icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

macekova
8. dec 2010

@aurra ... no vidíš ...tehotenské nevoľnosti máš ako z učebnice 😉 😉 ...neboj ...bábinko bude určite bojovník ako tvoja Ellinka .... len sa netráp ...lebo tým mu veľmi nepomáhaš ....a zajtra uvidíš čo ti povedia na sone v nemocke ....ale určite to bude pozitívnejšie ako slová tvojej lekárky ... budem čakať na pozitívne info 😉 😉

katren
8. dec 2010

ahojte maminky.....no vidim, ze ste toho dost popisali 🙂 ale som rada, ze nas je tolko 😉
ja idem na kontrol v pondelok, tak som strasne zvedava ako dopadneme 🙂
@aurra
@macekova treba mysliet pozitivne...aj ja tak myslim a dufam vo vsetko dobreeeeeeeee 😉

macekova
8. dec 2010

@katren ...no v tomto štádiu nám ostáva všetkým len dúfať 😉 😉 .... ozaj som kuk fotečky z oslavy a malinká je krásna ...taká malá okaňka ...skoro ako tá moja ...také dve malé modroočky 😀 😀 ...ozaj som si všimla ...že tiež nemáte naušničky ...aj ty počúvaš toľko blbých poznámok že prečo ich nemá a tak ?? 😀 😀 ...ďakujem za info ...lebo ma s tým ľudia vedia dobre vytočiť ...ako keby bez náušničiek ani dievčatká byť nemohli 😀

katren
8. dec 2010

@macekova nedali sme jej, ocinko nechcel.....ja som uz aj rozmyslala nad nastrelenim, ale necham to tak, ved nemusi mat....a ked bude sama chciet, tak pojdeme prepichnut ...uzila som aj ja takych otazok kopec, ked nas niekto streol, ze "aky krasny chlapcek" a ked som sa spytala, preco si myslia, ze je to chlapec, tak ved ze nema nausnice :-/
ale uz som si zvykla a len poviem, ze vola sa Dominika a vsetci ostanu hu z toho 😀

petra53
8. dec 2010

Ahojte baby, tak ja sa s vami lúčim. Prestalo nám biť srdiečko - desiaty týždeň, nekrvácam, nevieme prečo. Lekár povedal, že aj všetky výsledky boli v najlepšom poriadku, ešte uvidíme po ďalších testch. Ale vraj pravdepodobne iba náhoda, že sa to jednoducho niekedy stane... Ráno idem na kyretáž 😢 😢 😢 😢 😢
Vám všetkým prajem iba to naj, veeeľa, veeeľa zdravíčka, aby ste to dotiahli bez najmenších problémov do úspešného konca. A krásne Vianoce samozrejme. Držte sa, papa...

danka.k
8. dec 2010

@petra53 jemine. to mi je strasne luto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ drzkaj sa

babula
8. dec 2010

@petra53 moja to mi je strasne luto, toto je to coho sa vsetky tehulky vzdy boja, ja ti prajem vela sily a nech je co najskôr vsetko v poriadku,drz sa ☹

alex21
8. dec 2010

@petra53 je mi to strasne luto. Drz sa. Cas a casom nove mimco to vyliecia aj ked urcite nikdy nezabudnes. 😔

katren
8. dec 2010

@petra53 je mi to strasne luto......ani neviem co viac napisat 😢 ☹

petra53
8. dec 2010

@babula
@alex21
@katren
dakujem babulky, je to pre mna hrozný šok, naozaj som to nečakala... nad vodou ma drží iba môj drobček, ďakujem Bohu, že ho mám... Vám želám veľa šťastíčka, držte sa.

rena
8. dec 2010

@petra53 je mi to strasne luto neviem co k tomu povedat drz sa a vsetko len to dobre prajem

alex21
8. dec 2010

@petra53 prsne viem co prezivas. Tento sok som zazila aj ja pretoze v 8 tt srdiecko bilo a v 12 tt uz nie. A ja som to mala este sprevadzane neprijemnym vystupovanim dokonca az vynadanim ze otravujem sanitakov ked som si volala sanitku a sestricka na gynde v nemocke ma tiez vysmiala a povedala ze ked som uz prisla tak ide zobudit doktora lebo to bolo v noci. Doktor ked zistil co sa naozaj stalo uz sa snazil byt miernejsi.

