Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
juuuuj ste toho popisali, nestiham vas ani teraz citat.. len maminka mi volala ze ma pre mna cipky aby mi nebolo tak strasne zle a nevracala som.. juuupi zajtra si idem po ne, snad mi pomozu 😉 😉 😉
@maxiberuska chcem sa ta opytat,ci sa chystas na amniocentezu?lebo ja sa tomu chcem asi vyhnut 😝
ja uz chcem aby bolo 21 00 chcem uist domkou uz sa tak tesi 3 dni volna super
ahojte buduce maminky, mozem sa k vam pridat? termin mame 27.7. Ani sa mi verit nechce, ze po 2 rokoch som tu opat 😉
ahojte.ja som si konecne sadla.moja dceruska dnes na obed nespala,a dala mi teda riadne zabrat 😝 muza mam v praci,vedela si vybrat cas...no ale teraz mam chvilu cas aj tu 🙂 sesternica sa mi ponukla ze mi ju postrazi,tak je u nej a hrajkaju sa 🙂
pozeram ze tu mame medzi nami novu sikovnu tehulku-
@taninka7 mozes aj mna hodit do tabulky. 🙂
dakujem kocky 🙂 ja mam malu momentalne na "miniprazdninach" u svokrovcov do zajtra, aby som si aspon cez vikend oddychla. Musim lezat, lebo mi v utorok na poradni nasli v maternici hematom, tak nechcem nic riskovat 😒
@zdenush88 ahoj, no ved to, tie stresy sú najhoršie a ja som taká povaha, že ma dokáže všetko vytočiť 😕 Ale tak ovládam sa ako sa len dá... v pondelok idem už do práce po PN, tak som zvedavá čo ma čaká aj tam.... To zas bude kopa roboty... dnes som zistila, že som nejaká "tlstá", som si kúpila aj nejaké veci, ale vo všetkom sa cítim akosi "plná" Fu, ale pritom na váhe som nepribrala, ale celkovo som nejaká komótna... ☹
inak baby, rozmýšlate už nad menami? U nás je strašná dilema nad chlapčenským menom... nevieme ☹ Musí to byť dievčatko 😀

Ahojte 🙂 Mala spinka,taha od 11:15 🙂 😉 Spachtosko,vymrzla vonku 😀 🙂 Ja som povysavala,idem "triedit" obyvacku,potom na vyzdobu pojdeme 🙂 Teda nieco mame vyzdobene ,pojdeme von a podvecer prvu varku medovnikov 😉 Teraz upratujem a pocuvam pesnicky muzik pozera telku 😝 😀
@babula jej malinky musi byt zlatucky 😵 😀
@maxiberuska Okik,potom doplnim 😉