icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

renca31
15. dec 2010

@beruska64 ahoj, beruska! viem si presne predstaviť akú radosť a zároveň aj obavy prežívaš. Bola som na tom skoro rovnako, v januári som mala ísť na prvé IVF, lebo podľa priateľových výsledkov sa nám to prirodzenou cestou nemalo podariť, ale po dvoch rokoch a po roku aktívneho napchávania sa drahými liekmi na zlepšenie kvality spermií, a hlavne potom, čo som si povedala, že no dobre, tak nebude bábo, ale kúpim si nové auto, som si nečakane našla dve čiarky....a zrazu som ani nevedela, či sa mám tešiť......ale je to úžasný pocit, a blahoželám Ti! Určite to zvládneme, neboj! a aj keď sa to podarilo prirodzene, pre istotu sa tiež napchávam duphastonom na odporúčanie lekára. Vraj, keď už sme tak dlho čakali, tak urobme všetko preto, aby sa to určite podarilo.... 😀

ninan2
15. dec 2010

@beruska64 nj, s tym kofeinom mam trochu problem, predtym som pila 2 silne kavy denne, teraz som na 1 slabej s kopou mlieka... Cierny ani zeleny caj nepijem, ani colove napoje... ale dobre vediet ze to pomaha 🙂 Uvidime, bolo by fajn keby to zostalo iba v tomto stadiu... ale ved inak najneskor o mesiac to ma skoncit nie? Uz sa Ti to pomaly blizi... 🙂 Apropo odkial mas take vedomosti o tehu, vela nastudovaneho info? Ja podobne, sama teoria 😀

beruska64
15. dec 2010

@ninan2 jej a bude svadba, moc gratulujem 🙂 My sme mali minuly rok. A spominam na ten den stale s usmevom na perach. Tiez sme chceli povodne iba taku malinku svadbu, takze tam nakoniec bolo 90 ludi 😀 Ale bol to krasny den, vsetko sme si planovali sami, a tak ako sme my chceli a mali sme z toho dna fakt dobry pocit.

ninan2
15. dec 2010

@beruska64 aha, akoze iba 90 ludi? Ja trvam na tom ze max 20 zatial 😀 a dikes 🙂

beruska64
15. dec 2010

@ninan2 vies, ked uz tuzime po mimi tri roky tak sa na cloveka nieco nalepi 🙂 Teoreticky uz vieme vsetko, uvidime ako nam to pojde v praxi 😀

ninan2
15. dec 2010

@beruska64 ja som mala nastudovane hlavne teoriu snazenia sa (plodne dni) a 1. priznaky tehotenstva, nakoniec som aj tak skoncila na ovulacnych testoch, a priznaky som nemala ziadne 😀

beruska64
15. dec 2010

@ninan2 To som myslela ironicky. Tych 90 sme neplanovali, chceli sme iba fakt malu svadbu, iba tych najblizsich, ale sa to stale nabalovalo a nakoniec nas bola uplna armada.

ninan2
15. dec 2010

@beruska64 jj, pochopila som to tak, no sila 🙂

beruska64
15. dec 2010

@ninan2 plodne dni som tiez sledovala, este na zaciatku nasho snazenia, ale po roku sme zacali zistovat, ze ked stale nic tak asi bude niekde problem. Tak sme to museli zacat riesit s doktormi a tie dva roky boli docela narocne. Kopec vysetreni. Potom tvrda rana, ze prirodzene to nikdy nepojde. A potom nasledovalo prve umele oplodnenie, ktore sa aj podarilo, cakali sme dvojcatka, ale sme o ne na zaciatku prisli. A teraz po druhom IVF to konecne vyzera dobre a nadejne. Tak klopem na drevo, nech uz je vsetko OK.

katren
15. dec 2010

Kocky, ste pridane v sukromnej, mozte pokracovat tam.....inak ja z vas mam poriadny chaos, niektore pisete aj tu aj v sukromnej a nestiham nic sledovat.....

