Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@bejbynaceste neboj nič, ja som sa tiež nešla potrhať za nejakou robotou, rada som si pozrela dobrý film a preležala pol dňa v posteli. Keď sme s manželom ešte len začínali spolu žiť tak pravidelne sme v nedeľu nevstali skôr ako na obed. Ale ako prišli deti tak sa to akosi samé zmenilo a ja neviem ani sedieť pri telke bez toho aby som niečo nerobila
@bejbynaceste rado sa stalo. Držím ti palce a určite napíš.
@bejbynaceste neboj sa, vsetko bude v pohode, a nezabudni nam potom napisat 🙂
monilik dakujem peknee 🙂) pozeram ze väcsina je tu v tak v 8 tt..ale bejbynaceste je v 10 ako ja..tak to asi mame asi priblizny termin 🙂
ninan2 no skusim jej napisat..to je ktoraa?lebo nepoznam tu este nikoho 🙂
ninan2 a myslis ze ma tam prida ked ma nepozna?lebo isto sa tu vsetky uz poznate 🙂
@ninan2 no pri prvom mi bolo zle cele tehu ale zvracala som len tak niekedy...a teraz mi byva zle este som nezvracala..klop klop...ale chodim aj do prace tak je to take no...som ucitelka a medzi tymi detmi tam...ale inak ok...mne zase chuti jest lebo ked mi je zle..tak musim sa najest a uz teraz mam + 4 kg joj
tak nie nejedavam tak..lebo ked som v praci tak na to velmi cas nemam :( ale potom sa najem ked pridem domov vecer...no ta preto tie kilaa....

@bejbynaceste jasne daj vedet ako si dopadla.........