icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

luc771
15. jan 2011

Ahojte, pridavam sa k vam dnes ma tiez doobeda bolela hlava, boli sme prave na nakupoch v Parndorfe a islo mi ju roztrhnut, ale pocasie bolo otrasne hrozne fukalo, dazd sa striedal so slnkom tak sa ani necudujem. Manzela tiez pobolievala cely den, asi blby tlak... Ja ked ma moc boli hlava tak si dam paralen a ked je uplne zle tak si dam ibalgin, inak by som neprezila, pred tehotenstvom ma casto bolievala a zaberal mi vzdy len ibalgin, ale po tom ako som zostala tehotna mi bolesti hlavy dost ustupili, prvych 2,5 mesiaca ma hlava nebolala vobec az koncom tretieho som mala nejaku virozu s nadchou a pri tom som citila hlavu.
Inak nadherne baby vecicky maju v Parndorfe, ale odolala som, este nechcem nic kupovat az neskor ked budem vediet pohlavie. Chalanske veci mam slubene od svagrinej, ma dvoch chalanov 1.r a 2.r, ale obaja sa narodili zaciatkom januara tak neviem ci mi budu sediet velkosti ked my zaciname v lete 🙂
Embabuli, ja som tiez mala v obchode par krat pocit na odpadnutie, hlavne ked som si cupla a hladala nieco v spodnych regaloch a potom som sa postavila, musela som sa vzdy niecoho chytit tak sa mi hlava tocila 😔

smejjka
15. jan 2011

@luc771 Ahoj citala som tvoj prispevok, mozes mi poradit ake kvapky si mala na nadchu? Mne poradili len Pinosol a ten mi teda vobec nezabera,... dik

katren
15. jan 2011

@smejjka kludne si kup olynth, ten mam teraz aj ja 🙂 pred porodom malej som mala taku nadchu ze az...tiez som brala len co mi poradili, len tie "vyberane" ale nakoniec som sa nas*ala a kupila muconasal a olynth a do tyzdna som bola fit 😀

smejjka
15. jan 2011

@katren vdaka lebo uz tyzden fufnem hned zajtra si pojdem kupit 🙂

ninan2
15. jan 2011

@luc771 Ahoj, a myslis ze cenovo sa tam oplati nakupovat, je to lacnejsie, alebo aspon vacsi vyber a kvalitnejsie?

cipuska_
15. jan 2011

ahojte, tak sa pridávam aj ja do skupiny boleni hlav....
inak mne velmi pomáha ortopedický vankuš dosť sa mi to zlepšilo a ked už sa to stupnuje a bolievama ako terza skoro každý den idem na masaž (2-3) krčneej chrbtice a vždy zaberie, potom mám aj na dva mesiace pokoj. ja som mala kedisy posunuté krčne stavce po uraze a odvtedy sa to so mnou taha....

lusia13
15. jan 2011

caute. aj mna posledne dva tzdne velmi casto boli hlava az je to neznesitelne ale neberiem radsej ziadne lieky radsej si idem lahnut. podla mna to bude tym pocasim a hmlou lebo ked boly mrazi nic mi nebolelo aspon mne nie.
Vecicky som tiez nekupovala ziadne je nato este skoro no ja budem kupovat vsetko nove nech je babo typ top.

karin1234
16. jan 2011

@cipuska_ tá krčná chrbtica je pekne citlivá, ja som s nou mala tiež problémy pred tehotenstvom,mala som aj blokády chrbtice, veľa to isto závisí od toho počasia a teraz také zmeny 😕 ale pred tým hlava bolela od vyčerpania skorej teraz non stop skoro 😠

luc771
16. jan 2011

@smejjka ahoj, ja som brala na nadchu Mucoplant nosovy sprej s morskou vodou. Inak nic moc, pomoze len na chvilku, ziadna slava tiez som na to dost nadavala. Do tehotenstva som bola zvyknuta brat Muconasal plus ale teraz mi ho v lekarni neodporucali ani ziadne podobne radsej som to teda pretrpela a preplachovala si nos vlaznou vodou. 😒