beruska64
15. dec 2010

@renca31 Ahoj Renca. Aj ja Ti srdecne gratulujem. A prajem bezproblemove tehulkovanie. Museli ste to mat tiez moc tazke. Asi budes so mnu suhasit, ze take neprijemnosti, su najhorsie na psychiku. Tiez sme to skusali riesit, kupovanim hmotnych veci ale to nam prestalo pomahat. Potom sme zacali rozmyslat nad adopciou ale to by bolo zlozite, lebo manzel je Cech ja zo Slovenska a zijeme na severe Europy a bolo by to asi narocne skombinovat. 🙂 Tak budme radi, ze to osud poriesil za nas a radujme sa. Poznam z inych diskusii vela dievcat, ktore zatial take stastie nemali

sammy244
15. dec 2010

Ahojte...môzem sa pridat aj ja k vam??aj my cakame babatko v juli 🙂 nieje tu nejaka tehula z kosic alebo ke okolie?🙂)

monilik
15. dec 2010

@sammy244 ahoj vitaj medzi nami 🙂 myslim ze nejake kosicanky sa tu najdu... 🙂

nika1985
16. dec 2010

@ninan2 TO je jasne niektorym ludom sa to neda nespravit pre nich svadbu. To je ale jedno hlavne aby ste sa ty a malinke citili v pohode a potom ci tam bude 50 alebo 120 ludi na tom nezalezi hlavne aby ste boli OK.

monilik
16. dec 2010

ahojte kočky, dobre ranko všetkym 🙂 nech bublinky posluchaju 😀

ivulik20
16. dec 2010

@bejbynaceste myslela som to v dobrom.

ivulik20
16. dec 2010

@maxiberuska
čaute kočky, tak včera sme to zvládli. Kontrola dopadla super. Všetko je tak ako má byť, máme 56 mm a teda môžem povedať že ma fakt dôkladne vyšetril. UZ aj zo spodu aj cez brucho, dal mi 4 fotky, v každej polohe ako sa hýbalo. Pekne sme zrátali pršteky na oboch rukách, zakrývalo si tvár, asi nás nechcelo vidieť 😀 Všetko zodpovedá 13 týždňu. 5.1. idem na screeningové vyšetrenie krvi, na tie testy na AFP a potom uvidíme dalej. Takže kočky teším sa, moc moc. 😀

maxiberuska
16. dec 2010

@rainbow1 cau, ty si zo skalice?

maxiberuska
16. dec 2010

@ivulik20 super, nahod fotečky🙂

ivulik20
16. dec 2010

@maxiberuska pracujem na tom 🙂

monilik
16. dec 2010

@ivulik20 jeeeeeeeeej jeeeeeeej to su super spravy, to muselo byt krasne 😀 😀 tesim sa s tebou 😀

ivulik20
16. dec 2010

a ešte som zabudla, že mi zistil vysoký TK, takže zatial mi dal 3x denne magnezium, o dva týždne im mám zavolať že aký mám tlak, budem si ho doma merať no a ked mi neklesne, tak budem brať nejaké lieky, že aj z toho ma môže bolieť tá hlava

maxiberuska
16. dec 2010

@ivulik20 mne zas povedala, že krvny obraz slabši, aby som si kupila nejake vitam.doplnky, šak neviem ani ake, ale som nachladnuta už 10 dní, tak asi preto

ivulik20
16. dec 2010

@maxiberuska ano, to môže byť aj tým... hlevne vela pi

bejbynaceste
16. dec 2010

No tak je to potvrdené! Mimino je v brušku! :o) 10 tt.

bejbynaceste
16. dec 2010

@ninan2 vôbec som miminko ešte neplánovala. Tak to ano som riadne šoknutá! Neviem ako to zvládnem! 😕

bejbynaceste
16. dec 2010

@ivulik20 veď ja viem že si to myslela v dobrom! 🙂

bejbynaceste
16. dec 2010

@danka.k Ja to ešte stále predýchavam! Dnes mi gynčo potrvdil tehu! 😔

ninan2
16. dec 2010

@bejbynaceste a to si zistila az teraz, v 10. tt? A kolko mas rokov? Hadam uz si dospela, takze sa neboj, urcite to zvladnes 🙂

bejbynaceste
16. dec 2010

no bohužial až teraz! 😔 Neboj som dospelá, mám 24!