Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Takze zatil pridane:
taninka7, babula, lemge, danka.k, monilik, peony, ninan2, maxiberuska, nawal, miyya
ešte treba pridať diskusiu 🙂
tak dajte nazov...mne dnes nejako nepali 😅
kocky, idem uspat drobca, tak sa ozvem o 10 minutiek 😉
tu je uz diskusia 🙂
tu je skupina co vytvorila katren 😉
no, presne 10 minut 😀
presuvam sa do sukromnej, papa 😉
Ahojte som tu 2dni nebola a co sa to tu dejeee???? 🙂
Co sukromnej akej sukromnej aj mna pridajte 😉 o co vlastne ide, treba sa tam potom najak inak prihlasovat abo co?
no bezim lebo idem piect puncak tak vam zatial prajem prijemny den paaa 😉
súkromná? aj ja mám záujem, ak je to možné ? 🙂
@danka.k 😀 😀 😀 dakujem, strasne si mi zlepsila naladu ked som si precitala tvoj prispevok 😀 a to som sem prisla s tym ze vam idem napisat aka som dnes nastvana... 😠
ale to uz, zda sa, nie je pravda 😀
no toho mojho som poriadne vykrstila, prinutila som ho zjest za lyzicu medu, vypit pol litra sladeneho caju a dva deci vody z kvasenej kapusty a potom, zazrakom, zacal behat do chladnicky ze on je hladnyyyy. tak moje kurirovanie zjavne zabralo... 😀 a kedze uz bol uplne v poriadku, tak sa musel o mna cely vecer starat a hladkat ma a skrabkat a mojkat
🙂
@taninka7 🙂 ked uplne vytriezvel tak si nadaval aj sam, takze som sa na neho len skaredo pozrela a bol krotky ako baranok
najlepsie je, ze on si vobec nepamatal ze bola u nas zachranka, keby nenechali tu spravu o zasahu, co vypisuju, tak by mi ani neveril... no chapete to? mala som ho odfotit ako nad nim stoja ti traja zachranari ked bol napojeny na monitor, z vyzivou v ruke... no hrooooza. 😠
ahojte... no ako s tou sukromou skupinou?? 😉
@monilik toto raz urobil aj moj drahy, zachrankusom sice nevolala ale ogrcal vsetko co mohol...tak ho to pekne krasne cakalo do rana, a sam si to musel popratat..t.ob ol pre neho dostatocny trest..a este to ze som sa s nim cely vikend nerozpravala... 😉
@zdenush88 no ten moj vrackal pekne do zachodika a potom do lavorika... 🙂 poslusny... len ked mi kazdych 5 minut zaspaval a nedokazala som ho udrzat a bala som sa ci nestrati vedomie, tak som radsej zavolala zachranku, nemohla som ho totiz prinutit vypit ani deci vody - nech sa mu to troska zriedi... ☹ tak ked si nedal povedat, volala som zachranarov a ti mu dali vyzivu (zaujimave je, ze cely cas ako boli zachranari u nas (cca hodinu) vydrzal nevracat a ked odisli, tak zas... no proste zabava... 🙄 som mu povedala ze raz mu to spravim ja, (nasimulujem 🙂) aby vedel aky strasny strach som o neho mala... nech si to vyskusa.... trdlo 😠

takze tema zalozena, dajte mi vediet, kto sa prida 🙂