icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

gebriela
12. jan 2011

@kvetinka45 16tt je jedno z tých väčších a doležitých kontrol, nie?držím palce a pak tu napíš ako si dopadla,to ma zaujíma,že čo ma čaká:D necítiš ešte pohyby? mne kamoška písala že cítila bábeno už v 17tt.

maria30
12. jan 2011

@veroninika ahoj.. ja som z PK... rodiť budem v BA na Antolskej.. mne sa našťastie zatiaľ ten tlak upravil, tak dúfam, že to tak aj ostane 😀

maria30
12. jan 2011

@medullienka
@lubenka131 ja idem na poradňu teraz 02.02. tiež budem otravovať, až kým nepovie, čo to bude 🙂

lubenka131
12. jan 2011

@maria30 a myslis ze ti bude robit sono?

maria30
12. jan 2011

baby, čo to zanmená to NT? písali ste tu o tom a neviem, čo to je.. mne robili ultrazvuk teraz v pondelok a mám NT zapísané 1,8... dik za info 🙂

maria30
12. jan 2011

@lubenka131 ak nie, tak ho prinútim 😀 ale môj dr. zvikne väčšinou na každej poradni aj ultrazvuk.. tak dúfam..

akinorev30
12. jan 2011

@denisabn Ahooooj, tak som tu až teraz. To NT mi nedalo pokoja, lebo veľa bab píše, že im to doktor zmeral automaticky, ale ja som si vôbec neni vedomá toho, že by to meral mne. Nakoniec som v nedelu behla do toho Trenčína a bola som veľmi spokojná. Presne tak som si to predstavovala. NT máme 1,3, konecne som pocula srdiecko drobca, skontroloval aj močový mechur, žaludok.... Som rada, aspon som si istá ze je zatial vsetko v poriadku 🙂

maria30
12. jan 2011

@lubka8386 mne keď povedali v predošlom tehu, že budú dvojičky, tak som sa z toho spamätávala dva týždne.. každé ráno som si sadla na postel a pol hodinu som pozerala na tú fotku z ultrazvuku a uisťovala sa, že či sa mi to snívalo, alebo to bolo naozaj 😀 veľmi držím palčeky, nech ste hlavne zdraví.. už Ti povedali, či sú jedno alebo dvojvaječné?

lubenka131
12. jan 2011

@maria30 no maju byt 3 za cele tehu(hradene)takze moj sa vrhat nebude...ale ja s priplatim navyse ja uz chcem vediet co cakame!!!!!!!!!! 😀

lubenka131
12. jan 2011

@maria30 a co sa stalo tvojim babulkam?ked teda nechcem o tom nepis ☹

akinorev30
12. jan 2011

@maria30 Ahoj, hodnota NT je myslím šijove prejasnenie. Deti s DS majú väčšinou túto hodnotu vyššiu. Doktor mi povedal že limit je do 3 mm, takže by ste mali byt ok 😉 .

maria30
12. jan 2011

@lubenka131 napíšem ti do ip...

maria30
12. jan 2011

@akinorev30 aha.. tak dúfam, že je to ok 😕

lubka8386
12. jan 2011

@maria30 no budu dvojvajecne, dufam, ze budu zdrave deturence aj ked strach mam z toho velky.....uz som sa s tym konecne zmierila tak dufam, ze uz to nic nepokazi 🙂

maria30
12. jan 2011

@lubka8386 tak to si môžeš vydýchnuť 😉 ... dvojičky sú vždy rizikové... oni ich dávajú do rizikovky automaticky... ale keď sú dvojvaječné, tak je to vždy omnoho lepšie 🙂 určite to bude v poriadku.. neboj.. veeeeľmi Ti držím palce... 🙂

lubka8386
12. jan 2011

@maria30 no som na rizikovom doma uz hned od zaciatku, nemozem nic robit len odpocivat.... a to je pre mna hrozne :(.... ale tak zvykam si :D

maria30
12. jan 2011

@lubka8386 to je dobré.. len oddychuj.. ja som tiež skoro stále ležala... dá sa to vydržať.. aspoň, že je zima.. ja som ležala v tých horúčavách 😀 to som inak fučala 🙂

karin1234
12. jan 2011

@kvetinka45 ahoj, ja bývam tiež nesvoja a nervozná pred kontrolou u dr., tiež sa bojím či bude všetko o.k. a keď to mám za sebou a je všetko v poriadku tak sa vznášam 20 cm nad zemou od šťastia 😀 😀

karin1234
12. jan 2011

@ninan2 ahoj, tak mám za sebou ten screening, bol to super zážitok 🙂 Robil aj 4D ultrazvuk. Bábo je v poriadku tak sa teším 🙂

karin1234
12. jan 2011

@veroninika tak dúfam, že už bude všetko o.k a budeme sa tešiť z našich julovčiatok 🙂

medullienka
12. jan 2011

neviete nahodou kedy by som mala ist na EKG? som tak nad tym dnes rozmyslala a viem ze my tehosky to mame absolvovat.

dreamer4
12. jan 2011

@medullienka ja som bola na EKG pri prvom celkovom vysetreni (na konci 3. mesiaca), ale myslim, ze chodi sa aj na konci 6. mesiaca 🙂

katren
12. jan 2011

kocky, tak ja som na EKG nebola ani jeden krat pri malej.....ani ma tam neposielali 😕

danka.k
12. jan 2011

ani ja som pri malom nebola na EKG.. a ani teraz ma tam nikto neposiela...

zuzula221
12. jan 2011

ahojte babenky... vopred sa ospravedlnujem, ze sa stracam a nestiham citat vase prispevky... dlho som tu nebola kvoli viacerym problemom... na zaciatok vam chcem popriat vsetko dobre do noveho roka a hlavne nech je pre nas rok 2011 najstastnejsim... nech sa nam rodinky v juli rozrastu o ratolesti 🙂 ... inak na troch kralov som zazila dalsi sok... mala som bolesti v podbrusku ako pred MS a aj som spinila ☹ , tak sme s muzickom leteli na pohotovost... ale chvalabohu vsetko bolo ok... tak dufam, ze to do toho stastneho konca vydrzime 😉

kvetinka45
13. jan 2011

@gebriela pohyby ešte necítim, prvorodičky ževraj cítia prvé pohyby okolo 20 týždna, tak uvidím.Teraz v 16 týždni mám prísť len na krv, na poradnu nepôjdem, na tej som bola teraz v 15 týždni, teraz mi skontroloval bábeno či je v poriadku, či mu bije srdiečko. Taká doležitá kontrola by mala byť ževraj v 20 týždni.

kvetinka45
13. jan 2011

@karin1234 😅 😅

gebriela
13. jan 2011

@kvetinka45 mne práve môj gynekológ hovoril,že v 16tt a 18tt sú kontroly na genetické poruchy, ale možno iný gynekolog, iný systém a prístup. to je super, že bábenko je zdravé, to je hlavné!

monilik
13. jan 2011

@medullienka ahoj, malo by sa ist na EKG v prvom a tretom trimestri, teda aspon tak to mam v tehu knizke... ja idem az teraz v pondelok, takze uz vlastne v druhom trimestri, ale nemohli ma skor objednat lebo mali vela... tak ma snad doky neprizabije 😅

monilik
13. jan 2011

Ahojte kocky, uz ste vsetky oznamili v robote ze ste tehotne?