icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

taninka7
11. dec 2010

Ahojte 🙂 Mala spinka,taha od 11:15 🙂 😉 Spachtosko,vymrzla vonku 😀 🙂 Ja som povysavala,idem "triedit" obyvacku,potom na vyzdobu pojdeme 🙂 Teda nieco mame vyzdobene ,pojdeme von a podvecer prvu varku medovnikov 😉 Teraz upratujem a pocuvam pesnicky muzik pozera telku 😝 😀

@babula jej malinky musi byt zlatucky 😵 😀

@maxiberuska Okik,potom doplnim 😉

danka.k
11. dec 2010

juuuuj ste toho popisali, nestiham vas ani teraz citat.. len maminka mi volala ze ma pre mna cipky aby mi nebolo tak strasne zle a nevracala som.. juuupi zajtra si idem po ne, snad mi pomozu 😉 😉 😉

rena
11. dec 2010

@taninka7 aj ja sa tesim v pondelok mam volno a budem piest linecke taka vianocna atmosfera tesim sa

rena
11. dec 2010

@danka.k dufam ze zaberu tie cipky

katren
11. dec 2010

Ahojte, teraz som si konecne sadla 🙂 Doupratovane, mala mi spi vonku, tak som si aspon nachvilu sadla 🙂
Inak, nejako dlho sa neozvala @anieli_1 , neviete co je s nou?

rena
11. dec 2010

@katren neviem no dlho uz nepisala

taninka7
11. dec 2010

Ahojcek 🙂 Sme boli vonku sme vymrrrrrzli 😉 aspon budeme dobre spinkat,mala nakoniec potiahla do 13:15 😉 (vo vasom pasme 14:15) hlasim ze je upratana obyvacka,pojdem na tie pernicky zachvilu a potom este spalnu poupratovat 😉

@rena Juj aj ja 🙂 tak nech sa podaria 😵 🙂

peony
11. dec 2010

@maxiberuska chcem sa ta opytat,ci sa chystas na amniocentezu?lebo ja sa tomu chcem asi vyhnut 😝

monilik
11. dec 2010

@katren jeeeeeeeeej to muselo byt super 🙂
aj my sme sa dobre zabavili, aj som si poplakala ked take deticky vystupovali

monilik
11. dec 2010

@katren vlastne som to preplakala skoro celeee 🙂 neviem co ma to pochytilo, bolo to take dojemne...

monilik
11. dec 2010

@danka.k dakujeme, zabavili sme sa 😀

rena
11. dec 2010

ja uz chcem aby bolo 21 00 chcem uist domkou uz sa tak tesi 3 dni volna super

wewe8811
11. dec 2010

ahojte buduce maminky, mozem sa k vam pridat? termin mame 27.7. Ani sa mi verit nechce, ze po 2 rokoch som tu opat 😉

rena
11. dec 2010

@wewe8811 ahoj tak blahozelam

lemge
11. dec 2010

ahojte.ja som si konecne sadla.moja dceruska dnes na obed nespala,a dala mi teda riadne zabrat 😝 muza mam v praci,vedela si vybrat cas...no ale teraz mam chvilu cas aj tu 🙂 sesternica sa mi ponukla ze mi ju postrazi,tak je u nej a hrajkaju sa 🙂
pozeram ze tu mame medzi nami novu sikovnu tehulku-
@taninka7 mozes aj mna hodit do tabulky. 🙂

lemge
11. dec 2010

🙂 @wewe8811 ahoj,aj ja blahozelam

katren
11. dec 2010

@wewe8811 vitaj u nas 😉

wewe8811
11. dec 2010

dakujem kocky 🙂 ja mam malu momentalne na "miniprazdninach" u svokrovcov do zajtra, aby som si aspon cez vikend oddychla. Musim lezat, lebo mi v utorok na poradni nasli v maternici hematom, tak nechcem nic riskovat 😒

ivulik20
11. dec 2010

@rena ved jasné, treba myslieť pozitívne. Tak ti budem držať palce 🙂

lemge
11. dec 2010

@wewe8811 to mas super svokrovcov,tisko zavidim 🙂

wewe8811
11. dec 2010

@lemge musim si poklopkat, su super. Svokra je z malej uplne hotova. V sobotu je vacsinou u nich len teraz sme ju dali na cely vikend.

rena
11. dec 2010

@ivulik20 dakujem pekne v utorok dam vediet ze co .a kedy mas ist do poradne

ivulik20
11. dec 2010

@rena ja idem 15.12., to bude 12. týždeň, tak som zveavá. ja som bola inka pred 2 týždňami, lebo som mala nezmesitelný tlak v bruchu, vtedy bolo všetko v poriadku, tak dúfam, že to tak aj ostane 😅

rena
11. dec 2010

@ivulik20 ja den pred tebou ale uz sa neviem dockat .tak prajem vsetko aby bolo dobre

ivulik20
11. dec 2010

@zdenush88 ahoj, no ved to, tie stresy sú najhoršie a ja som taká povaha, že ma dokáže všetko vytočiť 😕 Ale tak ovládam sa ako sa len dá... v pondelok idem už do práce po PN, tak som zvedavá čo ma čaká aj tam.... To zas bude kopa roboty... dnes som zistila, že som nejaká "tlstá", som si kúpila aj nejaké veci, ale vo všetkom sa cítim akosi "plná" Fu, ale pritom na váhe som nepribrala, ale celkovo som nejaká komótna... ☹

ivulik20
11. dec 2010

@rena aj ja tebe prajem a daj vedieť... už sa neviem dočkať. Vždy tam idem s velmi malou dušičkou...

rena
11. dec 2010

@ivulik20 ja som pribrala 1 kilo ale dnes v praci uz sa ma pani pytala ze kedy bude babo tak uz aj vydno brusko ked si to kazdy vsimne no co uz ja som rada

ivulik20
11. dec 2010

@rena inak aj mne je vidno a dosť.. ani som nečakala že bude tak skoro. Ale hovoria, že pri druhom tehu to tak je, že maternica je roztiahnutá. Inak, trpím strašnou zápchou... v lekárni mi poradili nejaké lactobacili, tak ich papám. Uvidím ako mi to pomôže.

ivulik20
11. dec 2010

inak baby, rozmýšlate už nad menami? U nás je strašná dilema nad chlapčenským menom... nevieme ☹ Musí to byť dievčatko 😀

wewe8811
11. dec 2010

@taninka7 mozes aj mna prosim pridat do tabulky? Vek 32, Bratislava, termin 27.7. Dakujem 🙂