Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@slniecko612 no najlepsie bude asi ked mu zavolas a on ti povie v kolkom tyzdni mas byt. Ja idem vo februari do Martina na specialne geneticke sono- skrining strukturalnych anomalii plodu a to sa robi 3D/4D formou a od 18-22 tt.
Kamosky na to boli a aj im povedal co cakaju 🙂
@cipuska_ ja som sa vydala do Hornej Stredy pred 5 rokmi...ale ked sme okres NM, tak som dala NM.......surodenecky neplanujem, mala mi zacala teraz krasne chodit, tak nejak sa tym nezaoberam....v lete bude mat 1a pol roka tak hadam uz nebude treba....ale ak ano, tak asi len nejaky skladny golfac z bazaru, co by sme vyuzili na dlhsich vyletoch a tak.... 😉
@gebriela aj ja stale rozmyslam, ci je vsetko v poriadku. ked je po vysetreni, som spokojna, ale ked sa blizi dalsia poradna, uz zacinam stresovat. v utorok idem konecne po dlhych 5 tyzdnoch, tak sa uz neviem dockat. rozmyslam vsak, ze NT mam iba 0,8mm ☹ ked sa o tom bavili baby tak az teraz viem, ze hranica je od 1 az 2,5mm. bojim sa, ci to nie je zle znamenie. ja som z tych hodnot totalne mimo.
@mirkapb ja som mala poslednykrat tlak 120/60 😖
kocky, vsetky mate NT nad 1mm? ked je pod 1mm, moze ist o Downovn syndrom?
este ak sa mozem spytat, ako pocitate tyzdne? mam sa objednat na morfologiu v 20.tyzdni, t.z., ze to mam brat tak ako sa pise aj tu na konikovi, ked mi bude ukazovat 20.t, tak vtedy? to budem napr. 19+3.
lebo mi to nesedi s tym, ze na AFP mam ist v 16.tyzdni a sestricka ma objednala az o tyzden 18.1, a to budem uz v 17.tyzdni nie? teraz neviem ci sa pomylila v tyzdnoch alebo ma mala objednat skor. a mam zmatok kedy sa na tu morfologiu vlastne objednat 😕
Ahoj baby kde ste sa to schovali vsetky 😒
My sme boli na prvotrimestralnom este v decembri, a vsetko je ok, vyzera to na d.... ale manzel nechce vediet, tak to nepoviem nikomu v rodine. mama je nastvana, to ani mne nepovies......xixixi 😀
Vydim ze sa julovcata rozrastli...
@lisula a to ti uz v decembri bolo vidiet na ultrazvuku, co to bude? Ja som bola 21.12. a este nebolo nic vidiet. Ja by som uz tiez najradsej vedela co to bude. Ak vydrzis do jula, nepovedat nikomu co to bude, tak to si fakt dobra, to ja by som urcite nevydrzala.
aj ja uz chcem vedet co cakame ja sa neviem dockat a vselijako spekulujem ako sa to dozviem co najskor ☹
@rianka7 urcite si ok taka hodnota je dobra..ja mam 1,74mm..a tlak nizky naposledy som mala 110/65
ahojte, tak ja som dnes mala kontrolu u dr. robila mi ultrazvuk, babo je vyvinuté krásne, srdiečko bilo 🙂 akurat som sa vylakala lebo sa nehýbalo, dr. mi hýbala bruchom dobrých 10 min. a stále nič... 😠 tak som mala divný pocit, nakoniec sa prebudilo a hýbalo ručičkami, nohami 😀 takže je to spachtoš 😀 Zajtra si ho obzrieme na 3D ultrazvuku, teším sa 🙂
Poslala ma tam moja dr., idem do Žiliny k dr. babjakovi, je to ako súčasť tých gen. testov... najprv mi odoberali krv na vývojové vady a teraz ešte pôjdem na ten ultrazvuk.
@ninan2 ja som zas pocula, ze 3D sa robi okolo 20 tt. A ze ak chces vediet pohlavie, tak 25 tt je uz neskoro, lebo babo je velke, a nemoze sa v brusku dobre hybat, tak aj malo toho ukaze.

@katren aj ja mam v TO rodinu 😀