icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mididen
11. jan 2011

@maxiberuska ahoj, ano z Druzby.. nemam s kym kocikovat v juli 😉 aj ty si uz na PN ? (ja sa chystam)

gebriela
11. jan 2011

no a všetkým želám dobré ránko a chcem sa spýtať, beriete nejaké vitamíny okrem kyseliny listovej?ja som si práve včera kúpila Femibion od 13.týždňa - máte s tým niekto skúsenosti?

maxiberuska
11. jan 2011

@mididen ja som doma, nezamestnana, komu chodiš na gynu?

s_helienka
11. jan 2011

babenky, ta sukromna skupina sa zrusila??? ja vas nestiham ani citat a teraz by som mala konecne chvilku a kuk tam, to forum tam nevidim... akurat dalsie nove, ze Julovciatka 2011... 😕

inak, ja som bola vcera na UZ, uz zvonka, nie zvnutra... 53,61 mm 🙂 a o mesiac na tie krvne testy geneticke ci ake...

s_helienka
11. jan 2011

a este nieco... ste tu niekto taky okrem mna, co je v skusobnej dobe? mne konci az v strede februara a to je eset kopec casu... ☹

s_helienka
11. jan 2011

@katren aha, tak uz chapem, ze ste nezrusili, ale asi iba vyhodili... ak ta to zaujima, tak ja mam velmi vela prace a aj skuskove obd. v skole a nestiham to citat, dala som raz jeden velky prispevok s vela otazkami a na ostatne som vacsinou nasla odpoved medzi pokecom inych, tak naco mam zbytocne otravovat ludi a pytat sa, co uz tam je... takze odporucam trosku aj z ineho pohladu na to sa pozerat a byt trosku viac ohladuplna 😉

karin1234
11. jan 2011

@mididen ahoj, ja som tiež na PN od 17.12. ale bez vychadzok 😒 mali ste už niekto kontrolu? ja zatiaľ nie. som rada, že nemusím do práce, keď mi býva zle, inak celé dni by som najradšej prespala. máte aj vy ešte takú únavu či to prešlo?

karin1234
11. jan 2011

@gebriela Ja som zatial mala iba tu kyselinu listovú, tú som dobrala a dnes idem k dr. tak sa opýtam na vitaminy... dnes ma čaká ultrazvuk 🙂 a zajtra NT screening v Žiline tak dúfam,že bude všetko o.k. Zajtra ide aj manžel tak som zvedavá na jeho reakcie 😀 keď uvidi babo prvýkrát. 😀

monilik
11. jan 2011

@gebriela uvidime ci sa im to vobec podari spustit v tom prvom polroku - ak ano, tak by sme mali zrejme najaktualnejsie info, bo ich budu poskytovat samotne porodnice 🙂 ja nemam tusenie ako to je s tym vyberom porodnic... to mozem ist kam chcem a povedat ze tu chcem rodit? alebo co? a kedy tam treba ist? lebo ja mam lekara stale v NB a rodit by som chcela tu v MT, lebo u nasich nemocnica aj s porodnicou bohuzial skrachovali tak to by som musela do ZH a tam sa mi moc nechce, bo vsetky kamosky co tam rodili rodili cisarskym. lekarom sa nechcelo cakat na prirodzeny porod.

s_helienka
11. jan 2011

@embabuli suhlasim s tebou!!! 😀 a radsej sa viac uz ani ja do toho nemontujem a idem radsej fungovat, toto bude dlhy tyzden 🙂

s_helienka
11. jan 2011

ehm... da sa tu prispevok - vlastny - zrusit? 😖

mididen
11. jan 2011

@karin1234 hoj. preslo 🙂 teraz mame nervy v praci 😀

monilik
11. jan 2011

prave som sa objednavala na EKG a ta pani sa ma spytala ze kvoli comu - ze ci idem na sekciu 😕 az ma tak zamrazilo 🤐

s_helienka
11. jan 2011

@karin1234 ja osobne unavena ako pes... a obavam sa, ze dnesne a zajtrajsie celodenne skolenie nezvladnem... ale doki mi vravel, ze to je normalne...

gebriela
11. jan 2011

@karin1234 my sme boli minulý pondelok a už máme 5 cm :D tiež sme s manželom vytešovali ako krásne rastie. držím palčeky. skús sa spýtať, mne síce tiež doktor nič nehovoril, ale na mesiac skúsim ten Femibion -taký komplex vitamínov.

