Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte, vcera som bola na sone, male je v poriadku, ma 17 mm, srdiecko bilo o dusu, tak sa tesime 🙂
mozem sa teda aj ja pridat do sukromnej temy?
@ninan2 Vyslo nad ocakavania mala som uz vela cyst takych 6-8 cm a doktor mi povedal ze to nepojde ostat tehotna ze ked tak iba pod dozorom. pretoze som aj nemavala mrchu niekedy aj 50 dni tak mi nedaval vobec ziadne nadeje. tak sme zacali skusat a po poslednej cyste som ostala hned tehotna. A este som chcela dodat ze uz asi 2 roky som si merala bazalnu teplotu a nad 36,8 som nemala ani raz iba tento posledny co sa nam to podarilo takze to bola vsetko zhoda nahod ale chceli sme to strasne tak dufam,ze to vsetko dopadne dobre pretoze ma doktor strasne sleduje aby to dobre dopadlo. Je tu vela aspektov moc som schudla a boji sa ze to moje telo nezvladne. Ale hadam motyka vystreli. 🙂 To je jedno ti tehotna alebo nie hlavne ze z lasky. Kolko ste spolu s priatelom?
ahojte kočky, nebola som tu už riadne dlho, ale mala som fofry v skole - dokoncovala som seminarky + plus nejake skusky, vidim ze sa tu pekne rozrastame, to je super 🙂 no uz sme boli aj my u dokyho na utz, videli sme jedno krasne srdiecko a vizera byt vsetko ok. este cakam na prepustaciu spravu z GF - davaju si nacas 😠 a ficim k svojmu dokymu pre knizku
ahojte baby,
pravdepodobne ste vytvorili sukromnu temu,aby vas "nezelani" ludia necitali a potom do nej pridavate vsetkych,co si o to zaziadaju?! 😅 Aj celkom nove baby....ja neviem,ci to ma logiku....
zaujimava myslienka, ale keby sme to brali dosledne, tak sa do sukromnej temy asi nedostane nikto, lebo ako tu overis totoznost 😀
Ahojte tehulky. Chodim vas tu obcas citat, a rada by som sa k vam pridala. Citala som, ze sa presuvate do sukromnej, ak mozem budem rada ked ma tam tiez pridate. 🙂 Som prvy krat tehotna, po troch rokoch snazena a po druhom IVF. Este sa sice stale bojim aby sa nieco neskomplikovalo ale snad sme si uz vsetko zle vybrali, a uz bude vsetko iba dobre. pekny neblinkaci vecer prajem kočky!
@ninan2 Boli sme len rodina Odidvaja mame rozvedenych rodicov ja som mala sice obe strany ale manzel mal len maminu.A poviem ti uplne to stacilo stihli sme sa kazdemu povenovat aj si to aspon trosku uzit viac by som asi nezvladla aj vysluzky chystat aj vsetko okolo ci toho bude dost o vsetko som sa starala sama.Ale dopadlo to dobre a ide to ozaj strasne do penazi urcite si pri babetku vies predstavit tie peniaze pouzit inde. Ja neviem je to kazdeho osobny nazor ale na to aby ste sa stretli staci aj menej ludi hlavne aby si sa ty citila dobre je to iba jeden den a je vela prednesich veci. Bolo to pekne ale viac by som to uz neopakovala asi by som niekam usla a zobrala sa len tak. A nikdy nevyhovies vsetkym to si zapamataj cim viac ludi tym viac nezhod.Ale ak by si potrebovala poradit este dokonca aj saty mam doma ak by ti boli a chceli by si ich mozem ti ich predat. Nic viac mi neostalo vsetko som uz nastastie popredala. Drzim ozaj palceky
@ninan2 Ahojky, a vies ze ani neviem ci mam rizikove, ale asi nie. Je to sice po umelom oplodneni, a do dvanasteho tyzdna sa musim ladovat liekmi, ale malo by to byt normalne tehu 🙂 Pozeram, ze sme tehulky tak isto. Ako sa citis, mavas ranne nevolnosti? Ja docela hej. Som blinkanim schudla tri kila ☹ niekedy ani nestihnem dojest a uz je to vonku. Alebo ma chyti uplna zrava, zjem co vidim, a potom mi je zle z tej kombinacie. Ale aj ked som schudla, tak vecer mavam brucho ako slon. Pisala som katren do posty, tak ma snad prida, ked sa k tomu dostane
@beruska64 to ja len tak zo zaujimavosti ze ci si rizikova, ale tusim som citala, ze oi. sa za take povazuje aj tehotenstvo, ku ktoremu sa muselo dopomoct liekmi... ale bohvie 🙂
Nastastie ranne nevolnosti zatial nemam, akurat mi byva poobede zle a vecer vobec nemam chut do jedla. Ale ked sa prinutim nieco zjest tak je to potom uz OK. Neviem ci tymto tie nevolnosti zacinaju... 🙂
Katren momentalne nie je "online", potom sa tomu bude urcite venovat 🙂
@nika1985 hej tiez mam naladu niekam ujst a spravit to v tajnosti 😀 Ale zas je par ludi ktorych by som na svadbe rada videla, kamaratov aj rodinu 🙂 Ohladne siat, asi si kupim len take obycajne plesove, ktore sa daju pouzit aj na ine prilezitosti este... A este bohvie ake budem mat vtedy uz brucho, ci nieco vhodne najdem 🙂
@ninan2 tak to ti zavidim 🙂 to blinkanie je teda nic moc, ale uz som si aj celkom zvykla.Ked mi je zle chodim sa prechadzat na mraz, a potom mi je lepsie. Akurat manzelik to musi trpit so mno a chodit von trebarz o jedenastej vecer. Mozno sa ti to nebude zhorsovat, niektore zeny nevolnosti nemaju. Alebo ti bude stale iba takto mierne zle. Ja ked je najhorsie tak si dam trochu coca-coly, aj doktori to odporucaju na rannu nevolnost. Obsahuje sice kofein, ale tak deci, dva denne miminku neskodia. Ale inak sa snazim kofeinu vyhybat, namiesto kafe pijem caro, a cierny caj nemam rada.

Ahojte, rada by som sa aj ja ku Vám pridala, predbežný termín mám 21.07.