Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 ale ona je takaaaaa mudra povedala ze nechce ma t problem so soc.poistovnou a podobne blbosti ale 18teho to este skusim. Pracujem ako zdravotna sestra a tak predstava, ze budem medzi ukaslanymi ludmi ma vobec netesi
@gebriela prepac, ale je fer mat 73 clenov a z toho len 20 v teme diskutuje????ano, je tazke zapojit sa, ked cez den kocky napisu 4-5 stran a mas to vecer vsetko docitat, tak hned na druhej strane stratis nit......ved ani ja kedykolvek neviem o com pisu, ved chodim vacsinou len vecer, teraz som cakala naval, tak som tu, lebo mala spi.....ale ked mozem, tak napisem aspon odveci, ze aky som mala den, trochu sa postazujem a kocky hned reaguju na ine, nie na to, o com sa bavili....ved aj o tom je pomoc a diskusia, nie???? ja ta tam kludne pridam, ale myslim, ze tie denne najaktivnejsie stihaju pisat aj tu aj tam 😀 , vsak @zdenush88 😀 😀 😀
ja som cele sviatky nemala chut ani cas chodit na net, takze absolutne neviem co sa dialo, ale zas sa do toho dostaneme 🙂 som rada ze nam pribudaju nove tehulky s buducimi julovciatkami. nech nam len pekne babinka rastu do zdravia a do krasy 😀
@mysicka242 jaaaj no a už len ona ako môže mať so socialnou poisťovňou problém? bože, niekedy tá lekári...nemám slov... ja si akurát zistujem, ako si mozemako zivnostnik co najviac navysit prijem aby mi vysla co najvyssia mozna materská nech tento stat konecne ttrochu odrbem a nie len furt on mna...
...zacnem si platiti socialku, ze teda ked bude mimi, budem mat vyssi prispevok a co neurobia?? zrusia rozdieli , ci niekto pracuje alebo nie, takze 110 mesacne ide len takd o luftu!
Ahojte, ani mňa neprijali do súkromnej témy, ale to nevadí, možno neskôr, ak budem prispievať. Ja som síce registrovaná už od októbra 2008, vtedy mi túto stránku odporučila kamarátka. Mali sme vtedy júlovčiatko 2007, ale keďže táto téma už bola riadne rozbehnutá, dievčatá sa poznali od začiatku tehotenstva, nechcela som sa pridávať do rozbehnutej témy. Povedala som si, že keď budem čakať druhé bábo, pridám sa. Odvtedy som na stránke nebola až doteraz. Posledné dva týždne som vo voľnom čase nerobila nič iné, len študovala túto tému, prečítala som všetkých 147 strán, až včera som sa ale dozvedela, že ste si založili súkromnú tému. Budem teda sledovať aspoň túto verejnú tému a budem sa snažiť prispievať.
Ja sa dnes cítim celkom fajn. Zo začiatku mi bývalo dosť zle, ale posledný týždeň je to lepšie, niekedy ma ešte napína, ale už týždeň som nevracala 🙂 , tak dúfam, že to už prešlo. Ja som bola na poslednej poradni 5.1., bola som podľa PM 11tt + 2, ale podľa sona to bolo o deň menej. Robil mi vtedy aj odbery, ale výsledky ešte nemám, sestrička mi povedala, že to teraz nevyhodnocujú, ale až po odberoch v 15. týždni. Ale dúfam, že to bude v poriadku. 🙂
@mirkapb gratulujem k ďalšiemu júlovčatku:D inak si mala veľa trpezlivosti:D mňa to nebavilo čítať toľko strán dozadu.
@monilik no to isté si želáme aj my a teda aj všetkým kočkám a ich bábenkám - hlavne veeľa zdravíčka!
@katren tak vidíš 😀 ja som celkom dosť mimo bola na začiatku, teraz sa už troška orientujem.
@katren ok, v pohode 🙂 prave som Vam isla napisat o dnesnych odberoch ... maly zaspinkal .... ja som fakt nestihala castejsie reagovat a aj cez Vianoce som radsej bola s rodinkou .... prvy trimester mi dava tentokrat zabrat, tak ked maly spi, radsej si chodim tiez lahnut, no a pri nom sa PC pouzivat neda 😎
tak pozdravujem vsetky skalne 😉
@all nerozumiem tomu....no ale vnucovat sa nikomu nebudem.....vcera som bola pridana do sukromnej temy a dnes vyradena....nevadi........majte sa tu teda krasne.....citala som tie prispevky ze tie co neprispievaju len smiruju a spionuju....dost ubohy nazor pre buduce mamicky....ale co uz.....nebojte baby....najdeme si lepsiu, alebo ziadnu....myslela som ze je to o vymienani nazorov a nie o tom kto kolo napise......velmi smutne a ubohe
@katren....nikto sa tu neuraza...len pochop, ze nemame sajnu o nejakych intrigach a smirovani....v zivote by ma nieco take nenapadlo!!!! Jedine o co som mala ja osobne zaujem je pokecat s babami, ktore su na tom tak ako ja....tehotne, stastne, mozno vyplasene......vies taketo chaty vraj velmi pomahaju...ja zijem v zahranici a nemam velku sancu sa s niekym o mojich STAVOCH/PROBLEMOCH porozpravat.....to je vsetko o co mi ide....len nech sa aj ostatne nehnevaju, ale nie kazdy ma cas prispievat denne....niekedy pomoze precitat co robia tie druhe a najdes odpovede ktore si hladala....to je moj nazor......
Juj, ale sa vas zrazu nazbieralo, co chcete prispevat.....doteraz ani jedna poriadne, stale nejaka vyhovorka a nakoniec ja budem ta zla, ze som vas vyhodila......a vraj nestresovat v tehotenstve...... 🙄
baby mal niekto už NT???ako vam robili sono vonkajšie alebo vnutorné???
baby ja si miylím že by ste sa nemali hnevať ani jedna strana. poznám vela ludi čo chodilo šmírovať ale nie z toho pohladu že su tiež mamičky atd ale len si vymyšlali nicky, príbbehy a zavádzali, niektoré mali dokonca tu drzosť a sami temu založilo čo si mmylím je už vrchol....
ako nevidim na tom nič zlé ked si budete písať sem, pokial nemáte albumy a ste tu pod prezývkami tak nech si to prečítajú, ved aj tak nevedia kto ste , tak ja v tom nevidím problém. ved tu je to hlavne o tom že sa podelíte a so svojimy problemami a starostami a nie riešiť kto si to prečíta.....
@katren ja vas chapem, net je nebezpecne medium ... preto ani do sukromnej nikdy nepisem osobnejsie veci ako niektore extrovertnejsie baby ... ani po 500 prispevkoch nemozes celkom odhadnut druheho cloveka len cez virtualny kontakt ....
ved aj moje druhe tehu sa prevalilo cez MK, niekto ma tu spoznal a moja mama sa to zial nedozvedela odo mna ☹ ale aspon mam poucenie pre tretie tehu 😉
@zdenush88 ani mi nevrav o tom zruseni mna to tak nahnevalo
@katkatt máš pravdu. Ja tiež veľmi neprispievam a zvlášť sa nezmieňujem o veciach, pomocou ktorých by ma mohli známi "odhaliť" 😅 A keď už potrebujem nejakú takú info použiť, tak radšej napíšem o radu niekomu do IP.

btw. albumy a fotky vasich deticiek su verejne pre uplne vsetkych (alebo len pre vasich priatelov), nie len pre clenky nasej sukromnej temy, cize spajat tieto dve veci nie je uplne fit. ja prave preto ziaden album nemam a ked tak tak som foto "postla" do nasej temy..