icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

akinorev30
19. jan 2011

Ahojte tehuľky, tak dlho očakávané sa stalo..................včera mi z ničoho nič vykuklo pekné bruško. Drobec sa doteraz držal v úzadí 🙂 , a ked som to vcera už vsetkým povedala aj v robote, tak zrazu vykuklo krásne brusko. Veru uz to nezakryjem 😀

salinka28
19. jan 2011

Ahojte baby, ja sa momentálne cítim fantasticky, psychicky aj fyzicky. Mám taký príjemny pocit. Minulý týždeň ma trochu pobolievalo v podbrušku, ale to sa asi rozťahovala maternica. Inak bolo všetko OK. Zajtra idem lekárovi do poradne, tak sa už opäť teším, kedy uvidím toho nášho drobca 🙂

salinka28
19. jan 2011

Ešte som chcela dopísať, že asi už cítim pohyby nášho bábätka. Semtam mám taký zvláštny pocit v brušku, ako keby tam niečo kmitalo. Keďže som prvý krát tehotná, neviem posúdiť, či sú to naozaj pohyby nášho dieťaťka. Nemali ste niečo podobné???

kvetinka45
19. jan 2011

Čaute babule. Ja som bola včera na krv v 16 týždni, dúfam že výsledky budú OK. Mna tiež niekedy pobolieva v podbrušku, niekedy cítim aj lavý vaječník- tak trochu ma bolí- dúfam že to nič neznamená.

katren
19. jan 2011

@kvetinka45 neboj sa, vsetko bude ok....ja som sa na to vcera na poradni pytala, a dr. povedala, ze to sa roztahuje maternica....ale pokial by to malo byt ako krc, tak treba prist.....a vajecniky teraz citit nemozes, tie oddychuju 😵

medullienka
19. jan 2011

Baby ahojte 🙂 uz som tu opat dlhsie nebola ... tiez ma obcas pobolieva lava strana podbruska, ale idem na krv 24.1. tak sa spytam Dr.
Ozaj chodi niektora z vas do BS? By bolo super keby sme sa tam niektore v lete stretli 😉

zuzula221
19. jan 2011

@kvetinka45 presne ako ti napisala katren... vajecnik to nemoze byt... to povedala aj mne doktorka... vraj ak ma boli po stranach (viacej a castejsie za den) tak to kludne moze byt kvoli mocovemu mechuru... teraz nas vraj nemaju boliet vajecniky 😅

zuzula221
19. jan 2011

@salinka28 pri prvom tehotenstve som citila tiez prve pohyby tak skoro ako pises ty v tom 17tt 18tt... inak na nete je pisane, ze prvorodicky ich citia okolo 20tt... a teraz pri druhom tehu ich uz pocitujem takto zavcasu... a mne to pripomina presne ako pisala v jednom clanku jedna mamicka, ako keby mala rybicka bozkavala brusko zvnutra 😀 ... citim to teraz hned vedla bubka napravo 😅 ... tak dufam, ze sa nemylim

zuzula221
19. jan 2011

@akinorev30 tak to gratulujem 🙂 a prajem krasne gulatenie sa

salinka28
19. jan 2011

@zuzula221, to že prvorodičky cítia pohyby až v 20 tt som čítala aj ja. Ale niekedy sa môžu aj mýliť 😉 My predsa rozoznáme pohyby našich maličkých 😝

salinka28
19. jan 2011

Nemáte nejaký dobrý tip na pekné detské izby??? Postupne začíname s manželom rozmýšľať nad izbičkou pre malé.
Tie, čo som kukala na nete sa mi zdali buď prehnane drahé, alebo sa moc prezdobené.

zuzula221
19. jan 2011

@salinka28 pri prvom ma presviedcala doktorka, ze to co som citila vraj asi nebudu pohyby vraj su to skor creva, lebo ze 17 tt je skoro, ale boli to pohyby a o tyzden boli silnejsie a silnejsie 😀 ... presne ako hovoris, zena vyciti, ze je to ine ako len creva :D

zuzula221
19. jan 2011

@salinka28 a do akej sumy by ste sa chceli zmestit?

salinka28
19. jan 2011

zuzula221, čo sa týka nábytku, chceme maximálne investovať do 1000 eur. Lebo na nete som videla aj izby za 2 - 3 tisícky a to je podľa mňa zbytočne prehnané. Poznáš nejaký dobrý obchodík??

