Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
danka.k vidis ☹ som z toho smutna lebo som tu len 10dni a nemozem mat tisic prispevkov a bola s vami sranda ved som sa snazila pisat ☹
malinovka333@ ahoj aj mna vyhodili a vcera ma len prijali ale co uz ostanem teda tu
@malinovka333
@mysicka242 baby vzniklo nedorozumenie.. lebo vy dve ste isto prispievali
@katren vies katren mna to mrzi kedze si ma tam len vcera vecer prijala tak ako som mohla viac prispievat ked si ma hned vyhodila
@katren celkom vtipné, ste ma aj celkom pobavili kočeny, že nás vyradujete pre neprispievanie a nedajbože vynášanie informácii 😀 Bohužiaľ čítať všetky príspevky a na niečo reagovať, či inak sa zapájať do už rozbehnutých diskusií je ťažké pre tie maminy ktoré sú tu nové tak ako ja.
No nič kočky, ktoré boli vyradené, nezúfajte, svet sa nezrútil 😎 maminy budeme tak či tak a inšpirácie či rady sa dajú zohnať aj inde 😉
@danka.k no neva rada prispejem aj sem
...škoda, asi sa malo zohľadňovať aj niečo iné... určite aj čas, ako dlho ste boliprijaté do súkomnej.. .. hádam sa to ešte nejako urovná... 😒 😒
mysicka242 ahoj tak sme teda dopadli .-D nahod temu lebo tu ma to nebavi a nech to aspom tu ozije
@malinovka333 ale nabud smutna 🙂 ja mam dnes celkom fajn naladu spala som az do 10 tej 🙂 som zvedava ak ma vypise 18teho do roboty ako budem vstavat. Azas nam podrastlo brusko tak sa tesim ....
mysicka242 ja som tak o deviatej vstala,teraz som dovysavala,a budem cakat mazela lebo ma prist zo zahranicia,no a ja brucho?mozem asi len snivat, vecer som mala trosku a rano zasa nic,kedze aj pred tehu som mala trocha brucho tak na mne neni nic vidiet, a ja som na PN a budem dufam az do konca aj ked už teraz sa nudim,a nechces ostat aj ty na PN?lebo ja by som akoze este rannu zvladla ale poobednu robit do sesiatej asi nie,ked o siedmej som unavena a v noci nespím už asi mesiac a pol
@malinovka333
@mysicka242 babule nebojte ona vas sem naspat prida...je to pravda vy ste fakt nove a tie maju ostat to sa neda po par dnoch ma neurekom prispevkov..mali ist von len tie ktore su tu napr mesiace a nic nepisu len smiruju...
@malinovka333 ja by som uz asi najradsej ostala doma ale doktorka ma uz asi nenecha. Vcera som uz akurat pocitala ze odkedy by som mohla byt doma. Tak ty dneska ides mat pekny den ked ti pride manzel dom. No ja nemam problem zaspat ani cez den ani v noci dufam ze aj babo bude spavat tak dobre 🙂
@lubenka131 no ja som tu asi mesiac:D ale že by som mala čas "šmírovať" 😀 to sa povedať teda nedá, asi mesiac vieme o tom že čakáme v júli drobca.
to čo tu máte všetci s tým manipuláciami a šmírovaním a kamuflážami 😀 ?
@gebriela no pretože tu take boli a aj su a vies je neprijemne zstit ze nejaka krava ti zobrala fotky tvojho dietata alebo co...
@lubenka131 hm to je blbé, len škoda že na to zbytočne doplatia aj kočky, ktoré hľadajú len rady a chcú si pokecať.
@malinovka333 si spat 😉
@mysicka242 nejde o to, kde si kolko prispievala, ale celkovy pocet......uz sme mali medzi sebou taku, co ukradla identitu a prihlasovala som pod niekolkymi nickmi, tak sa necuduj, ze sa bojime....
@katren ved som tu registrovana ani nie 3 tyzdne tak kolko som mala mat prispevkov
@gebriela mali sme medzi seobu taku, co ukradla idenititi a myslim, ze nikomu vtedy do smiechu nebolo.....co keby mala vo fotoalbume tvoje dieta, ze je jej?????? nejde o to zapajat sa do diskusii, tiez to nerobime vsetky, ale tie, co mali seriozny zaujem sa nam aspon predstavili.....tym nechcem nikoho urazit ani nic podobne 😉
@mysicka242 ked je ocividny zaujem, samozrejme berieme spat, nejde o to vyradit vas a hotovo, sak naco by nam to bolo.....chceme si pomahat a delit sa spolu o tehu.....ale niektore su registrovane roky, maju 2-3 prispevky a hrnu sa hned do sukromnej....to je na co dobre????
A este aby ste si nemysleli, ze je to len z mojej iniciativy. Zhodli sme sa na tom viacere, trosku nas preriedit.
katren dakujem veľmi pekne 😀
@mysicka242 a kde robis? no vsak skus si s doktorou vybavit PN, uvidis... nie? ja aj keby soms ivybavila tak mam z toho velke one, ja som zivnostnik...haha... ako rada by som bola len zamestnanec...
@katren ok chapem, citala som v sukromnej, ze ste to viacere iniciovali. Zial na MK som registrovana kratko, nasla som tu stranku az ked som zistila, ze som tehu, aj ked dlzka registracie nemusi nic znamenat...
do tejto verejnej prispievat nebudem, ludia su vseliaki a pisat tu vseobecne informacie nema vyznam.
drzte sa babulky a prajem vsetko dobre.. verim, ze pomaly vsetky dobojujeme do toho 2. trimestra a uz bude vsetko len v tom najlepsom poriadku 😉
majte sa
Ahojte, ja bz som sa chcela opýtať že tie ktoré ste boli na NT či vám roboli vnutorné sono alebo vonkajšie?zajtra začínam 13tt.
Na margo toho odhlasovania zo sukromnej temy.myslím si že bola vytvorená moc skoro, kludne to mohlo počkať ešte mesiac kým sa popridávajú sem všetky maminy a potom ju založiť. My (Novembrovky 2009)sme zakladali temu tak približne za pol roka, boli sme tam už všetky a aj sem sa dobre poznali a takéto problémy sme nikdy nemali, a aj ked sa niekto dlhšie neozval nebol to problém. Ja som tu skoro odzačiatku, ale prispievam málo, lebo pri malej nemám tolko času ale občas sem behnem a pozriem čo máte nove, preto som sa do sukromnej ani nehrnula.
Myslím že kludne može diskusia pokračovať aj tu a neskor sa pridať do sukromnej, poprípadne si založte neskor aj vlastnu 😉

@malinovka333 aj teba katren vyhodila???? ved ty si s nami pisala.. neboj dostaneme ta tam... @katren tuto babulku nam vrat 😉 😉 😉