Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte,pekne ranko buntosime od 5:30 🙄 😝 Parada ze? 😀 😠 😠 😠
Vcera som potom nieco vycarovala,no na medovniky sa to moc nepodoba,zajtra budem zdobit,potom hodim foto 😉
@taninka7 ahoj...no pekne buntosite 😒 nasa spala s tatinom v posteli od piatej, mrncala, tak si ju zobral za sebou a tahali spolu az do osmej, takze ja som sa aj celkom dobre vyspala 😎
odkedy mame drobca, tak v noci poriadne nespim, skor take bdenie, registrujem vsetky otocenia, co mala spravi v posteli a ked si ju mm rano vezme za sebou do postele, tak zaspim. viem, ze na nu nemusim davat pozor, ze bude ok, tak spim. 😅
Ahojte kocky, mne tu uz svieti ze 12tt, jeeeeeeeej
inak nasa spava od narodenia s nami, zo zaciatku sme mali neuspesne pokusy nechat ju spinkat v postielke, ale mala vacsiu vydrz ako my 😅 uz vidim ako budeme spat vsetci styria spolu 😀
ahojte baby 🙂 moja dcerka spi a ja sa tesim🙂..v poslednej dobe je to poobednajsie spanie boj.
@taninka7 pozeram ze tvoja dcerka je este malinka,budete mat 2 postielky alebo uz date dcerku do velkej?
moja je naucena zaspavat sama v postielke (malej),ja si teda vobec neviem predstavit ako sa nauci zaspavat vo velkej posteli 😅 ked sme to skusali,v posteli nedokazala lezat,isla sa hrat...z malej mi nema kam ujst 😀 zatial je to vyhoda. 😉
ja som ju nikdy nemusela uspavat,teda okrem obdobia ked bola babatko..ona je taka temperamentna,nedokaze pri mne zaspat. 😒 🙂
ahojte dievcata, ufffff, to bola noc ☹ mm mal stretavku zo ZS a tak sa opil ze som mu musela zavolat zachranku lebo nebol schopny ani prejst do postele. to je nevyhoda tych, co piju len prilezitostne ze ked uz, tak poriadne, akosi to nezvladol. tak som celu noc nespala a bdela som nad nim ci sa nedusi zvratkami ☹
teraz ma boli brusko a som vystresovana a bojim sa co bude v piatok u dokyho ☹ mam strasny strach ci bude vsetko v poriadku, pretoze odkedy sme babenko pocali tak zazivam same soky a stresy 😢 😢 😢
mna dnes slahne 😢
@monilik moja klud 🙂 ja som prave dnes citala,ze taky sem-tam stresik,babu neuskodi,ba dokonca prospeje 😉
takze mas dnes sluzbu nad svojim domacim pacientom 😀 presne takuto noc som zazila,ked som ostala prvy krat tehotna,moj drahy sa tak zotal,ze ho museli dvaja kamosi ulozit do postele.teraz sa na tom smejem,ale vtedy som zazivala presne to iste ako ty dnes.lavor pri posteli,a celu noc som nespala co som mala strach..
ale uz mu je hadam lepsie,nie? 😅
@lemge ja riesim podobnu dilemu s tym zaspavanim vo velkej posteli 🙂 Zoe spinka od narodenia v postielke, uspavat ju tiez velmi nemusim, niekedy zaspi v priebehu par minut, niekedy sa tam vykecava aj pol hodiny, ale nema kam zdrhnut. Na jar chceme urobit detsku izbu uz s velkymi postelami, tak som zvedava ako sa tam nauci spinkat. Dufam, ze ju nebudem nachadzat dole na zemi medzi hrackami 😀
@monilik ajajaaaj to mi je luto s tou tvojou polovickou. Este ze sa to skoncilo bez nejakych vacsich problemov. Ty sa len pekne nerozculuj a nestresuj. Babenko je teraz najdolezitejsie. Ja som sa tiez dost rozculovala a stresovala nad malou, ked vymyslala a nechcela papat, ale odkedy som tehotna tak som si povedala, ze to za to nestoji. Neboj bude dobre 😉
@lemge no najradsej by som ho do zadku nakopala, trdlo, sa nevie kontrolovat. a neposlucha ma, nechce nic vypit ani zjest. no tak co s nim, nech mu je zle!!! tento stresik mi uz ani nepride ze sem-tam, ale non stop ☹
@peony mal by ma veru obskakovat, len najprv sa musi pozviechat, lebo momentalne je skruteny v klbku zakryty po usi a nepocuje nevidi co sa okolo neho deje.
