icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katkatt
14. dec 2010

@katren ahoj, aj ja poprosim pridat do sukromnej temy, vdaka 🙂

katren
14. dec 2010

pridane 🙂

stanka79
14. dec 2010

@katren prečo sa všetky presúvate do súkromnej?

gebriela
14. dec 2010

@monilik ja som teraz nejak mimo tohoto fóra,bo v práci nestíham, a celkovo nejak strácam prehľad, ale jasné pridávam sa, my rodíme v júli na 100% práve sme v 9tt a termín máme na 19.07.2011 :D

inak krásne predvianočné obdobie všetkým budúcim maminkám, dúfam,že si ho pekne užívate bez stresov!

anieli_1
14. dec 2010

ahojte tehulky bola som od piatku u mami som sa pohadala s mm tak som sa nasrala a zavolala mame a isla atam a tam je bytka o pc tak som sa ani nesnazila tam tlacit dnes som dosla domov............idem si vas aspon zbezne precitat lebo ste toho veeeeeeeeeeeeeela popisali..............inak byva mi este horsie ako do teraz cely piatok som prezvracalaa z malym ked sa natahujem ani nehovorim uz aby zacal chodit je mi strasne tazky........velmi som unavena a bola som dnes na socialke a som sa bola uistit ci dostanem matersku a mi povedali ze samozrejme a ze vyska bude zalezat od toho kolko mi napise mzdarka kolko by som mala plat a kedze som zamestnana v rodinnej firme tak tesim tesim:D

katren
14. dec 2010

@stanka79 niektore tu nechceli prispievat, lebo ich tu smirovali, tak sme sa presunuli 🙂

katren
14. dec 2010

@stanka79
@gebriela
@anieli_1 kocky, pridavam vas do sukromnej.....

anieli_1
14. dec 2010

@katren ok diky:D

stanka79
14. dec 2010

@katren ok

gebriela
14. dec 2010

@katren som trošk mimo, kde vás teraz nájdem?:D

monilik
14. dec 2010

@gebriela súkromná téma:
pridaj si do oblubenych, bude sa ti lahsie hladat 🙂

s_helienka
14. dec 2010

@monilik napisalo mi nasledovne:
Zdá sa, že stránka neexistuje.
Skús nejakú inú, máme ich tu dosť.

tiez ma musi niekto pridat?

s_helienka
14. dec 2010

@katren pozeram, ze ty si v 8tt... chcem sa spytat, ty vies, ake je babo velke? lebo mne povedal ked som bola na UZ, vtedy som mala 7+3 ale velkost nebola ani 8 MM... je to aj u vas tak? sa mi to zda byt moc malinke a bojim, ci to je ok...

s_helienka
14. dec 2010

baby, kolko ma mat mm babatko v 8-9 tt? ja zacinam mat obavy :(

hophophop
14. dec 2010

Ahojte kocky,
ja akosi pri malom vobec nestiham volaco napisat.....ale moc na vas myslim a prajem vam krasne predvianocne tehulkovske obdobie!

U nas je vsetko v poriadku,na dalsiu kontrolu idme o tt,tak vam dam vediet co a ako....inac som na smrt unavena,az by som plakala a aj naozaj placem,hormony sa blaznia a revem pri telke ako pubertacka! 😅

hophophop
14. dec 2010

@s_helienka skus si kuknut tehotensku kalkulacku,taam to mas pekne popisane
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=18
pisu ze na konci druheho mesiaca by malo byt velke 14-20mm,ale nelam si hlavku,kazde je individualne,ono to dozenie,nebojkaj!

s_helienka
14. dec 2010

@hophophop dakujem, ale necelych 8 mm a 14-20 mm to je kapanek rozdiel... ty mas tiez ten datum, u teba je to ako? mne sice lekar hovoril, ze to je velkost od hlavicky po zadocek, no ja neviem, ci sa to vsade tak rata... ☹

hophophop
14. dec 2010

@s_helienka ja som bola 2.decembra na kontrole a babo malo 10mm.....ale ved doktor ti nieco povedal? Vyjadril nejake obavy? Ja si myslim,ze v tomto stadiu sa to aj tak celkom presne zmerat neda...najlepsie meranie je v tom 10 tt

s_helienka
14. dec 2010

@hophophop ja som bola tento pondelok... nic mi nepovedal, len ze teraz je este malinke a ze aj bud. tyzden bude malinke (chceme totiz UZ foto dat rodicom pod stromcek)... snad mas pravdu, ze teraz to este nejde celkom dobre zmerat a ze bud. pondelok budeme mudrejsi... ☹ dakujem inak... 🙂

monilik
14. dec 2010

@s_helienka musi ta pridat @katren 🙂

monilik
14. dec 2010

@s_helienka mohlo sa stat ze si mala posunutu ovulku a nie si v tom tt v ktorom si myslis ze si a preto je babenko mensie, neboj, vsetko bude OK 😉

katren
14. dec 2010

@s_helienka nase malo minuly tyzden 8,7mm, to som bola v 7tt a bilo aj srdiecko 🙂

katren
14. dec 2010

@s_helienka si pridana do sukromnej 🙂

slniecko612
15. dec 2010

Ahojte baby, ak by sa dalo, mozem aj ja poprosit pridat do sukromnej? Dakujem

bejbynaceste
15. dec 2010

Ahojte Baby som tu prvý krát .. dnes test pozitívny, mimino v brušku, priateľ odcestovaný. A ja neviem čo mám robiť!

ivulik20
15. dec 2010

@bejbynaceste tešiť sa! 😉

bejbynaceste
15. dec 2010

@ivulik20 no ked myslíš, tebe sa to ľahko povie,ja mám stavy na odpadnutie! Vôbec neviem čo mám robiť. Je to riadne prekvapenie! Ráno idem na gyndu. Uvidím čo povedia.

ninan2
15. dec 2010

@bejbynaceste a to bolo neplanovane ze si taka soknuta?

danka.k
15. dec 2010

@bejbynaceste aj ja mam stavy na odpadnutie, ale tesim sa neskutocne

nika1985
15. dec 2010

mozem sa aj ja pridat? My mame termin 22.7