icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

monilik
14. jan 2011

@martina2001 ja este nie, mam iba jedny minipapučôčky ktore som kupila bo sa mi hrozne pacili 😀
ale sesterka mi uz chysta postielku po malom... 🙂

tinal
14. jan 2011

Ešte som nič nekupovala, ale láka to. Mamina uštrikovala jeden svetrík a ešte štrikuje nohavice k tomu.

martina2001
14. jan 2011

ja som zaš našla kočiar a rozmýšľame s manželom že ho kúpime.

lusika02
14. jan 2011

@martina2001 ja nie a ani nebudem, nejake tie najzakladnejsie veci mam po malej a ak to bude chlapcek tak svgrina ma za 3 vrecia veciciek po 2 chlapcoch. A ja nekupim nic kym nebudem mat istotu, ze moje dieta je nie len narodene ale hlavne zdrave. Aj postielka sa u nas bude skladat az ked nas budu mat prepustit domov. Ale ja mam zlu skusenost tak preto som na toto taka hakliva, pri prvom babu som nakupovala uz v 7 mesiaci a mala som vsetko pripravene este pred porodom

martina2001
14. jan 2011

@lusika02 ja zas po malom nemám už nič, čiže mi musíme skoro všetko kúpiť nové

tinal
14. jan 2011

Ja dostanem nejaké veci aj od kamarátky, ale to beriem ako výpomoc na domáce nosenie, podľa toho v akom stave to bude, ale určite chcem niečo kúpiť aj nové. Kočík som ešte ani nepozerala, také veci asi až niekedy 7-8 mesiaci.

malinovka333
14. jan 2011

@tinal ani ja som nejedla banany ked som bola mala,vzdy som ich vymenila so surodencami za nejaku sladkost 😉

tinal
14. jan 2011

@malinovka333 Ja si raz za čas dám banán, ale to musím mať naozaj strašnú chuť naň a nesmie byť moc mäkký.

monilik
14. jan 2011

@tinal veru veru ani ja kocik a taketo este neriesim...

tinal
14. jan 2011

@monilik Moja sestra potratila bábätko v 5 mesiaci. Takže ja také veci ako nákupy veľkých a drahých veci určite neriešim.

monilik
14. jan 2011

@tinal mne to zas este nepride ze by som to mala kupovat. ved este na mne poriadne ani nie je vidno ze som tehotna
a ja som si to vnutorne zacala uvedomovat zhruba v tomto obdobi 🙂

tinal
14. jan 2011

@monilik Ja si to stále neuvedomujem, asi až vtedy, keď ma bude kopať a keď si nedovidím na prsty na nohách. Alebo žeby až pri pôrode? 🙂))))

cipuska_
14. jan 2011

Ahojte, tak ja som dnes prišla z poradne, všetko ok , ultrazvuk nerobil kedže som bola na NT, a na moje prekvapenie som este stále -4kg (56kg) a to vobec negrcám.ale asi mi dobre spaluje a este aj ked kojim.....
ja mám veci neurekom po malej a ak to bude chlacek tak budem mať od kamarátky, tak kupovala všetko novee a mi to posunie.a ostané všetko máme.ale pri prvom som takéto veci riešila až po 36 tt. 🙂

tinal
14. jan 2011

Lúčim sa dievčatá, idem si narovnať trošku telo. Dobrú noc aj Vám! pa pa

rianka7
14. jan 2011

@martina2001 ja som zatial tiez nic nekupovala, ale pozerala som na vecicky, no pritom som ani nevedela co vlastne kupit a kolko toho treba 😅
aka je vlastne velkost pre novorodencov? asi blba otazka, ale fakt netusim.

rianka7
14. jan 2011

@cipuska_ super, ze je vsetko v poriadku. to ja som uz pribrala 3kg a keby do bruska tak v poho, ale najviac ide do bokov 😒
@embabuli 😨 esteze sa nic vazne nestalo. mne sa tiez obcas zatoci hlava kvoli nizkemu tlaku, ale chvilu posedim, a potom je uz dobre. takze suhlasim s monilik treba si sadnut a predychat to. a tiez nezabudni na pitny rezim.

