icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
10. dec 2010

@petra53 moja je mi to strasne luto...držkaj sa.. ! 😒 a zachvilku sa urcite budete tesit dalsiemu drobcovi!

danciacik
10. dec 2010

ahojte
@petra53 je mi to veľmi, veľmi ľúto. Držkajte sa.

@zdenush88 šetri sa čo najviac ako to ide, aby si bola ok.
Nemám veľmi prehľad čo ste tu popísali. Posledné dni mi je nejak blbo tak som tu ani nebola.
Budúci týždeň v stredu idem na diabetologiu tak sa strašne ,,teším" lebo mi určite bude zle celý deň.

zdenush88
10. dec 2010

@danciacik no snazím sa čo najviac setrit aj ked zase uplne do prace chodit nemozem prestat...ale tak, som panom svojho casutakze si to viem prisposobit...
heh a ani ja nemam prehlad co sa tu popisalo za ten den dva.. 😉

danciacik
10. dec 2010

@zdenush88 a na rizikové ťa dať nemôžu, či sí podnikateľka?
ja mám obidve deti doma nachladené takže sa mám čo zvŕtať ale som nahnevaná sama na seba lebo sa vždy zabudnem a zoberiem Paťka na ruky a potom sa zdohádam, že som to nemala robiť.

rena
10. dec 2010

@ninan2 ja som bola v 7 tyzdni a 4 dni teraz pojdem v 12 tyzdni tak as 4 tyzdne .ja som sa informova o knizke a kamoska vravela ze jej del knizku tiez tak ko tebe ale moj lekar dava az 3 mesiaci asi ze potom je to menej rizikove neviem .

rena
10. dec 2010

@zdenush88 teraz ked si bola tak si bola ktrori krat na poradni

zdenush88
10. dec 2010

@danciacik no aj keby ma dali, ja som podnikatelka a tak by som tak ci tak do prace obcas musela ist...aj ked mame taky rodinny podnik nieco predsalen musim ja robit... no uvidime v pondelok - ci bude mat vysledky uz aj z tej boreli 😒
mna priatel furt gle, ked sa nejako pudko postavim z postele alebo tak... alebo sa pozabdunem anieco tazke prenasam... 😒 no ale prid voch malych detoch, to urcite nemas jednoduche... predsa len by to asi nepochopil keby ho odrazu mamicky nedzvihla do ruk..treba verit ze mimi je dost silne a ze sa bude drzat silou mocou! 😉

zdenush88
10. dec 2010

@rena no vlastne prvy krat ma zavolala este stara doktorka na krv , ale t mi vypisali tehu knizku anic viac...medzitym som zmenila doktora a vcera mi urobili taku prvu ozajstnu poradnu... krv, vaha, tlak, moc, informacie... a zase ze mam prist 30.12. 🙂

danka.k
10. dec 2010

@ninan2 tesim sa s tebou ze uz mas aj knizku 😉 😉 😉 a ze je vsetko OK

@stanka79 tvoj muz je ako moj syn... 😀 😀 😀 budeme mat Kubka a Kubku 😀 😀 😀 😀 a ty budes mat inak sikovne dieta 😀 😀 😀

@zdenush88 dufam ze uz ta vsetky problemy obisli a bude vsetko v poriadku 😉 😉

rena
10. dec 2010

@zdenush88 lebo ja som bola len 1 krat tiz mi brali krv a rozne vyteri a podobne ale mala som vsetko v poriadku.a teraz pojem az v utorok 14.12 tak dufam ze vsetko bude dobre uz sa neviem dockat ultrazvuku bude mi ho robkat 1 krat tak som zvedava

zdenush88
10. dec 2010

@danka.k neobisli , este cakam na vysledky a uvidime ake budu riesenia ale dufam, ze mimi bude zdravucke ... aj napriek maminkynim chorobám... 😒

zdenush88
10. dec 2010

@rena no ja som si nazaciatok vybavila trochu protekcne utz - cez svagrinu, no a velmi sa mi pacil pristup toho doktora tak som k nemu tento tyzden, ked som bola dohodnuta na druhy utz prestupila... 🙂 a som velmi rada, lebo toto je fakt pan doktor... 🙂

zdenush88
10. dec 2010

@rena pozeram ze aj vy by ste chceli Lukáška... a na čo sa citíš, že to bude...? ja si myslim, že u nas chlapec ale občas mam tak prejde pocit vnútoný že to bude asi baba... 🙂

danka.k
10. dec 2010

@zdenush88 neboj bude zdravucke 😉

ninan2
10. dec 2010

@rena jasne, ze je to potom menej rizikove, ale moj doktor povedal ze sa nemam stresovat. Inak ja mam prehliadky hned od zaciatku kazde 3 tyzdne (nie som rizikova, ale je to sukromne gyn. centrum, tak sa zrejme viac staraju 🙂) A vzdy sa tam robi aj ultrazvuk s fotkou, to je super 🙂

ninan2
10. dec 2010

@danka.k jj dik 🙂 Neviem co tak skoro, ale ved nebudem sa stazovat 🙂 A ty ako, vsetko OK?