salinka28
19. jan 2011

@zuzula221, ja som naposledy tie pohyby cítila v sobotu a odvtedy nič 😒 Tak neviem, prečo nesilnejú? Tebe sa zosilňovali z týždňa na týždeň?? Alebo žeby dieťatko oddychovalo, hm?? 😉

zuzula221
19. jan 2011

@salinka28 ja ked som ich zacala citit tak to najskor bolo raz za den niekedy raz za dva dni... take slabucke... a potom sa zacali stupnovat a aj boli castejsie... ale vsetko zavisi od toho, ake zive je babatko... maly bol riadny boxerista v brusku a aj teraz neposedi... takze moznoze aj to tvoje oddychuje 😉

zuzula221
19. jan 2011

@salinka28 no neviem odkial pochadzas... ja som z okresu cadca, takze u nas sa chodi vo velkom do polska 😀 a tam sa uz da vybrat vselico a za lacne peniaze...

salinka28
19. jan 2011

@zuzula221, ďakujem za tip, ale do Poľska sa mi moc nechce kvôli nábytku. Ja som chcela skôr nejaký slovenský výrobok 😉 Ak budete mať niekto dobrý tip na web alebo obchod, dosť sa poteším 🙂

lubenka131
19. jan 2011

@salinka28 moja pohyby akonahle zacitis,musis ctit kazdy den...to neexistuje aby si dnes citila a potom tyzden nic...asi to neboli este pohyby....

medullienka
19. jan 2011

@salinka28
Ahoj,
no mne sa paci nieco taketo http://www.childhome.com/EN/categories.html
neviem zatial akej cenovej kategorie su tie detske izby ale su uzasne. Hlavne tie s bielym nabytkom. Predajne so znackou Childwood su aj u nas, napriklad v BA na Kosickej ulici, alebo v Prievidzi na namesti. Ja sa to tam chystam omrknut 🙂 ale az po mojom sone vo februari ( uz by som mala vediet co to bude).

lusia30
19. jan 2011

@zuzula221 neviem,jedna z moznosti to je ,ale hlavne je ze som sa z toho vyspala...rano mi uz nic nebolo 🙂

martina2001
19. jan 2011

@zuzula221 mne dnes doktorka urobila vyšetrenie, kvôli tým bolestiam, ale nič tam nie je sú to brušné vazivá a naťahujú sa

zuzula221
19. jan 2011

@martina2001 chvala bohu... ale aspon vies, ze je vsetko ok... tesim sa s tebou 🙂

martina2001
19. jan 2011

Baby chcem sa spýtať ste na rizikovom, alebo pracujete?

@zuzula221 však too, že istota je istota.

zuzula221
19. jan 2011

@martina2001 ja nie som na rizikovom (aj ked to tak vyzera)... som na materskej 😎, ale dala som sa vypisat na PN, lebo ked si uz platim to maximum z DNP tak aj nech to nejako vyuzijem 😀

aniicka24
19. jan 2011

@martina2001 ja nie som na rizikovom ale som pn lebo mam rizikove pracovisko 🙂 tak som pn az do materskej 😉

sandy5
19. jan 2011

baby tak moje celodenne bolesti konecne odisli, hned som kludnejsia. mozno to bude len alergia na pracu 🙂 a to male je lenivec uz teraz

sandy5
19. jan 2011

@martina2001 pracujem. aj ked v 6tt som krvacala tak ma nechala doktorka skoro 3 tyzdne doma. skoro som sa zblaznila. moja svagrinna bola na rizikovom od 4 mesiaca ani vyhadzky nemala. to netusim ako by som zvladla. tak dufam, ze nas to nikoho necaka

lusia13
19. jan 2011

ahojte. mate uz vidielne bruska vsimlo si to uz okolie bez toho aby ste im to povedali. a nosite este stare vesi ci ste boli kupovat nejake tehotenske veci napriklad nohavice. ja sa este do vsetkeho vojdem ale nohavice na gombik nezapnem tak chodim rozopnuta a zakryvam to dlhsimi trickami. Ako ste na tom vy?

zuzula221
19. jan 2011

@lusia13 :D aj na mne je to uz dost vidiet, a ja uz nemozem nosit svoje stare nohavice... tie su mi uz priuzke... chvalabohu mam po prvom tehu sirsie nohavice... tehotenske nohavice este sice nenosim, ale mozno o chvilku zacnem 😀 ... a chvalabohu, ze sa este nosia zimne bundy, lebo uz by to u nas vedelo cele mesto :D