luc771
16. jan 2011

@ninan2 Parndorf sa mi zdal cenovo dostupny v niektorych znackach ale neviem to porovnat s cenami na SVK este som nic moc nepozerala, su tam samozrejme aj drahe znacky s krasnymi vecami napr Ralph Lauren a este drahsie designerske znacky DKNY Burberry, maju tam nadherne bodynka, na styl ich limcekovych triciek, ale samozrejme drahsie cca 25-30€ v RL, ja tam vzdy kupim nejaky darcek ked idem pozriet nejake babo, vo velkom sa v tychto znackach neda moc nakupovat ale zopar veci si urcite neodpustim 😀 ale napr. v benettone mali bodynka za cca 7-8€ co sa mi zda dobra cena, urcite este pojdem na podrobny prieskum lebo nas s manzelom bolela hlava tak sme len tak prebehli zopar shopov, tehotenske veci som nevidela, ja som isla hlavne omrknut Desigual aGuess pre seba lebo som v nich este nebola odkedy ich tam otvorili ale co sa mi pacilo som uz neobliekla lebo som dost pribrala odkedy som tehotna tak musim vydrzat 😎 V Desigual mali 30-50% zlavy, velmi dobre ceny oproti Ba, odporucam. Nakoniec som si kupila len v Mangu troje saty po 10€, budem ich nosit ako tehotenske na leginy 😝

ninan2
16. jan 2011

@luc771 vdaka za podrobne info 🙂 Nejake tehu veci uz mam, prevazne C&A vypredaj, takze pohoda, ale mozno ta vybavicka sa tam teda oplati, v Benettone, ved to je super znacka a cenovo naozaj dobre... Nevies nahodou ci znacky ako Nike, Adidas maju sportove veci pre tehotne? Teplaky/sortky najma hladam...

luc771
16. jan 2011

@ninan2 hmm, to bohuzial neviem 😒

cipuska_
16. jan 2011

dobré ránko,mm zobral princeznú na prechádzku ,tak sa možem chvilu učiť....
čo sa týka nádchy, mnevelmi pomáha naparovanie (stačí nad slanou vodou)tak cca 20 min a do dvoch dní mám po nádche, lebo tie spreje typu (mar,quix,...)su na dve veci na h.... a na nič 🙂
čo sa týka vecičiek, ja som malej nakupila pár pekných vecí čo sme nosili doktorovi, alebo ked sme niekam išli a ostatné cheerokee. Malá mala reflux ,takže som ju prezliekala tak 8 - 12 krát v priemere za den a prala skoro každý den takže značkové veci by sa nám moc neoplatili na doma.

cipuska_
16. jan 2011

@ninan2 neviem či majú aj originál tehu veci ale ja som si kupila minule tehotenstvo nike teplaky s takým čirokým preloženým pásom a este aj také trištvrtové a nosiila som až do konca tehu a to boli dokonca S.

cipuska_
16. jan 2011

@karin1234 mne pomáha ešte aj tá čínska mastička na spánky a čelo.alebo sa dá kupiť a taký ladový medved(vodička)

smejjka
16. jan 2011

@luc771 ahoj este mi tu kocky odporucili olynth tak uvdim ci pretrpim alebo si ho pojdem kupit, lebo ten sprej z morskej vody to mi povedali ze je zbytocne kupovat nepomaha,...

ninan2
16. jan 2011

@cipuska_ aha, dobre vediet 🙂

ttina
16. jan 2011

ahojte dievcata, hm na bolest hlavz tazko poradit mna boleli zuby a v lekarni mi povdali ze vdetko len po rade s lekarom, tak som to tiez trocha pretrpela☹
inak nemate nahodou niekto taku "nedefinovanu" chut v ustach?☹

lusia30
16. jan 2011

ahoj kocky,tiez sa chcem pridat medzi vas,mam termin 28.jula...bude to nase druhe babatko uz teraz sa nan velmi tesime,len sa trosku bojim pretoze som bola okolo 10tt dost chora,ale zvladla som to bez antibiotik,zatial na sone bolo vsetko ok tak drzte palce aby bolo vsetko tak ako treba

