icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ivulik20
8. dec 2010

@maxiberuska naozaj skús homeopatika, ja som bola tiež chorá a zabrali ma aj na nádchu aj na krk. Prajem ti skoré uzdravenie. Fakt teraz len lež a lieč sa. 😉

denii
8. dec 2010

Aj ja patrím do skupiny júlových, niekedy koncom júla 🙂 Viem o tom už tretí týždeň 🙂 😵

ninan2
8. dec 2010

@denii Ahoj, tak to sme na tom podobne 🙂 Zajtra mam akurat 1x doktora, tak to potom dam konecne uz aj do "pasu". Takze teraz si uz 7.tt ze? A ty si uz bola u doktora?

stanka79
8. dec 2010

@zdenush88 ahoj, chcem sa ťa opýtať, bola som teraz na wc a mala som na toaletnom papieri také malé špinenie, ty si to mala tiež tak málo a si šla na pohotovosť? kde vlastne si šla? rovno na gynekológiu?

anieli_1
8. dec 2010

ahojte baby vcera mi vypadaval konik tak som sa na to potom vykaslala vidim ze ste toho zas popisali tak idem vas precitat:Dmaly mi je uz ok uz je zas zly jak cert:Da mne uz nebyva tak velmi zle dnes mi bolo trochu ale asi za to ze som to dnes prehnala s upratovanim a este aj s malym som bola tak asi za to ale uz papkam v pohode bez toho aby som necakala ci utekat na zachod alebo na balkon:DDD

ninan2
8. dec 2010

@stanka79 Ahoj, ja Ta zatial ukludnim, ze co som o tom citala uz kopec info, tak kratkodobe spinenie je OK, ak teda je to fakt iba spinenie (hneda starsia krv) a nie jasna cervena... Na pohotovost samozrejme radsej hned bez, a tam sa informuj ci mas ist priamo na gynekologiu. Vela stastia a daj potom vediet ako si dopadla.

stanka79
8. dec 2010

@ninan2 no bolo toho veľmi málo také hnedé, tak uvidím čo bude do večera, či sa to ešte objaví

ninan2
8. dec 2010

@anieli_1 Ahoj, vcera to padalo vsetkym, robia teraz novu verziu stranky mojasvadba, tak sa to dotyka aj MK... Som pisala 5 prispevkov a ani 1 sa neodoslal... a rano som uz potom poriadne nevedela ze co som chcela vlastne napisat 🙂
Fajn ze je Ti uz lepsie!

ninan2
8. dec 2010

@stanka79 tak v pripade ze mas nervy cakat do vecera (co je asi aj dobry napad, ale nie vsetci to zvladaju 🙂), tak jasne, uvidis podla toho co bude. (zda sa ze nic vazne). Ak sa to uz nezopakuje by som to vobec neriesila. A samozrejme musis co najviac oddychovat teraz, lahnut si...

kristinaaa
8. dec 2010

ahojte, pridávam sa k vám 🙂 mám termín koncom júla

ninan2
8. dec 2010

@kristinaaa Ahoj, tak to sme tu viacere 🙂 A u doktora si uz bola? A ako to dopadlo, mas aj srdiecko uz?

stanka79
8. dec 2010

@ninan2 ešte som v práci, manžel má prísť pre mňa, lebo sa dosť šmýka a sa bojí o nás, aby som nespadla

stanka79
8. dec 2010

@ninan2 a ešte mi aj dnes na podiv je celkom dobre

kristinaaa
8. dec 2010

@ninan2 ano, už som bola u doktora ešte koncom novembra, ale len bublinku sme videli, takže nabudúce idem 22. decembra a dúfam, že všetko bude OK 🙂 a ty si už bola u doktora?

ninan2
8. dec 2010

@stanka79 dobry napad, teraz sa smyknut nie je dobry napad... Tusim vam na vychode trochu mrzne, v BA je uz par dni celkom teplo 🙂 No inak hneda krv by mala znamenat starsie krvacanie, cize nic akutne. A to mohlo byt z akehokolvek banalneho dovodu. A najma ked je toho malo a iba raz...

ninan2
8. dec 2010

@kristinaaa chystam sa az zajtra, konecne, chcela som ist tak, aby uz bola sanca aj na srdiecko... Inak nemam ziadne problemy, bolesti ci spinenie, tak mimomaternicove to hadam nebude, to uz by sa prejavilo, takze verim ze je vsetko OK 🙂 A mala som jasne pozitivny test uz 14 dni po ovulke, tak HCG tiez vyzera ze je OK.
A ty sa ako mavas pokial ide o priznaky, nejake nevolnosti uz boli? Lebo mna to zatial obchadza.