malinovka333
14. jan 2011

@martina2001 nie este som nekupovala nic,len manzel nevydrzala v zahranici mi kupil 2 flasky a nahradne dudliky,potom dudliky,a drevenu retiazku na dudlik,inak nic. ja si počkám kto mi čo dá a potom sa podla toho zariadim 😀 kamoska má malého co má 5mes,svagrina ma 3mesacnu dcerku,sestranica ma 3mes dcerku, a sestra ma 10mes 😀 zatial to vie o mne len kamoska ona ze mi da veci,lebo najblizsie už neplanuje,lebo ma este 2,5roc. a od sestry si vypýtam ved kolko veci som jej aj ja kupila .-D

cipuska_
14. jan 2011

@rianka7 mne sa teiž točieva hlava a musím vela piť. ale ked pijem po piatej večer tak celu noc behám na záchod, a ked nepijam, tak len tak zo tri rázy.

rianka7
14. jan 2011

@cipuska_ tak ja chvalabohu chodim iba raz za noc, niekedy ani nie, vacsinou vydrzim az do rana, ale potom to stoji za to 😀

cipuska_
14. jan 2011

@malinovka333 ja som tiež mala kupeny cumel..a ked sa mal narodila trvalo mi dva mesiace kým som prišla na to prečo ho mala nechce...museli sme vyskušať 7 druhov kým sme našli ten správny, (klasicky kaučukový, gulatý- a má ho len jeden výrobca)

malinovka333
14. jan 2011

@cipuska_ viem ze akurat ten nemusi chciet,ale manzelovi sa strasne pacil tak nevedel odolat 😀 uvidime

malinovka333
14. jan 2011

@cipuska_ ani ja by som mu neodolala 😀

cipuska_
14. jan 2011

@malinovka333 su zlatučkééé....

karin1234
15. jan 2011

ahojte kočky, prosím vás neviete mi poradiť čo je dobré na bolesti hlavy v tehotentve? strašne ma bolieva hlava v poslednej dobe, myslela som, že od únavy ale niektoré dni už po zobudení od rána 😢

lubenka131
15. jan 2011

@karin1234 no moja zlata tak mi dve si mozme podat ruky...predchvilku som to sem aj ja pisala...uz ma to prestava bavit pomaly denno denne ma boli!!!ked mito neska neprejde davam si paralen...minule som mala taku migrenu som si dala polku paralenu a pomohlo..aj ja idem spat s bolestou a rano ma strasne boli hlava oci krk,,,,strasneeeeeee ☹ ☹

veroninika
15. jan 2011

@embabuli asi bol nejaky blby den ... lebo mne sa stalo to iste, z nicoho nic sa mi zacala tocit hlava a skoro som odpadla... ale bola som doma, takze asponze tak...ale aj vo stvrtok bol nejaky divny den, mala som nizky tlak 95/60 ....a ze po 4.m. to bude len lepsie, ja mam ppocit, ze u mna je to opacne....

embabuli
15. jan 2011

@veroninika no tiez uz som prave myslela ze po 4 mesiaci to bude lepsie..
prekvapilo ma..teraz budem veru davat pozor

veroninika
15. jan 2011

vecicky pre malinke zatial nekupujem, a dostanem veci od sesternic a kmotry, samozrejme kupim aj nejake nove

lucia26r
15. jan 2011

@s_helienka
ahoj helienka, tak dnes som tu bola po dlhšom čase a čítala som si tvoj príspevok že si v skúšobnej. Ja to isté.
Končí mi až 15teho a musím to nejak vydržať ☹

monilik
15. jan 2011

@tinal chichi mozno az PO porode 😀 ked ho uvidime 🙂