Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte
@petra53 je mi to veľmi, veľmi ľúto. Držkajte sa.
@zdenush88 šetri sa čo najviac ako to ide, aby si bola ok.
Nemám veľmi prehľad čo ste tu popísali. Posledné dni mi je nejak blbo tak som tu ani nebola.
Budúci týždeň v stredu idem na diabetologiu tak sa strašne ,,teším" lebo mi určite bude zle celý deň.
@danciacik no aj keby ma dali, ja som podnikatelka a tak by som tak ci tak do prace obcas musela ist...aj ked mame taky rodinny podnik nieco predsalen musim ja robit... no uvidime v pondelok - ci bude mat vysledky uz aj z tej boreli 😒
mna priatel furt gle, ked sa nejako pudko postavim z postele alebo tak... alebo sa pozabdunem anieco tazke prenasam... 😒 no ale prid voch malych detoch, to urcite nemas jednoduche... predsa len by to asi nepochopil keby ho odrazu mamicky nedzvihla do ruk..treba verit ze mimi je dost silne a ze sa bude drzat silou mocou! 😉
@rena jasne, ze je to potom menej rizikove, ale moj doktor povedal ze sa nemam stresovat. Inak ja mam prehliadky hned od zaciatku kazde 3 tyzdne (nie som rizikova, ale je to sukromne gyn. centrum, tak sa zrejme viac staraju 🙂) A vzdy sa tam robi aj ultrazvuk s fotkou, to je super 🙂
@zdenush88 ano aj mi by sme chceli ja si myslim ze to bude chlapec aj ked pozeram decke veci tak stale len chlapcenske .ale keby to bolo dievcatko to je jedno len nech je zdravucke.ale kazdy hovori ze budem mat chlapca ze som opeknela tak sa nechame prekvapit.ako sa vola tvoj gindos ja mam tiez dobreho vola sa matyi
@danka.k urcite nie..pytala som sa svagrinej a ona spominala svoju kolegynu co ma babo s gynekologom a ze ona chodila na sono aj tri krat do tyzdna ked mal sluzbu a ze velakrat bola napojena aj pol hodiny co ho sledovali co robi, ako sa hyba a tak...a z maleho je kasny 2-rocny chlapcek.. 😉
@rena ja som od zaciatku tehu strasne vyhádzana... jeden den sa to upravi a potom znovu tyzden boja s pupakmi... tak uvidime.... ako hlavne je aby to bolo zdrave a uz co to bude, to uz neovplyvnim, to urcil priatel hned pri zrodeni.. 😀 😀 😀 a mne uz tak povedala kolegyna, co najprv tvrdila ze to bude chlapec, ze teda Zdeni sory ale si ospatnela, bude to dievca..a ja jej tak, ze dakujem, neviemc i sa mam urazit alebo tesit.. 😉 Moj sa vola Ďurkech, ale on robi v Žiari nad Hronom , je tam primarom od júna.

@petra53 moja je mi to strasne luto...držkaj sa.. ! 😒 a zachvilku sa urcite budete tesit dalsiemu drobcovi!