ninan2
8. dec 2010

@stanka79 inak o spineni tu mas celu temu, mozes citat kym pride manzel 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/spinenie-v-tehotenstve/

stanka79
8. dec 2010

teraz som bola zase na wc a nič som nemala, ale mám také trochu pichanie v podbrušku, neviem čo to je

zdenush88
8. dec 2010

@stanka79 ahoj no ja som vtedy mala take cervené, ako jasnu krv, ked som sla na pohotovost a vtedy ma aj bolelo brucho vpravod ole v podbrusku... 😒 isla som ma porodne oddelenie a tam ma vysetril lekar nieco ako gynekologicka pohotovost... ale teraz som mala taku tmavohnedu krv a tak som to neriesili pohotovostou, ze pockam....ale vzdy som to nasla len raz a druhy krat uz nie...

danka.k
8. dec 2010

@stanka79 som si vsimla ze chces urcite Jakuba 😉 sme dve.. len mne to doma zatial nepreslo, teda iba tato nesuhlasi 😉 😉 synator chce Kuba ci to bude chlapec alebo dievca.. proste obaja budu Kubo 😀 😀 😀 😀

@ninan2 ty bud rada, ze ti zatial nie je zle 😀 😀 mozno si ta to este chyti 😀 😀 😀 😀 ale neprajem. prajem ti aby ta to obislo 😉

@stanka79 nemysli na to a uvidis ako sa to vyvinie..

monilik
8. dec 2010

@danka.k, @stanka79 baby moj muz chce strasne Jakubka, tak sa k vam mozno pridam 🙂

monilik
8. dec 2010

@kristinaaa ahoj, vítame ťa medzi nami 🙂

danka.k
8. dec 2010

@monilik budeme mat samych Jakubkov 😉 😉

macekova
8. dec 2010

@aurra .... Ahojky .... aj mne našli hematóm na poslednej kontrole u lekára ...hlavne sa nestresuj ....našla som si tu na MK o tom aj tému ...že hematóm v 5/6 tt ...tam to baby rozoberali ...a väčšina mala to šťastie že sa vstrebal ...ak si to prečítaš ...ta hneď to budeš vidieť o niečo pozitívnejšie 😉 😉 ...hlavne sa veľmi nenamáhaj a uži si že ti má kto s malinkou pomôcť...ja idem zajtra na kontrolu po 2 týždňoch tak som zvedavá čo nového bude ...či tam ešte tá zrazenina je alebo už je fuč ...dúfam v to druhé ...želám všetko dobré a nebojkaj určite to pominie 😉 😉

monilik
8. dec 2010

@danka.k a mozno ze nie 🙂 uvidiiiime 😀 mozno bude Jakubínka 😀

ninan2
8. dec 2010

@stanka79 hmm tak ale rozne pichanie a bolesti v podbrusku su bezne, ako sa roztahuje maternica nie? Nemyslim si, zeby to malo nejaky suvis... Urcite sa Ti to stalo uz aj predtym len si tomu neprikladala taky vyznam ako teraz...

danka.k
8. dec 2010

@monilik 😀 😀 😀 😀 😀

aurra
8. dec 2010

@macekova uz som si tu temu citala, nejaka sanca je, stve ma aj pristup lekarky, vraj nabuduce uz nemusim do poradne, ale normalne na priehliadku, uz ma asi v sanci odpisala, uz pred dvoma tyzdnami ma pripravovala na potrat, a v nemocke malo male srdiecko, a dnes znova, ma ide uchytit, som zvedava ako to zajtra dopadne, ale uz som pripravena asi na vsetko, esteze mam doma malicku

macekova
8. dec 2010

@aurra ..no myslím si že ako lekárka by ťa mala podporovať ..a nie hádzať flintu do žita ...porozmýšlala by som nad zmenou lekárky na tvojom mieste ...veď to je neľudský prístup.... ja som pred tými dvom týždňami srdiečko ani nevidela a doktor povedal že uvidí sa či vôbec o tie dva týždne bude ...čiže zajtra ...býva mi ale zle jak šlak ...tak hádam je všetko ok .... mne predpísal Duphaston a kys. listovú ...aj ty berieš niečo ? ....máš nejaké tehotenské príznaky ? .... a hlavu hore ...veď máme pre koho žiť 😉 😉

aurra
8. dec 2010

@macekova ja beriem toho vela aj duphaston, utrogestan, prednison, fraxiparin aj kys.listovu. mne byva zle v zmysle, ked sa nenajem je mi zle, ked sa najem je mi tiez zle, bud ma natahuje,alebo brucho boli, a ked zjem cokoladu mi je zle tiez.
Urcite budes mat zajtra uz vsetko v poriadku, to ja som nejaky cudny exemplar, je toto uz moje 6te tehu, furt nejake problemy musim mat