icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

pexy
10. jan 2011

@medullienka Ahoj, ja som v 16tt a tiez akosi nic 🙂 Ono to brusko vraj vybehne tak zrazu, teda u zien, ktorym sa dlho necrta. Nemam s tym osobne skusenosti, takze nechame sa prekvapit a uvidime 🙂

malinovka333
10. jan 2011

katren nevsimaj si to ,tiez som tu neni dlho,ale som si stihla vsimnut ze volakere nepisali a ked si ich vcera alebo dnes vyradila zacali hned pisat a ohlasovat sa,nato sledovat asi cas maju,ja tak isto cakam prve babo a tiez sa ku hocikomu pridam 😀 urob ako uznas za vhodne drzim ti palce a dakujem 😉

lucia26r
10. jan 2011

@katren ja som sem zavítala asi len pre týždňom ale myslela som že je to tu o inom. a nie o tom že sa prvorodičky urážajú, že ich niekto vyhodil zo skupiny. Podla mna máme byť všetky za jednu a jedna za všetky a pomáhať si a nie sa takto separovať a vyraďovať sa zo skupín.
tak toto zasa môj názor 🙂

embabuli
10. jan 2011

@katren myslim, ze @rianka7 ma point..
stanovit hranicu pod 50 prispevkov nie je imho uplne spravne..
ja som na tom podobne ako ona, tehotenstvo nie bez problemov a nestiham citat vsetko, ale som stastna ze su tu holky s ktorymi mozem nieco zdielat
a snazim sa a doteraz som citala poctivo vsetko ..aj ked bolo treba velmi filtrovat, pretoze hladam hlavne odpovede na moje otazky ohladne tehotenstva a to ako to prezivate vy ostatne, prave preto ze mame spolocny termin

a ked je nas tak vela a niektore popisu ozaj moc, tak uz rovno filtrujem, lebo pre mna su relevantne na tejto stranke ozaj zalezitosti okolo tehotenstva a nie ako sa kto mal a co piekol..to je vsetko fajn, ale neda sa to pri tom pocte participujucich a mala casu stihat....ani vladat ked je mi stale zle..

nepisem to vobec ze by som tym chcela nieco niekoho odsudzovat, skor ako moj pohlad preco aj ja menej prispievam vzdy som pisala hlavne moje starosti a stasticka s tehotenstvom..fotky vysledky atd. nieco co moze aj ostatnym pomoct ako hodnotna informacia, ktoru nemame moc kde nacerpat inde
citim to skor tak ze viac necchem pisat pretoze nechcem zdrzovat alebo tak nejako...ved na to je inych milion chatovacich kanalov, sukromna posta atd.

a konieckoncov, sukromna nesukromna...ak niekto chce, najde si cestu a vysliedi si co treba, nejaki `spioni` nie su vzdy podmieneni tym, ze malo prispievaju, niekedy skor naopak bohuzial 😒
je to citliva tema, a brat si zodpovednost koho vyhodit a koho nie, nie je vobec lahke...

pexy
10. jan 2011

Ahojte, dnes som mala poradnu a trosku som zmatena...Nebol tam ani moj lekar, ale nejaka ina pani doktorka, ktora ho zastupovala a mam z toho zmiesane pocity. No a nic som sa nedozvedela, hmm.

lubenka131
10. jan 2011

baby klud ved si mozme pisat aj tu alebo IP ako pise
@embabuli

lubenka131
10. jan 2011

@pexy prečo si sa nič nedozvedela hm??

pexy
10. jan 2011

@lubenka131 Pani lekarka bola akasi nesvoja, vlastne ani do karty mi nepozerala (hoci som minuly tyzden krvacala a hned som tam kvoli tomu letela), pozerala len do knizky a mala som pocit, ze asi nema svoj den...Ja sa snazim to pochopit, ved kazdemu sa to obcas stava, len ja chcem vsetko vediet, nepaci sa mi, ak ma niekto odbije...Hlavne ten, kto by vobec nemal. Ale dufam, ze nabuduce to uz bude vsetko v poriadku 😉

zdenush88
10. jan 2011

@denisabn v 15tt na buduci tyzden idem na poradnu na tripple tak sa ho chcem opytat uz ked ho bude taks tudovat na sone, ci nie je vidiet, co je to... 🙂 🙂 🙂 straaaasne to uz chcem vediet....

medullienka
10. jan 2011

@pexy no uvidime, dam potom vediet ked uz bude vidno 🙂

lucia26r
10. jan 2011

j

anw
10. jan 2011

@all ahojte baby...tak ja idem v stredu k DULE 🙂 Som zvedava ako to dopadne ...tu (v Madarsku) sa to vraj musi....takze chodim k doktorovi, na poradnu a k Dule 🙂...Dufam ze bude vediet aspon trosku po anglicky alebo nemecky 😝 .....no ved v krajnom pripade mm popreklada....uz sa tesim, lebo som zvedava co taka dula bude so mnou dokazovat....A este k tej ciarke na bruchu...ja ju este nemam a netrpezlivo na nu cakaaaam....jako na vsetko co pisu v knizkach....segra sa mi len smeje 😀

ninan2
10. jan 2011

@anw zaujimave, ze tam je to povinne, a tu o tom takmer nikto nevie... Planujem mat dulu pri porode, pocas tehu sa tu s nou ale staci stretnut az neskor, zaciatkom 3. trimestra. A kde v Madarsku byvas a ake velke mesto je najblizsie v SR?

