icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

sliver
21. jan 2011

@martina2001 - moč mi vyšetrovali dr. pred týždňom, bol OK len som sa ho zabudla spýtať na toto a nechcem tam chodiť každý týždeň.
Ďakujem za odpoveď.

martina2001
21. jan 2011

@sliver mňa zas bolelo brucho tak som išla pre istotu a došli sme k tomu že to bolo len natiahnuté brušné vazivo, čo sa mi teraz dosť zvačšilo bruško. skús ten čaj, ale max 1 šálku denne, to ťa upozornia aj v lekárni.

salinka28
21. jan 2011

@luc771, ja mám zatiaľ len fotky, včera som si ich tiež skoro celý večer prezerala 😉 pohlavie nebolo jasne vidieť. Lekár povedal, že je to také na 70%, takže sa to môže ešte zmeniť. My to chceme vedieť až keď to bude na 100% .
Ale hrozne sa tešíme 🙂 Je to naše prvé dieťa, tak v podstate nám je pohlavie aj jedno, hlavne nech je zdravé 🙂 Na najbližšie sono idem v 20tom týždni. Vtedy to už bude jasné

sliver
21. jan 2011

@martina2001 - hned som sa potešila že zajtra idem do lekárne, no nie.... lebo ja mám veľmi nízky tlak a on znižuje tlak tak ho nemôžem ☹ ....skúsim sa viac nalievať alebo ešte niečo skúsim pohľadať na nete....
na bolesti mi dal dr. magnesium ale tiež len opatrne a výnimočne lebo znižuje tlak ☹
ťažko ťažko....

martina2001
21. jan 2011

@sliver skús sa poradiť v lekárni, jeden pohár by ti hádam uškodiť nemal, ja ho tiež nelúhujem dlho max 4-5 min aj keď je v návode 15min.

tinal
21. jan 2011

@sliver a @martina2001 Nemohol by byť dobrý aj Urinal? Čítam, že je vhodný pre dojčiace aj tehotné ženy.

tinal
21. jan 2011

@masiiik pekné foto. 🙂

martina2001
21. jan 2011

@tinal čo som sa pýtala v lekárni tak ako krajné riešenie, z dôvodu vyššieho prekrvenia podbruška
@sliver ale zas mám aj čaj ovocný malina s brusinkami

tinal
21. jan 2011

@martina2001 Aha, zasa som múdrejšia. 🙂))) Ďakujem za info.

martina2001
21. jan 2011

@tinal 😉

luc771
21. jan 2011

@salinka28 z toho 4D sona mam zopar obrazkov v albume. Aj my sa strasne tesime, tiez nase prve a dalsie ani neplanujem. Pred tehu som strasne chcela dievcatko, aj sme sa o nej s muzom stale bavili napodobnovali a proste vsetko v zenskom rode, ale odkedy som tehu tak to beriem uplne inak, chalan lebo baba len nech to je zdrave. Tiez mam ist v 20tt na sono, ale iba na take obycajne nie 4D tak dufam pohlavie bude vidno ak nie, keby bolo babo zle otocene, tak skocim na ten krvny test na zistenie pohlavi lebo to mam 5min na peso od prace.

veroninika
21. jan 2011

@masiiik Ahoj, kolko sa plati za ten kurz u Jahnatkovej?

mirkapb
22. jan 2011

@erov, jéj, dievčatko, gratulujem. Ja by som tiež chcela dievčatko, lebo chlapca už jedného máme, ale mám pocit, že to bude chlapček, ale to je jedno, či to bude chlapček alebo dievčatko strašne sa na bábetko teším. Ja som na 4D sone ešte nebola, ale určite by som chcela ísť, ale ešte počkám, aby bolo vidno pohlavie.

raduska12
22. jan 2011

Ahojky aj ja mám termín v júly 🙂 síce až koncom ale mám 😝

zuzula221
22. jan 2011

@mirkapb aj ja by som chcela strasne dievcatko, ale ked som bola raz na ultrazvuku v 12 tt bol so mnou aj moj muz a ten vravel, ze tam videl pipika 😀 ... co som sa mu strasne zasmiala a povedala, ze este nemohol nic vidiet, ale on stale tvrdi, ze ho tam videl, ze to bude dalsi chlapcek :D

