Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte maminy, želám všetko naj naj v novom roku, hlavne zdravíčko sa nám všetkým zíde 🙂 27. 12 som bola na 3D, bol to vlastne 14.tt, a už viem, že budem mať chlapčeka 😀 Doktor síce prvý krát povedal, že "toto vyzerá ako pipík, ale môže sa mýliť s pupočníkom" no ale malý robil stále kotrmelce a pri jednej polohe doktor povedal "tak toto bude fakt pipík" 😀 Takže sa teším aj neteším, viac som chcela pipinku, no ale samozrejme, je to úplne jedno, hlavne, nech sme všetci zdraví 😉
@denisabn tak teda gratulujem k chlapcekovi 🙂
chcem sa opytat aky mas nazor na 3D sono:je lepšie ísť takto skôr ,ako si bola ty alebo počkať aspoň do toho 20tt.?
ja už by som tiež išla najradšej teraz 😀
@andrea_robko ja myslím, že ten 14-15 tt je ideálny. Mám doma 2 tehu knižky a v oboch sa píše, že je to najlepší termín na 3D sono. Hlavne kvôli Dawnovi. Dá sa tu už krásne zmerať hrúbka šije, čo je prvá "detekcia" tohto ochorenia. Tiež vidno či je vyvinutá nosová prepážka, Dawni ju nemajú. Takže ja som z tohto hľadiska spokojná, bolo všetko ok. Ale myslím, že každý gynekolog to ma inak. Aj keď sa rozprávam so známymi z iných miest, sú všade dosť rôzne postupy. Ja sa spolieham na to, že môj doktor je fakt špička a vie, čo robí. Ale s 3D by som každopádne nečakala ani minútu, bolo to úžasné vidieť, ako sa mrví, robí saltá a stále diriguje ručičkami 😀 Už sa teším na ďalšie. Takže neváhaj !!
Ahojte tak aj ja sa k vam pridavam,tiež mam termin v juli 🙂
Ahojte Júlovky, všetkým prajem len to najlepšie do Nového roku. Hlavne zdravie. Mna osobne 1.1.2011 skolila akási pliaga. Začalo to suchým kašlom, pálil ma hrudník, mám zahlienené priedušky, no vykašliavať sa mi nedá. Napriek tomu, že žijeme v 21. storočí, mi v lekárni ako možnosť ponúkli len Stodal. Poviem Vám, byť tehu a chorá je brutálna kombinácia. Takže momentálne ležím v posteli, pijem prieduškové čaje, cuckám Stodal a dúfam, že sa z toho dostanem. A úplne najviac dúfam, že bábu to neublíži.
Ahojte babulienky aj ja sa pripajam termin mame 7.7. a uz sa veeelmi tesime 🙂
ahojte, ja tak kukám že tento mesiac bude strašne veľa miminiek
to je krásne
čím nás tu je viacej tým si viac poradíme s našimi trampotami 😉
@shawn7 Ahoj, ja tiez kaslem, ale ten prieduskovy caj si nedavam, polovicku bylin co obsahuje sa v tehotenstve nema uzivat... Ake tam mas presne bylinky? Nechcem strasit, ale niektore zle vplyvaju na maternicu a podobne.
Najvhodnejsie je pit nejaky ovocny caj (napr. sipkovy, ktory ma aj vela vitaminu C), alebo roibos. Do toho dat med a citron. Samotny kasel babetku neuskodi, je dobre chranene.
@denisabn
jejko Denka, tak to zavidim a blahozelam k pipikovi 😀 Ja by som pipika brala, aby rod pokracoval, ale ani pipinka mi vadit nebude 😀 Ja mam prvu poradnu az 14.1. ☹ a to uz budeme koncit 13tt.
To uz tak skoro vidiet? To som prekvapkana troska... Musim si dokupit literaturu, mam vyhliadnutu knizku "Tehotenstvo den po dni" 😅
Este som sa chcela spytat, ci si si ziadala 3D sono, alebo ti ho lekar robil automaticky. Moja lekarka nema 3D sono myslim, ale posiela do inej ordinacie...
Nechces si dat tehu do pasu? 😵 Zatim paa
@denisabn no super, aj ja sa chystam na 3D, tiež už chceme vediet, čo to bude, ako asi každy🙂
Viete mi odporucit kam ist na 3D sono lebo sa akosi neviem rozhodnut 😉
PF 2011! vsetkym! nech sme vsetci zdravi, a v july veeelmi radostni 🙂
Hladam tu nejaku "prvorodicku" (jul 2011) z Trnavy .. 🙂
@ninan2 prieduškový čaj čo mám ja má na obale napísané, že ho môžu aj tehotné, len je treba dodržiavať dávkovanie. Tie zahlienené priedušky ma veľmi trápia, lebo fakt nechcem schytať niečo ako zápal priedušiek alebo zápal pľúc. Okrem toho mi brutálne tečie z nosa, akoby niekto otvoril kohútik.
baby aj ja to chcem už vedieť a taká som sklamaná...po dnešnej poradni som strašne spokojna všetko som krasne videla male bolo uplne perfektne ale pohlavie mi nepovedal :( a ja to nevydrzim dalsie dva mesiace :(
baby aj ja som julovka,sice druhorodicka ale tiez TT :D
ahojte babulky 🙂 toto som nevedela s tym 3D.. ze uz teraz sa to da robit. Moj doki take nema, take asi by nebolo zle sa po niecom porozhliadnut.. nemate niektora skusenost s 3D v oblasti NR a okolie?
@malinovka333 no ja zatial nic.. ako bolo pred tehu, tak je i teraz 😀 dokonca toto je prvy raz v zivote, co som nenabrala cez sviatky nic 😕 Ale ja si aj davam pozor, aby sa kilka nelepili zbytocne, vsak pride cas ked aj same zacnu ist hore.. ale navyse naco.
@malinovka333 no mame rovnaky termin porodu a mne dnes dr.potvrdil 13+3 a babo krasne sedi aj velkostou a tehot.tyzdnom 🙂 krasne na sone kopkalo,trepalo,kyvalo ale pipika alebo susurku sme nevideli(nevenoval tomu pozornost,pozeral ci ma to co ma mat) :(kedy mas poradnu?
@malinovka333 no a ci priberam..no pribrala som kilo a brusko moje si mozes pozret v albume 🙂
@lubenka131 prečo až o 2mesiace?
no lebo teraz mam dalsiu poradnu 1.2 (to budem v 17tt+4 )a vtedy neviem ci sa robi sono a kedze kazda poradna je raz za mesiac tak az na tamtej dalsej poradni na sone(v marci) budem mozno vidiet
@lubenka131 aha, ja by som to chcela tiež vedieť čo najskôr...veď uvidíme. Píšeš, že nievieš či sa vtedy robí sono, som laik mohla by si mi povedať aký je rozdiel medzi UTZ a sonom?
@lusinda24 no to UZV je to iste ako sono to je jedno ako to nazves 🙂

@anw Taktiež želám šťastný Nový rok a všetko dobré v ńom, nech máme tie naše bábatka zdravučké 🙂 Aj ja mám termín 2.7. presne vtedy sa mi narodil aj pred šiestimi rokmi synček 🙂 Mamičky júlovky, všetkým nám želám, nech nám to dobre dopadne a máme zdravých drobčekov 🙂