pexy
10. jan 2011

@medullienka Som zvedava, kedy bude vidiet 😀

anw
10. jan 2011

@ninan2 .... no byvam na hraniciach s Rakuskom a vlastne len kusok od BA....ale madarsky teda neviem 😀 ..... ale ved ja sa naucim

veroninika
10. jan 2011

Ahojte...takze dnes po kontrole u lekara...nic moc, nasadil nam dalsie lieky: Ascorutin a Utrogestan, okrem toho mame zvyseny krvny tlak a spinenie stale pokracuje a ateda aj moja PNka 😒

medullienka
10. jan 2011

Baby a uz ste asi rozmyslali ako by ste chceli rodit... ja by som chcela normalne ale urcite s epiduralkou 🙂
Mate uz s nou niektora skusenosti?

katren
10. jan 2011

@embabuli neviem......ked sa niektorym pozries na profil, su daaaaaaaaaaaaaaavno zaregistrovane a maju "az" jeden , max. tri prispevky......prijali sme ich do sukromnych s tym, ze hladaju informacie a chcu sa s nami podelit ako to robia ostatne, nie? ale ako je teda mozne, ked hladaju tooooooooolke informacie ako niektore pisu, maju len tak malicko prispevkov??? ved ked chcem nieco vediet, musim sa aj na to spytat inych maminiek, nie? najviac prispevkov, ak si si vsimla, mali dnes po tom, ako zistili, ze sme ich "vyhodili" zo sukromnej temy. ale ved existuje aj verejna, tam chodime tiez vsetky, tak preco sakra teraz tak zalezi, aby boli v sukromnej????

katren
10. jan 2011

@medullienka ja som mala epidural, musim len odporucit, ale aj upozornit, aby si si poriadne sledovala kedy ti prestava ucinkovat. ja som to nejak po tretej davke neustriehla a porod som tak ma polovicu citila 😅 ale mala bola vonku na 5-te zatlacenie, tak to nebolo az take strasne 😉

cipuska_
10. jan 2011

@katren ked si rodila v TN? lebo tam moc epidurálky nechcu dávať, ja som tiež chcela ,ale stále mi hovorili že nerodím a potom mi povedali že na epi už je neskoro.aj to ponaučenie som doneisla podpísané....ale terza sa už nedám, bez epi rodiť nejdem.tam budem malé zatláčať kým mi ho nepichnú 😀

katren
10. jan 2011

@cipuska_ nie, ja som rodila v TO....tiez ma sestricky odhovarali, ze potom ma bude boliet hlava a treba sa starat o babo, ze co potom, ale nedala som sa.... 😉 ja som mala aj mm, tak mozno aj preto ma dlho neodhovarali 😀

cipuska_
10. jan 2011

si rodila nejako ako ja, máme skoro rovnako staré deti. chystáš sa znovu do TO?ja som tiež rozmýšlala a nakoniec som išla do TN a bola som spokojná a pojdem asi znova. troška sa obávam ako to bude zvládať s dvoma detmi doma ,ale šak nejako bolo nejako bude.... 😉

maria30
10. jan 2011

@veroninika jeeeej, mi máme ten istý termín pôrodu 😉 držím palce! ja som tiež dnes mala na poradni veľmi vysoký tlak... dúfam, že to bolo len jednorazovo, lebo nikdy som s tlakom problém nemala.... 😒

akatka
11. jan 2011

@soffi1
😵

denisabn
11. jan 2011

@cipuska_ ... no ako píšem, iný lekár, iné zvyky....

monilik
11. jan 2011

@embabuli mas uplnu pravdu s tymi spionmi, vo vsetkom suhlasim!

monilik
11. jan 2011

ahojte dievcicky, nasla som zaujimavy clanok: http://primar.sme.sk/c/5715148/porodnika-prever... citajte a teste sa 🙂 mozno nam to nejakym sposobom pomoze vybrat porodnicu 🙂

mididen
11. jan 2011

@lusinda24 ahoj. na Druzbe. ty? juj to je zle s vychadzkami.. ☹ akurat dnes som zostala doma, ze uz kaslem na robotu a idem na PN.. hej, myslim, ze ked sa "vycasi" bude vhodnejsia navsteva kurzov 🙂

mididen
11. jan 2011

@lubenka131 ahoj. na PN budes uz do Jula? ako to mas ty s vychadzkami? neda sa to vybavit "neobmedzene"? 🙂 asi vsetky su na PN, ked si platili DNP, ci ? 😉

gebriela
11. jan 2011

@monilik čítala som,tiež mi to kolega dnes ráno poslal - myslím,že by to veľmi dobré riešenie, pokiaľ tie zverejnené informácie budú pravdivé a aktuálne. lebo tiež som premýšlala nad tým,že by som rodila inde ako v TN.