Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@sammy244 vraj ked cakate druhe, tak maternica je uz roztiahnuta, tak je to skor vidiet... no ja cakam prve, takze brucho som nepredpokladala takto skoro 🙂
asi tyzden mi vobec nechutilo sladke, tak som sa tesila, ze tehotenstvo na mna bude takto pozitivne vplyvat, ale tyzden presiel a je to este horsie 🙂 som zavislak na sladkostiach 🙂 🙂 🙂
@lenja01 tak to nevadi ak ti chuti tak papaj...aj ja si davam haha :D ale ta...potom na tej vahe to je vidiet...len ja mam strach lebo ma v utorok potriasla elektrina..a som sa zlakla no volala som doktorovi ale mal dovolenku tak nezdvihali..ateraz mam strach ze ci je vsetk ok...:/
Ahojte všetky budúce mamičky.... môj termín je 3. 7. 2011, som teda v 12.t, ale teda vôbec vôbec ešte nemám bruško... ☹
@denisabn ja som pri prvom nemala do 5 mesiaca, ale teraz som v 12 tyždni a už tam čosi vykukuje, každa to má ine, nemusiš stresovat 😉
@peony cau, prosim ta, na akej ulici je to ten Čunderlik, vymazala som to omylom, dik
@maxiberuska na Hroboňovej, smer Patrónka.
@peony dik
Dobre ranko dievcata 🙂 prajem vam krasny usnezeny vikendik. Musim sa pochvalit,ze nevolnosti trosku ustali, prsia bolia a brusko vykuka.Len neviem,ci je to brusko,alebo tuk,kedze mna je viacej 🙂 .Ale dnes som sa so strachom po dlhej dobe postavila na vahu a okrem 1 kg,ktore som nabrala hned v prvych tyzdnoch,tak som nepribrala,co sa tesim,lebo doktor povedal,ze viac ako 12 nesmie a najväcsie priberanie na nas este len caka 😀
@peony idem sa aj ja odvažit ako to vyzera 🙂

@sammy244 ja som sice na vahe nepribrala, ale ked sa pozriem, ake uz mam brucho.... pripadam si ako v 5.mesiaci 🙂
tiez za to mozu tie neskore vecere 🙂
a tiez vela sladkeho, ja si tak lahko nenecham poklesnut cukor v krvi... lebo ked nahodou klesne a nebodaj zacnem byt hladna, tak mi hned pride zle a potom sa tazko dava nieco do pusy