@monilik no myslím,že za poplatok môžeš kľudne odrodiť aj v inej pôrodnici, ale tiež ešte presne neviem ako to funguje, to budem zistovať aj v nejakom 6-7.mesiaci, teraz sa stále bojím,aby sa niečo nestalo a bábenko bolo zdravé, tiež máš stále takéto obavy ,že sa môže niečo stať?či len ja sa zbytočne bojím

sliver
11. jan 2011

@karin1234 - ajoj, máš ten istý termín ako ja 😉
som na PN lebo som ako rizikové tehotenstvo, no vychádzky mám, mala som jednu kontrolu a zajtra mám druhú.
Aj ja drichmem, až sa tomu smejem, tak v poho 😉 nie si jediná, ja ot normálne cítim večer ked nemám cez den šlofík tak som unavená ako keby som kammiony vykladala. Tak len krásne oddychuj a spinkaj so mnou 😀 😀 😀

monilik
11. jan 2011

@gebriela aj ja mam take obavy, som paranoidna a stresujem a bojim sa... ale zacina to byt lepsie ako na zaciatku. teraz ked sme prekonali "magicku hranicu" 12. tyzdna tak by to uz malo byt stale len lepsie. momentalne sa bojim toho, ci budeme mat v poriadku testy na vrodene vady - to mi budu robit najblizsie u dokyho - 28.1. neviem co by som si pocala..., radsej na to ani nechcem mysliet...
porodnicu tiez budem riesit neskor, len by ma to zaujimalo ze ako to vlastne funguje 🙂

cipuska_
11. jan 2011

Ahojte, tak ja dnes drtím technicku diagnostiku a zajtra skúška...ach.
dnes idem na NT tak už sa mooc teším že uvidim bábeno . dúfam ,že sa má k svetu.iem až na pol piatu tak mám este čas. mala je u našich tak mmi je smutno, ale tak čo už škola volá....

lubenka131
11. jan 2011

@mididen co je DN?? 🙂 ja som na PN od 17.12 a vychadzky mam dvoje za den a budem PN az do porodu...a podla mna zalezi na tom komu ides dr.bud obvodnej alebo ku gynekologovi mne dal PN bez debat mala som zle prac.podmienky a na zaciatku som spinila...

gebriela
11. jan 2011

@monilik no aspon nie som jediná,ktorá sa stále obáva že sa môže krpcovi niečo stať, hlavne ked si to sem tam prečítam,že prišli o bábenká v 10tt,13tt alebo i neskôr :( no ten test náš čaká v 16tt začiatkom februára, tak tiež budem v strese a v obavách, nech vám to dobre dopadne!

soffi1
11. jan 2011

@gebriela hej, hej v júli by sa malo narodiť. Tak máš aspoň vyriešenú otázku pôrodnice,zrejme TN.
Ja budem rozhodovať medzi TN, IL, PB. To bude dilema 🙂

soffi1
11. jan 2011

@gebriela ja si tiež myslím, že to až moc preháňam, či je všetko ok atď. Nemôžem už vydržať do poradne v pondelok,
či je všetko ako má byť.

malinovka333
11. jan 2011

gabriela mne odporucil dr. Pregnium od Walmark

medullienka
11. jan 2011

A chysta sa niekto rodit aj v BS ? Ja ano a pan primar ma potesil, ze uz aj tam robia Epidural 🙂

mididen
11. jan 2011

@lubenka131 DN? asi preklep? DNP - dobrovolne nemocenske poistenie ..

gebriela
11. jan 2011

@soffi1 no tiež som na tom tak,teraz musíme čakať do februára:D ale hádam je a bude všetko OK, no asi TN, ale rozmýšlala som aj nad Ilavou, je to síce dalej, ale možno prístup by bol taký súkromnejší než v TN.

lubenka131
11. jan 2011

@mididen ano to malo byt DNP..

katren
11. jan 2011

@cipuska_ ahoj, ja som ti aj vcera odpovedala,ale padalo mi to, tak som to potom vzdala.....pojdem zas do TO rodit, chodim tam aj na poradne, tak nebudem menit.....keby daco, mam tam rodicov a sestry a moja vlastne cela rodina tam v okoli byva, tak ti budu hned poruke....v TN nemam nikoho a ani doktorov som nemenila z TO 😉

slniecko612
11. jan 2011

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, neviete náhodou, v ktorom tt je najlepšie ísť na 3D ultrazvuk? Chcela by som sa objednať k MUDr. Brešťanskému do Hlohovca, a neviem na ktorý týždeň je najlepšie.

monilik
11. jan 2011

@gebriela myslim ze zdaleka nie sme jedine co sa obavame... 🙂 dufam ze nam vsetko dobre dopadne. joooj ved aj ja si este pockam do 28.1.