icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

anieli_1
16. dec 2010

@bejbynaceste jasne daj vedet ako si dopadla.........

danciacik
16. dec 2010

@bejbynaceste neboj nič, ja som sa tiež nešla potrhať za nejakou robotou, rada som si pozrela dobrý film a preležala pol dňa v posteli. Keď sme s manželom ešte len začínali spolu žiť tak pravidelne sme v nedeľu nevstali skôr ako na obed. Ale ako prišli deti tak sa to akosi samé zmenilo a ja neviem ani sedieť pri telke bez toho aby som niečo nerobila

danciacik
16. dec 2010

@bejbynaceste rado sa stalo. Držím ti palce a určite napíš.

ninan2
16. dec 2010

@bejbynaceste neboj sa, vsetko bude v pohode, a nezabudni nam potom napisat 🙂

lujzalota
16. dec 2010

@ninan2 ano aj ja si prosim sa zadat do sukromnej temy 🙂
ja som len v 1. rocniku, no ty si uz ako vidim harcovnik, ale prve dve skusky su za mnou 😉

ninan2
16. dec 2010

@lujzalota ahoj, oki, pisem @katren, aby Ta tiez pridala do sukromnej - ak uz teda nahodou nie si aj...

ninan2
16. dec 2010

@lujzalota tak to si dobra, s malym deckom a dalsie na ceste, robit si skolu, klobuk dole 🙂

ninan2
16. dec 2010

@lujzalota uz si pridana, co stresujes 😀 @katren 🙂
Linka:

lujzalota
16. dec 2010

@ninan2 ano, ale moj oliverko je neskutočne dobre dieta, tak som to chcela vyuzit, len dúfam, ze aj toto druhe bude taky zlatusik 😀

lujzalota
16. dec 2010

@ninan2 dakujem, a co mam teraz spravit?

ninan2
16. dec 2010

@lujzalota klikni na tu linku a pis tam uz 😀

sammy244
16. dec 2010

monilik dakujem peknee 🙂) pozeram ze väcsina je tu v tak v 8 tt..ale bejbynaceste je v 10 ako ja..tak to asi mame asi priblizny termin 🙂

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 Ahoj, to sa Ti iba zda, zato ze sme tu dnes vela pisali, ale v sukromnej teme je myslim vacsina ako ty... Tiez je to tema Jul 2011, ak tam chces, napis katren, povoli Ti pristup, je tam okolo 50 clenov momentalne... aj tie 2 co si spominala 🙂

sammy244
16. dec 2010

ninan2 no skusim jej napisat..to je ktoraa?lebo nepoznam tu este nikoho 🙂

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 no musis jej napisat so zavinacom pred menom, aby sa to objavilo v upozorneni, ako pisem ja Tebe... a vola sa katren 🙂 /resp. klikni teraz na Odpovedz, a zmen moje meno na jej./

sammy244
16. dec 2010

ninan2 a myslis ze ma tam prida ked ma nepozna?lebo isto sa tu vsetky uz poznate 🙂

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 ale jasne, o to vobec nejde, pridava vsetkych co maju rovnaky termin... a mimochodom skusaj pisat s tym zavinacom!!! Cize klikaj na to Odpovedz. Inak si clovek nemusi vsimnut, ze mu pises, najma ked to tu nema stale otvorene a pise aj do inych tem.

sammy244
16. dec 2010

@katren ahoj mohla by som poprosit ci by si ma nepridala do sukromnej temy ? mam tiez rovnaky termin..ak ano vopred dakujem 🙂

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 uz som napisala dakujem 🙂 a ta sukromna tema ma aky nazov

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 oki super 🙂 potom kliknes sem:
Ale neviem ako to bude rychlo, ci nebude online az neskor vecer alebo az zajtra potom.

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 to nevadii to je v pohode...ja som pri 1 babatku vzdy sedela na konovi...teraz uz chodim do prace...a casu je menej..ale vzdy sem teraz zavitam...tebe nebyva zle?

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 zatial nie, ale poobede nemam vobec chut do jedla... ty ako? A ako to bolo pri 1. tehotenstve?

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 no pri prvom mi bolo zle cele tehu ale zvracala som len tak niekedy...a teraz mi byva zle este som nezvracala..klop klop...ale chodim aj do prace tak je to take no...som ucitelka a medzi tymi detmi tam...ale inak ok...mne zase chuti jest lebo ked mi je zle..tak musim sa najest a uz teraz mam + 4 kg joj

danka.k
16. dec 2010

@ninan2 mne sa tak paci ako ty organizujes nove baby 😉 😉 😉 ty si nasa sekretarka 😀 😀 😀

ninan2
16. dec 2010

@danka.k haha, hej, tiez si tak pripadam uz 😀 Ale nahoda, ze chodim stale aj sem, a je mi ich luto, ze tu nikto iny uz nepise, tak aby si nemysleli ze ich naschval vsetci ignorujeme 😀

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 uz 4 kg navyse? No pekne... 🙂 Ale fajn ze nevracias! Mne dnes nejakou velkou nahodou nebolo vecer zle, divne 😀

sammy244
16. dec 2010

@ninan2 no hej lebo ked mi je zle musim najest ach..ta to tiez nie az tak najlepsie haha :D mne vecer zvykne byt horsie zle ako rano...

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 a jedavas cez den pravidelne kazde 2-3 hodiny? Hoci mensie porcie? Za nevolnost vraj moze aj velky pokles hladiny cukru v krvi...

sammy244
16. dec 2010

tak nie nejedavam tak..lebo ked som v praci tak na to velmi cas nemam :( ale potom sa najem ked pridem domov vecer...no ta preto tie kilaa....

ninan2
16. dec 2010

@sammy244 hmm jasne, to bude tym... no mala by si sa zodpovednejsie stravovat 🙂