mirkapb
22. jan 2011

@zuzula221 vidím, že aj ty máš doma už jedného chlapčeka. Ja som tiež bola na sone v 12 tt, ale absolútne som nevidela pohlavie 🙂 . Ja by som chcela dievčatko už aj kvôli tomu, že pre chlapca ma ešte nenapadlo meno, ktoré by sa páčilo aj manželovi 😀 , ale ved času máme ešte dosť

zuzula221
22. jan 2011

@mirkapb no my tiez mame problem vybrat meno... a hlavne sa dohodnut, lebo kazdemu z nas sa pacia ine :D.. pre dievcatko by sa mi pacilo meno Nela alebo Timea, no muzovi sa paci Emma a pre chlapceka sa mi paci Denisko alebo Matias, no muz by zas chcel Jakubka, lenze meniny ma 25.7. a terminy mam: 19.7. a 22.7. - tak kvoli tomu moc to meno nechcem, ale inak sa mi paci aj Jakubko 🙂

lisula
22. jan 2011

Ahoj baby, no my uz mame doma chlapca, ale moze to byt znova aj ja, len nech je zdrave. a nad menami tiez uvazujem, ale jednoznacne nemame 😔 je tolko peknych . na synovi sme sa hned zhodli, ale keby to bola kocka tak neiem, paci sa mi vela.

mirkapb
22. jan 2011

@zuzula221 mne sa tiež páči pre chlapca Jakubko, ale tiež ho nechcem kvôli tomu, že má meniny 25.7. a ja mám termín presne vtedy, páčilo sa mi to meno už pri prvom a vtedy som mala termín presne taký istý ako teraz, ale ked som bola v pôrodnici bolo tam dosť Jakubkov, takže tiež mali meniny a narodeniny skoro rovnako. Pre dievčatko máme zatiaľ asi Sonička.

zuzula221
22. jan 2011

ahojte babenky ja mam pocit, ze dnes mam omnoho mensie brusko ako inokedy ☹

zuzula221
22. jan 2011

@mirkapb aj sonicka je celkom pekne... a este ma napadlo pre dievcatko Nina

maricom
22. jan 2011

Ahojte júlovky, občas ku vám nakuknem 🙂

@mirkapb jejda máme rovnaký termínik 🙂

maricom
22. jan 2011

@zuzula221 čítam, že riešite mená pre bábatenká, ja tiež chcem dať meno s nejakým odstupom od narodenín, otec má meniny a narodeniny v jeden deň a je to také, čo ja viem, je ochudobnený. A detičky na to čakajú, oslavy, narodky, meninky 🙂

zuzula221
22. jan 2011

@maricom presne to som aj ja povedala, ze dospelemu to nevadi ked oslavuje vsetko naraz, ale takemu malemu dietatku to tazko clovek vysvetli, ze vsetko dostane v jeden den... a niektori krutili nado mnou hlavou, ze no a co ked je to pri sebe, no mne sa to moc nepaci

maricom
22. jan 2011

@zuzula221 no presne, hlavne ke´d ešte vidí, že braček alebo sestrička dostane tortičku na meninky aj narodky, alebo aj v škôlke či škole deti oslavujú dva sviatky. Mne sa veľmi páčilo meno Elena ale aj Helena (len to by ma mama zaškrtila🙂) ale to je skoro v auguste a moja prvá je augustová, výročie máme v auguste a už by toho bolo moc na august. Teraz sa mi páči Tereza, Verona, Verena. Manžel ale pripíjal na chlapca, tak uvidíme čo bude 😉

zuzula221
22. jan 2011

@maricom u nas je zas perny november :D... tam snad oslavuju vseetci z rodiny :D... moja segra ma narodky, moja svokra je Emilia, moja svagrina je Katarina, moj muz, prvy syncek, svokor, svagor su Milanovia :D, a moj bratranec ma v 28.11. narodky a 30.11. meno - Andrej :D... no a keby sa nam teraz narodil dalsi syncek a mne sa paci meno Denisko - to je 1.11. :DDDDD

lusia13
23. jan 2011

🙂

akatka
23. jan 2011

@soffi1
Soffi, ku ktoremu lekarovi chodis?

zuzula221
24. jan 2011

babenky tak vcera som nic ine nerobila len na nete pozerala vybavicku pre drobceka 😀 ... aj ked mam dost veci po prvom, ale aj tak ma to laka kupit nieco nove a uz teraz - aj ked je este zavcasu 😀

s_helienka
24. jan 2011

@maricom Helenka je pekne meno 😀