Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88ahoj 🙂 no to mozes mat to spinenie aj zo sona...bude to v poriadku,uvidis 🙂 ozaj nemas ty posunuty termin?nebola si 9.7?
@maxiberuska ahojte prajem vam pekny den len skoda ze je taky uprsany.ja som uz pribrala 1 kilo ale zas mam uz aj brusko dnes som si uz kupila aj nohavice tehotenske lebo vsetky mam bedrove a tlacia ma.maju pekne nohavice v hm pekny vyber.tak uvidime ake to bude dalej to priberanie ahojte
@lemge ahoj no dnes som si to posunula,ale ja este stale nemam urceny termin od lekara... na tehotenskej kalkulacke mi vyslo ze ideal je 9.7. no na snimke zo sona je datum 23.jul 2011a teda len 7tt+2d... tak som si to zmenila k realnejsiemu... teda asi to ten pocitac tak vypocital podla velkosti mimi... 😉
ahojte baby noc sme prezili maly sa skoro prekakal na druhy svet ale uz je ovela lepsie uz ma len 38,3 len stale "mama mama" tak som dost z toho uz unavena.............a tolko co teraz kojim som nekojila asi nikdy pyta skoro kazdych 15 min ale ma uz aj pohryzol teraz a dost hnusne aj mi trocha krvi ide:(ale co pre neho neurobim.......dnes bola svokra aj moc zaniest ze je to ok ze ma ozaj len virozu tak sa tesim aspon z toho................dr povedala ze take 3 dni moze mat teplotu a na 4 sa moze vyhadzat...............
Ahojte, vcera som bola na prvej poradni, aj po vysledky krvi. Babatko rastie podla planu, vsetko ako ma byt. Len nejake protilatky anti-TPO som mala trosku zvysene tak ma poslali na endokrinologiu pre istotu. Hadam to bude v poriadku, lebo ostatne hodnoty stitnej zlazy boli v norme. Doktor bol ochotny, vsetko mi detailne poukazoval na sone, uzasne. Sme v 10t plus 4, cize asi sa mi termin posunie na 30. jun, ale tu s vami v julovkach je mi dobre. Hned som mala po sone lepsiu naladu, lebo volaco ma teraz obchadza, liecim sa po domacky, a vyzera to ze sa to zlepsuje a zvladnem to aj bez antibiotik. Aj som uz kilo pribrala a opat schudla, prave kvoli tomu prechladnutiu, co mi moc nechutilo jest. Predtym som jedla asi fakt za dvoch, taky apetit som mala. Rodine sme to stale neoznamili, drzime sa, Vianoce to istia. Stle mi byva trosku zle. Uz sice zriedkavejsie ale predsa. Aj teraz som zjedla ryzu, len tak samu a ani nie vela a volajako mi to stale lezi v zaludku akoby som zjedla kilo klobasy. Tak nech sa nam vsetkym dari a je nam zo dna na den lepsie a rastieme do krasy🙂
@lenja01 Ahoj, jasne, viem ze do ovulky este 14 dni sa rata 🙂. No som zvedava co povie doktor, ci mi to bude sediet podla tej BT a ovulacnych testov. Inak by som radsej mala termin v juli, lebo sama som julova 🙂. Mozem sa Ta inak spytat ze kedy si uz mala srdiecko, v termine 6+1 by uz mohlo byt? /resp. 6+6 podla poslednej MS 😀/
ahotje. tak my sme dnes boli u tej doky.. mamina mi vybavila dnes aj to sono, nemusim cakat do pondelka.. srdiecko bije o 106 a vsetko je v poriadku... len maternica mi ide naopak, ale to by vraj vadit nemalo. len mam spavat na bruchu kym sa da
@monilik
@katren dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 😉
@maxiberuska ja som este asi nic nepribrala, lebo mne jest akosi nechuti.. vsetko len na silu jem ked musim.... a vecer mi je totalne zle tak vecer jedlu neuskodim vobec.... ☹ ☹
no a pytala som sa doky aka je pravdepodobnost, ze ked je maly predcasne narodeny ci bude aj druhe.. tak ma upokojila, ze druhe tehu byva uplne ine, tak ze nemusi, ale moze... takze radsej nejdem stresovat 😉

@zdenush88 to som mala ja minule a tak ja mám lieky, ty máš neaké.možno tým vaginálnym sonom dačo porobil.ale tiež si myslím,lebo to špinenie bolo v čase mojej mrchy.tak si myslím,že sa nemáš čoho obávať.
Inak ahojte, aj Vám je dnes extra zle? mna zložil nízky tlak. 🙄