lemge
8. dec 2010

ahojte babule otvorim stranku a co to tu citam ☹
@petra53 musel to byt hrozny sok,je mi to luto, 😢 drzkaj sa a prid sa nam pochvalit ked sa vam zadari,aj ked viem ze teraz je to tazke 😔 verim ,ze nie za dlho vyjde opat slniecko-a jedno doma uz mas 🙂

lemge
8. dec 2010

ja som sa baby dnes postavila na vahu,a sok!mam + 4kg! 😕 ja teda fakt neviem co bude v lete...povedzte mi ,ze nie som tu jedina s takym prirastkom na vahe ☹ 😀 uz sa tesim ako ma doktor o tyzden spucuje 😨

lemge
8. dec 2010

@alex21 no to je sila to nase zdravotnictvo.ved prave tam by sa mali ludia spravat co najuctivejsie..ale velakrat sa stretavame s takymi hov..dami 🙄

aurra
9. dec 2010

@petra53 je mi luto co sa ti stalo, viem ako sa citis, som si to prezila 4x, naozaj je super, ze mas maleho, ten ti nedovoli smutit, a venuj sa hlavne jemu

aurra
9. dec 2010

dnes som bola znova no sone v nemocke, a neviem, teda co si mam o tom vsetkom mysliet, hlavne o mojej dr. ta ma uz dvakrat odpisala, ze som o mimi prisla, a v nemocke dr. ze vsetko je v poriadku, ziadny hematom nic, tak ja uz nechapem, ale som stale ako na ihlach, neviem ako to dopadne vsetko, uz aby bol koniec 12tt aby som si mohla snad vydychnut. dovtedy nic nieje vyhrate

rena
9. dec 2010

ahojte kocky neviete dnes som bola na wc a mala som taky vitok zlto hned vytok jemni neviem co to je .mala to nejaka dufam ze je to v poriadku

maxiberuska
9. dec 2010

@petra53 to je mi luto myslela som si, že si niekedy aj spolu povozíme.... ☹ drž sa a pridi na pokec niekedy za nami

monilik
9. dec 2010

@petra53 boze môj, to mi je luto ☹
ako vas tu, dievcata, citam, tak sa zacinam bat ☹ ja som srdiecko este nevidela, takze ani neviem ci sa ta machulka ktoru som videla u dokyho vyvinula alebo nie 😢 a to mam este tyzden cakat... uffff, myslim ze cim blizsie to bude tym vacsi stres.

rianka7
9. dec 2010

@petra53 fuuuha, tiez som v soku 😢 a este taky pripad, ked vyzera vsetko v poriadku. normalne tomu nemozem uverit ☹ prajem ti hlavne vela sily, drz sa, nech ti je tvoja rodina velkou oporou.

rianka7
9. dec 2010

@monilik musis mysliet pozitivne 😉 ja ked mam blby pocit, snazim sa nemysliet na nic zle, aj ked je to tazke, lebo nikdy nevies co sa moze stat, ale neboj sa.

lenka.s
9. dec 2010

@petra53 juj to mi je strasne luto, drz sa ... neviem, co viac napisat, lebo ani ked som to prezivala 11.ty krat ziadne slova neboli vhodne ... urcite drzim palce do buducna

@aurra vidim, ze sme na tom podobne, tiez toho mam za sebou hodne a laduju ma liekmi, strazi ma hrstka lekarov a cakame s napatim, co bude dalej ..... ale musime verit .... aj ked sa priznam, ze sa strasne bojim, niekedy mam pocit, ze mi ani tak nie je zle z tehotenstva, ako zo stresu a strachu ☹

katren
9. dec 2010

ahojte maminky, my sme sa teraz vratili z nakupov....dnes som mala take bledohnede spinenie, tak som hned volala dr. a zajtra idem :-/ chyta ma strach, ale ideme mysliet pozitivne a oddychovat 😉

rena
9. dec 2010

@katren ahoj aj ja som mala dnes vytok ale nebol hnedej farby tiez ma to vilakalo pockam do zajtra.a mas ho pravidelne lebo mne teraz uz prestal tak neviem tiez sa bojim

katren
9. dec 2010

@rena nie, mala som len raz.....teraz nic. ale aj tak pojdem zajtra na kontrolu

danka.k
9. dec 2010

@aurra ta tvoja doky no skoda reci... akoze o co jej ide ta takto zbytocne stresovat????? vela nervov pri nej ti prajem

@monilik ty hlavne nestresuj, mysli pozitivne, neboj sa bude vsetko v poriadku tyzden ubehne ako voda 😉

@katren snad nie je nic vazne.. zajtra daj hned info

katren
9. dec 2010

@danka.k jasne, ze dam vediet co a ako.....ved sa aj tesim, sak som drobca nevidela "az" tyzden 😀

danka.k
9. dec 2010

@katren no ved to "az" tyzden 😀 😀 😀 😀

katren
9. dec 2010

@danka.k no ved ani ty si nevydrzala do pondelku so sonom 😀