zuzula221
16. jan 2011

ahojte babenky tak ja som uz z nervami v koncoch pred tyzdnom som tu pisala, ze som spinila bola som aj na pohotovosti a vestko bolo ok... a vcera som opat zacala spinit a aj dnes - taky hnedy vytok... bolia ma strasne krize a vajecniky... stretli ste sa uz niektora s tym, alebo ste poculi o tom, aby zena spinila vo vyssom tyzdni a babatko bolo nakoniec v poriadku??? lebo mne povedali na pohotovosti, ze je to ok... no neviem ale co to moze sposobovat... vobec sa nenamaham a stale sa snazim oddychovat... ☹

monilik
16. jan 2011

@lusia30 ahoj 🙂 vitaj, nestrachuj sa... 🙂 aj ja sa stale strachujem... cele vianoce som bola chora, bez liekov, iba caje, naparovanie nad vincetkou a ovocie, ale preslo 🙂

pridavam sa baby k boleniu hlavy, mna bolela vcera, dnes uz to je lepsie. neviem ci to nerobi to hnusne pocasie vonku... ☹

monilik
16. jan 2011

@zuzula221 ahoj, to ma mrzi 😒 neviem, ja na tvojom mieste by som sla zas na pohotovost a ked nie tak hned zajtra k doktorovi. mozno to nic nie je, ale aspon ti vysvetli co to moze sposobovat a budes pokojnejsia ked ta prezrie a potvrdi ze je vsetko OK. drzim prsteky!

zuzula221
16. jan 2011

@monilik dakujem ti velmi pekne... pred tyzdnom ked som bola na pohotovosti tak mi doktorka povedala, ze to mi mohol prasknut bud hematom alebo kvoli tomu, ze doteraz bolo mimi vyzivovane vajecnikmi a teraz v 12 - 13 tt prebera tuto funkciu placenta... ale vtedy som mala vsetko ok... rozmyslam ist zajtra k svojej doktorke.... ale velmi pekne dakujem

tinal
17. jan 2011

@monilik No ja som včera neodolala v obchode a kúpila som ponožky a body na spanie. Lebo mali na to akciu, že 3 ks za 6,65 €. No nekúp to! 🙂)))))

akinorev30
17. jan 2011

@tinal Ahoj, o nakupovaní mi ani nevrav. Aj ja som včera nakupila trošku viac. Boli výborne akcie a nedalo mi to. A tie veci su take krasnucke. Nie som poverčiva a viem, že čo sa ma stat sa stane, či tie veci kupim alebo nie 😉 . A natrafila som aj na super nabytok za peknú cenu a riskla som to aj ked je to este velmi skoro. Ale kto zvaha nežere 😀 .

tinal
17. jan 2011

@akinorev30 Keby som sa nekrotila, tak ani ja neodídem len s tými dvomi vecami. 🙂 Nábytok ešte kupovať nebudem, to si počkám na posledné mesiace tehotenstva, postieľku mám ešte po mne veľkú a pevnú, takže tú kupovať nemusím.
Inak písala som tu pred pár dňami o kyseline. Tak včera som si kúpila broskyňový džús a ten mi kyselinu neurobil. Takže mám vyskúšané, že broskyne sú dobré. 🙂 To pre nás kyselinárky. 😀
Od včera ma pobolieva hlava, myslela som, že to prejde spánkom, ale asi budem musieť siahnuť po paralene. :( Hovorí sa, že človek nemá čakať, kým sa mu bolesť rozvinie, ale hneď si dať tabletku, ale želala som si, aby to prešlo a neprechádza. :(

akinorev30
17. jan 2011

@tinal No veru džúsy aj mne robia problém s kyselinou. Tak dnes skusim ten broskyňový a uvidím 😝

tinal
17. jan 2011

@akinorev30 To len keby si mala strašnú chuť na džús nejaký. Lebo o džúse sa veľmi nedá hovoriť, lebo 100 % to nebol. Len 35 % alebo 50 %. Ale ten slabší bol lepší.

s_helienka
17. jan 2011

@lucia26r ahoj, ja to tu vobec nestiham citat a doma som rada, ked nemusim cumiet do pocitaca :( a kedy ti konci? 15-teho februara? ci iny mesiac? mne 16-teho februara... a to ani nehovorim o tom, ze to zaucanie stoji za nic, tak aby nemali rovno aj vyhovorku, ze to nezvladam... ale tak, drzim paste 🙂