvilku to vydrzi a potom zas stupa ja sa ho snazim nalievat ale nechce odhana mi flasku ruckami jedine co ma potesil je ze chcel mliecko tak sa teraz aj vycikal a nemam ho moc obleceneho ma len bodynko......a dostala som nejaky prasok taky roztok mam spravit uz mi vychladla voda chcem mu to dat ze to je na zavodnenie a zle je este aj to ze ked vypije tak to vygrca :(hmm je mi do placu uz z toho.........
@anieli_1 verim ti, poznam to, s Tomim som si v prvm roku preskakala vselico, kazda choroba sa niesla v znameni horuciek cez 40, nasledne hnaciek a vracania ... vzdy pomahala len vlazna sprcha a tekutiny sme do neho tlacli tak, ze kazdych 5min 5 ml zo striekacky ... drzim vam palceky, ak by to bolo velmi zle, radsej chodte na pohotovost
@lenka.s fakt??? jaaaj, no najhorsie je, ze u nas je aj bez kurenia v noci vyse 25 stupnov a to je uz velmi suchy vzduch a to sa uz nevyspim... no horsie to je v praci... v obrovskej kancelarii, to nikdy nevykurim, ani keby som sa na hlavu postavila... hotove utrpenie tam stravit 8-9 hodin... prejde to niekedy?
@s_helienka mne je permanentne zima 😀 a tiež len od kedy som tehu. Normálne mám niekedy pocit, že mám horúčku jaká zima mi je. V byte teplo, každý v pohode a ja sa klepem.
@cervena_ciapocka tak aspon viem, ze to je asi normalne... a bolesti v podbrusku? to tiez je normalne? teda takto skoro?
@cervena_ciapocka inak to s tou horuckou, ja som vcera aj mala, ale iba zvysenu... a doki povedal, ze to je niekedy normalne...
@s_helienka v tehotenstve je normálne aj to, že má žena zvýšenú teplotu, tak na 37°C. Ale s tými bolesťami je to individuálne. Lebo môže ísť o rozťahovanie maternice a prispôsobovanie sa brušnej dutiny, ale ak sú tie bolesti nejaké silné, či bodavé, už to nemusí byť v poriadku. V každom prípade treba tie bolesti spomenúť svojmu doktorovi. Nemusí to nič znamenať, ale aj môže.
@s_helienka @lenka.s ...jeeej tak to ma teší že aj vám je zima ...moj už na mňa kuká či som v pohode ...kúrime na 27°C a ja musím mať aj mikinu aby mi nebola zima 😀 😀 ....som rada že som neni jediná taká nenormálna 😀 😀
@lenka.s teraz som do neho dostala dve lyzicky polievky a ani kvapku vody proste zatvory usta a hotovo akurat co chce je moje mlieko tak sa snazim co najviac ved aj tam je voda a uz mi aj kakal ale zas take uplne vodove jak vcera:(uz to vidim dalsia tazka noc:(
@peony no snazim sa do neho liat uz mam aj ten roztok spraveny na zavodnovanie ale zavre usta a hotovo teraz zas spinka a akurat mu meram teplotu zas ma 39:(o pol hodku mu uz mozem dat cipok tak este vydrzim...........
@peony @babula no teraz je vela chorych a polivocku tiez som robila s mrkvickou a este rybicku som tam dala ale vela nezjedol len dve lyzicky:(cakam este do 21 bo potom mozem dat cipok zas.........a zle je to ze teraz sa s nim stale natahujem a uz citim ze brusko neni dobre ale mm ma trochu strieda len maly chce viac mna predsa len mama je mama ale ma to aj pozitivum mam pocit ze teraz s mm viac drzime a dava nas t viac dokopy......
@anieli_1 moje chudatko... a skusala si taku vlaznu vodu mu dat do vane a nech sa tam pohra chvilku??
@lusika02 drzim paluchy zajtra 😉 😉 aj ja idem 😉 😉 😉
@s_helienka mne je zima stale.. sedim pri krbe a trasiem sa od zimy 😀 😀 😀 😀 😀
@anieli_1 juuuuj....drzkame palce, rychlo sa uzdravte 🙂
@s_helienka vecer take stavy mavam aj ja....my stale kurime na 24 a na vecer davam aj ja na 26 a mm na mna kuka 😕

@martina_r - dakujem za odpoved. ja som uz kiahne mala, takze ja by som ich uz dostat nemala, len je tu dalsi problem. keby ich misko dostal tesne pred porodom, pripadne po nom, tak to bude nebezpecne pre miminko. ☹
@lusika02 - drzim palce. spytala si sa dokiho, ci mozes aspon suchy rozok na cestu, alebo ani to nie?