@wewe8811 som sa zastrajala ze ho dnes vykrstim ked vytriezvie, ale tak som sa bala, ze nie som schopna mu ani nic povedat.
ja si sice poviem ze mi nestoji za to sa rozculovat alebo stresovat ale ovplyvnit to neviem 😢
dakujem dievcata za podporu, ste zlate
ahojte, ja chytro na skok kym chlapi vonku sneh odhadzu 😀 😀
@rena zda sa ze cipky zaberaju... no uvidme ked pride cas objimania sa s misou. 😀 zatial mi nie je az tak zle ako mi byvalo
@monilik ja som tiez zazila vcera taky sok.. muz mal prist o pol jednej domov z BA, v piatok mali akciu v robote a jeho este o pol 4 nikde.. obvolala som jeho kolegynu ta dalsich kolegov ze on siel rano domov.. jemu sa dovolat bolo nemozne, lebo telefon sa mu vybil... a on vo vlaku zaspal tak sa odviezol az bohvie kde a tak sa cele poobedie vozil hore dole vo vlaku kym stihol daky spoj domov.. som myslela ze ho zabijem 😠 😠 😠
no na viac nestiham reagovat, uz mi hadzu gule do okna, otvorim okno schytam jednu do hlavy 😀 tak pohoda.. ahojte zatiaaaaal
@lemge Mala bude mat 1 rok aj 1/2 mesiaca ked sa druhe narodi takze budeme mat 2 postielky 😉 😅
@monilik Neboj poznam to ked sa mala Sallma narodila a oslavoval 😀 😀 Teraz sa na tom smejeme,neboj ked vytriezvie mu ponadawaj a potom Vas to prejde 😉 😔 I ked ja mam teraz 100 chuti toho mojho zabit 😝 😠 😠 😠
@katren 😉Ta moja mala 8.12 sest mesiacov a spavame okolo 11-stej do tej 12:15 ale niekedy nic pretoze malej sa neraci spat,a potom okolo 15:30 do 17:15,17:30 😉 Ale v kociku zaspi behom 5-tich minut pritom doma ju uspavam niekedy aj pol-hodinu 😒 😝
Baby pochopite ten moj sa ide hadat ze je porucha v sieti ked susedom ide net,a teraz som zistila ze volakto vypojil kabel 😀 😀 😅 😅 Boze sme sa tak pohadali 😝 Kvoli takej malickosti 😖 🙄
dnes ju asi sti raz pocuvam,je nadherna 😅 🙂
inac baby neuvazovali ste, ze by sme sa mohli dat do sukromnej temy? 😕
Jaj kocky, nejako vas dnes nestiham citat....poobede som zaspala a teraz sme sa vratili z kostola 🙂 o polhodinku kupame a do 10 minut spime a asi aj ja...dneska som jak niecim ovalena 😒
@taninka7 mne tiez zaspi v kociku do 5 minut a casovo tiez tak nejak 😀 ale fakt len vonku. Ale nevadi, ved aspon sme vonku spolu (teda ja oba pokym mala zaspi 😅 )
ahojte,my sme mali dnes este jednu varku na oslave,a tiez som dnes uplne mrtva,celu noc sme nespali,malemu idu stolicky,tak stale mrnci.my spime len raz doma poobede cca 2,5 hodky.
Zo sukromnou suhlasim.
a my sme sa od zaciatku uspavali velmi dlho,sam nezaspi,spi v postielke ale 10x za noc sa rozmrnci a ked sa rozplace uz moc,tak ho dame medzi nas,tamsa aj napapa a ked ide mm do roboty,tak zostaneme samy,ale bojim sa ist od neho na wc,lebo ked rozdrapi oci,hned stvornoskuje prec.medzi 6-7 bundosi a potom so mnou zalahne
ok, moze byt sukromna....som za 🙂
davam echo, ze idem zalozit, aby sme ju nezakladali viacere, ok?
este sa spytam na nazov...moze byt julovky 2011?

@denii Ahoj, aha jasne, a termin Ti ako vyratal? Ja mam medzi UTZ a poslednou MS rozdiel 4 dni, ale ze to je uplne OK a bude to ratat podla MS. A 1. poradnu mam po Vianociach 🙂 Tak dufam ze bude stale vsetko OK a bude vesely Silvester 🙂