danka.k
10. dec 2010

@ninan2 no mne dnes nie je zatial tak zle ako byva, tak snad sa mi podari upratat ten vybuch dnes 😀 😀
a nie je dobre pre dietatko ked sa tak casto robi utz....

rena
10. dec 2010

@ninan2 aj moj je sukromnik a tiez ma ultrazvuka a dava foto urcite sa netreba stresovat ved si vdela ako krasne bije srdiecko tak je vsetko v poriadku musime sa len tesit

zdenush88
10. dec 2010

@ninan2 aj mne zatial u toho noveho vzdy urobil utz aj foto vytlacil... 🙂 a to je statny, ale primar, takmozno sa tiez ze viace stara a vlastne ma na prodanu objednal 30.12. co je tiez o 3 tyzdne... som rad,a ze som sa k nemu rozhodla prestupit..=p

rena
10. dec 2010

@zdenush88 ano aj mi by sme chceli ja si myslim ze to bude chlapec aj ked pozeram decke veci tak stale len chlapcenske .ale keby to bolo dievcatko to je jedno len nech je zdravucke.ale kazdy hovori ze budem mat chlapca ze som opeknela tak sa nechame prekvapit.ako sa vola tvoj gindos ja mam tiez dobreho vola sa matyi

zdenush88
10. dec 2010

@danka.k urcite nie..pytala som sa svagrinej a ona spominala svoju kolegynu co ma babo s gynekologom a ze ona chodila na sono aj tri krat do tyzdna ked mal sluzbu a ze velakrat bola napojena aj pol hodiny co ho sledovali co robi, ako sa hyba a tak...a z maleho je kasny 2-rocny chlapcek.. 😉

ninan2
10. dec 2010

@zdenush88 tak to mas tiez fajn 🙂

danka.k
10. dec 2010

@zdenush88 hej???no cudne, lebo viem ze 3D utz je pre dieta dost nebezpecny a teraz mi sestricka v utorok vravela ze pre dieta nie je dobre ani vela ozarovania z normalneho utz.. tak neviem

ninan2
10. dec 2010

@danka.k co som citala, tak to neskodi, ved pri rizikovom sa tiez tak casto robi. A doktor urcite vie co a ako... Ja mam dnes strasne navaly hladu 😀

zdenush88
10. dec 2010

@rena ja som od zaciatku tehu strasne vyhádzana... jeden den sa to upravi a potom znovu tyzden boja s pupakmi... tak uvidime.... ako hlavne je aby to bolo zdrave a uz co to bude, to uz neovplyvnim, to urcil priatel hned pri zrodeni.. 😀 😀 😀 a mne uz tak povedala kolegyna, co najprv tvrdila ze to bude chlapec, ze teda Zdeni sory ale si ospatnela, bude to dievca..a ja jej tak, ze dakujem, neviemc i sa mam urazit alebo tesit.. 😉 Moj sa vola Ďurkech, ale on robi v Žiari nad Hronom , je tam primarom od júna.

rena
10. dec 2010

@zdenush88 ja som tiez pocula ze idealne je 4 krat v tehotenstve spravit ultrazvu ak je nieco vaznejsie tak sa moze castejsie.neviem co je na tom pravda ale co mam knihu tam to tiez pisu tak neviem

zdenush88
10. dec 2010

@danka.k hm..neviem ale tak hadam gynekolog vie co robi..vsak islo o jeho dieta.. 😉 vsak aj aj som bola tento tyzden v pondelok a zase vcera a nepovedal ani slovo...

ninan2
10. dec 2010

@danka.k @zdenush88 myslim si, ze par minut UTZ mesacne je v pohode... a ved nie stale iba 3D.

zdenush88
10. dec 2010

@rena no 4-krat mas take minimum, co je aj hradene poistovnami a tak,a le v podstate pokial ma doktor utz v ambulancii tak ti moze podla man urobit aj kazdu poradnu...mne pride 4-krat strasne malo... vsak uz terazs om mala 3 krat

danka.k
10. dec 2010

@zdenush88 no mozno ked su problemy tak sa robi castejsie.. ale ked je vsetko ok tak sa asi nie.. hm no ktovie... ale hej doktori vedia co robia