Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@lusika02 no by som kopla toho dokyho do zadku 😠 😠 ale hlavne ze je drobcek v poriadku 😉
baby ja som sa tak vytesovala ze mi uz nebyva tak zle... vecer pokec so zachodom a dnes idem skapat... zle mi je totalne, hlava ma boli neskutocne, do seba som zatial dostala tri hryzy sladkeho rozku... no cosi hrozneeeee ☹ ☹ ☹
cawte maminky.....citam, ze vam tu je vacsine zle....drzkam vam palce, nech vam je uz konecne dobre...ja som to mala pri malej od 6tt do 12tt a potom zo dna na den koniec a hotovo. Teraz ani neviem, ze som tehu 😀
@ninan2 nevadi mi, ze tam tak casto chodim, aspon mam istotu, ze je vsetko ok, ked bude treba, budem chodit aj kazdy den 😵
@katren hmm no tak dufam ze absencia nevolnosti nic zle neznama, kedze ja som tiez uplne fit zatial 😀 Ale tak si myslim ze to este len pride... ako sa vytvori vlastny obehovy system babatka, vtedy to vraj tak najviac byva... A mas pravdu, aspon mas kazdy tyzden overene ze je vsetko OK, to je super.
tak dnes znova super stresujuci den, bola som na poradni a znova katastrofa, malicke je aj srdiecko bije, rastie, ale nove prekvapenie, vraj je tam hematom, dr. ma chcela hned poslat lezat do nemocnice, ale bez malickej by som to nevydrzala, tak je uz u mna mama a bude nas obskakovat, ja mam mat prisny klud na lozku. Medzi slzami som hned volala mojmu dr. do nemocnice, a vraj ked ja nekrvacam, mam sa spravat normalne ako doteraz, tak uz fakt neviem, pre istotu mi aj on spravi zajtra sono v nemocke. Som uz total na nervy. bojim sa aj o malicke, a je mi luto ze nemozem sa venovat malinkej
cauko, ako sa daríí, my sme teraz prišli od lekárky, maly je chorý, ja kašlem a soplislo mám, bola som u mojej obvodnej a nebola tam, isla som do lekarne , či si možem niečo dat aspon do hrdla, dala mi nejake tabletky, že to možem a prisla som domov a čitam na letaku, že v prvom trimestre nemožem, slak ma ide tarfit, navarila som čaju a ideme si lahnut.. ☹
iba homeopatika sa mozu,mne uz choroba odznieva
Me zle zatia nie je a zerem uplne vsetko.
Baby skusali ste niektora na urcenie pohlavia ten prsten na snurke?ja som to robila uz viacerym aj kamosky si to robili a vserkym to vyslo,mne vysiel prvy chalan,toho uz mam doma a druhe baba,tak som zvedava.
@maxiberuska no pekne... 😒 tak fakt jedine co ti pomoze je asi ležať a čajík... kedze nic ine brat nemozem.. želám ti skore uzdravenie!
ja budem asi tiez chora... ☹
mam zimnicu a nevlazdem ist pomaly ani na wc.
rano sa este ako tak dalo, ale teraz ma akosi odtalo. A to mi este treba robit nieco jest 😒
no asi budeme iba improvizovat, alebo navari ocko ked pride z prace...fuuuj, ale som nemoznaaaaaa 😖 😖 😖 a pribrala som uz 2kg a to som iba v 8tt 😨 to co bude na jar ci v leteeee ☹
a to jem male porcie asi tak 4-5 x denne ☹
@babula kamoske vysiel iba jeden chlapec a má uz dvoch, mojej sestre chlapec a dievca a ma zatial dievca - cize prve nevyslo. Mne vysli dvaja chlapci - prvého mám doma - cize OK 😀 druhé by malo byt podla testu GENDERMAKER dievcatko Ked si robím skúšku s prsteňom medzi palcom a ukazovákom ruky, stále dvaja chlapci. Nad bruskom tehulky sa to dá tiez robit - tak nad bruskom sa mi prsten krúti - dievcatko, tak uz fakt neviem... 😉 🙂
@maxiberuska fuuu tak to potesi.. sla by som za lekarnickou nech ti peniaze vrati.. asi v skole chybala ked sa ucili co sa smie a co nie ☹
@babula mne vysiel pri prvom chlapec a teraz mi tiez vychadza vsade 😉 😉 😉
@lusika02 my sme improvizovali iba rychlo spagety s morcadellou.. na nic ine som sa nezmohla 😀 😀 😀 ale dnes je total blby den
@petra53 ty budes mat asi dvojcata ked ti raz ukazuje to a raz to 😀 😀 😀 😀

@monilik to hej, ja tiez nemam rada prilis caste vysetrenia... Ale uz sa Ti to aj pomaly blizi, tak to uz nejak vydrz 🙂