Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
..ahojte...cely den som bola off...ale len sa vam chcem pochválit, ze uz mame 28,35mm... podrastli sme o 4mm za 3 dni... 🙂 😀 😀 😀
Babulky, ešte raz Vám ďakujem za milé slová, určite ste ma povzbudili, aj keď srdiečko stále bolí... 😢 Ale mám aspoň drobčeka, pri ňom je mi stále veselo, stále sa mi mojká a je zlatý, tak sa naňho jednoducho musím usmievať, aj keď zatiaľ cez slzičky... Úprimne vám všetkým želám, aby ste to dotiahli bez problémov do úspešného konca, nechcela som Vás stresovať...
Ja som už po kyretáži. Dal si ma potom zavolať lekár čo ma robil a možno vás upokojím, že som jeden z neviem koľko prípadov - problém bol s placentou, nebola som úplne v stave ho vnímať, ale čo som pochopila, išlo o problém ešte od prvého pôrodu - bližšie mi to vysvetlí môj lekár. Vraj niečo zväčšené - placenta? 😕 Že placenta bábätko príliš vyživovala a ono neprimerane rástlo a vyvíjalo sa. Mala som začínať 10tt a plod zodpovedal 14-15tt a babulko to neunieslo... Tak preto 😢 😢 😢 Ale vraj ide o výnimočný prípad, ktorý sa určite nezopakuje, tak sa teraz tomu snažím uveriť...
Takže mám vzhľadom na "rozsiahlosť" antibiotiká a 24h denne na mobile dvoch gynekológov ☹ A o týždeň sa mám vrátiť na kontrolu. Potom o ďalší týždeň k môjmu dokimu...
Tak sa držte, ešte raz Vám želám iba to naj... Vám aj vašim krásnym bábätkám...
Ahojte baby, tak mam skvele spravy! Som bola dnes u doktora, a vsetko je OK!
Podla ovulky a UTZ som 6+2, podla MS 6+6. Kazdopadne ze to bude ratat podla MS, a teda termin je 29.7., takze tu mozem zostat v teme 😀
Uz bolo aj srdiecko! Dal mi aj fotku a hned vystavil tehotensku knizku - to som bola prekvapena, necakala som ju este... Ale povedal, ze to najhorsie uz mam za sebou, dolezite je ze je srdiecko a uz by sa nic nemalo stat...
Takze super, skvely pocit to je 🙂. Najblizsie tam idem medzi sviatkami, na 1. poradnu.
Dufam ze vam sa tiez vsetkym dari 🙂
@katren @danka.k diky ze ste si spomenuli, ste mile 🙂
Ahojte, prepacte, ze vam sem leziem, ale mam tiez juloveho chlapceka a predavam vsetko oblecenie, kolotoc, hrazdicku atd ... Ak by ste mali zaujem, kontaktujte ma cez Ip, a poslem blizsie info a foto.
@danka.k len mne všade v tých testoch vychádza dievčatko, tak manžel povedal, že bude Kubka 😀 dnes sa mi aj snívalo, že sme mali dievčatko, malo 3 mesiace a už vedelo chodiť aj rozprávať, no hrúza 😀
ináč dobré ránko, neviem ako vy, ale mne včera celý deň hlásilo na stránke, že robia nejakú údržbu, že za chvíľku sú späť, lenže tá chvíľka bola celý deň, som sa aj celkom nudila v práci, keď som nemala čo čítať
@katren .... no to poznám s tým mýlením dokonale ...je jedno či má na sebe od vrchu po spodok všetko ružové ...alebo dokonca či má šatičky na sebe .... aj tak je stále chlapec 😀 😀 ...nechápem .. 😀 😀 .....aj my sme sa rozhodli že keď bude veľká a bude sa chcieť parádiť tak si sama rozhodne či si ich dá alebo nie ...a keď dáme tak určite nastreliť ...lebo to ževraj menej bolí 😉 😉 .... som rada že som našla ešte podobný exemplár ...lebo už mi hovorili ...že prečo musím byť výnimka a vymýšlať ...keď to je úplne normálne dať malinkatým bábätkám prepichovať uši 😠 😠
@aurra ..... no vidíš ...že je všetko v poriadku 😉 😉 ...len rýchlo vymeň doktorku ...lebo taký lekár neprospieva ani tebe ani drobčekovi 😉 😉 ... nám tá zrazeninka pomaly mizne ...malinké rastie a srdiečko krásne bije ...tak som spokojnejšia ...ale ako hovoríš ...po dosiahnutí 12 tt budem ešte spokojnejšia 🙂 🙂
@petra53 ....to ma veeeeľmi mrzí ...že sa vám takéto niečo prihodilo .... držím palčeky aby ste boli čo najskôr fit a mohli sa vrhnúť na ďalšie mimi ...ktoré už určite bude zdravunké .... prajem všetko len to najlepšie ...aj tebe aj tvojej rodinke ...
ahojte, včera som bola po mesiace u dr., bol veľmi spokojný, vraj všetko ako má byť 🙂 , rastieme ako z vody a dokonca je drobec väčší o týždeň, než mi vychádza podľa poslednej MS.... 😉
@tamtamka26 blahozelam nech je vsetko v poriadku a nech len rastiete
@rena Ahoj, dakujem, je to naozaj super 🙂 Len nechapem ze som tak skoro dostala tehotensku knizku... Doktor je sukromny, ale to s tym asi nic nema ze? Asi ma chcel hlavne potesit, ze bude vsetko aj nadalej OK tak nie je dovod ju hned nedat. Pozapisoval tam rovno aj nejake udaje z UTZ atd. Ty si ju kedy dostala?
@rena ďakujem, už máme 43 mm 😉
@monilik
@rena
@danka.k
...velmi pekne Vam dakujem baby... 🙂 Dufam, ez uz bude vsetko OK, aj ked ... zobrali mi moc a zsitila , ze je v nom hnis a krv, mozno z toho aj to spinenie...nemam uz dako extra palenie pri cikani tak som zvedava co z toho bude, mam ist tam v pondelok... 😒 a ešte mi doky aj zobral krv an boeliozu,ale ja uz viem vysledok...bojim sa co bude potom, kedze hodnoty protilatok uz nie su vysoke ale stale je to pozitivne... ☹ citala som o tom temu, ze dietatka sa narodia zdrave ale zej e tam vyssie riziko potratu, to ma trochu ako tak ukludnilo... uvidime... ach jaj... problem za problemom,len to ma tesi ze rastie takze asi sa ma u mna dobre.. a uz mu to vyslo ze 9tyzden a 4den..presne na chlp podla ms,,., 😉

@katren no sme rovnake 😀 😀