icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

s_helienka
24. jan 2011

@zuzula221 ja mam tento pocit uz posledne dni... vobec ma brucho uz neboli a zda sa, ze aj prsia sa mi scvrkavaju naspat 😖 no do najblizsej navstevy gyndy to su este 2 tyzdne... ☹

mirkapb
24. jan 2011

@zuzula221 meno Nina sa aj mne páči, ale manželovi sa páči viac Soňa a takisto sa mi páči aj Denis, ale to sa manželovi nepáči. Aj ja mám strašnú chuť kupovať vecičky maličkému, zatiaľ stále odolávam. Aj ja mám po malom nejaké veci, ale chcem kúpiť aj niečo nové. Aj kočiar asi budeme kupovať nový, ten po Adamkovi necháme ku babke na dvor.

mirkapb
24. jan 2011

@s_helienka ja tiež teraz ani nemám pocit, že som tehotná, teda bruško mám dosť veľké, ale nevoľnosti už ustúpili, pohyby ešte necítim, tak aj mňa niekedy pochytí strach, či je všetko ok. Poradňu mám až 3.2. tak hádam bude všetko v poriadku.

s_helienka
24. jan 2011

@mirkapb vidim, ze terminik mame rovnaky 🙂 ja mam kontrolu az 8.2. ale kamoska co ma rovnaky termin no uz tretie baby ma ukludnovala, ze to nic asi neznamena... no ako tak pozeram, ty v tom ale tiez mas prax, je to teda normalne?

zuzula221
24. jan 2011

@mirkapb aj ja by som najradsej kupila novy kocar aj postielku 😀 ... tak ale s kocarikom to asi neprebojujem u manzela :D no postielka je este po mne takze mozno na to sa da nahovorit... inak sa mi pacia aj tie hojdacie lehatka so zvukom, ale to budem musiet nejako chlapa prekabatit 😀 😀 😀

zuzula221
24. jan 2011

@mirkapb to aj ja si namyslam, ze sa nieco so mnou deje, ci je vsetko v poriadku a nic ine nerobim len cakam na slabulinke steklenie babatenka aspon raz za den 🙂

sisanka
24. jan 2011

zuzula221 ahoj ja som tiez z cadce...tiez cakame v juli druhe a prveho mame chlapceka..deniska..citala som ze by si strasne chcela dievcatko..to aj ja...a chceme dat nelku..len nie je v kalendari tak zvazujeme..a chlapca chceme dat jakubka.. 🙂

mapene
24. jan 2011

Ahojte tehulky, chcela by som sa k vam pridat, prave som sa dozvedela ze ma vyhodili so sukromnej temy pre malo prispevkov, tak sa tu raz za cas zastavim, teda ked bude cas, co pri malej moc nieje. Len som chcela Sisanke povedat ze kludne moze dat Nelku, my mame a od tohto roka je v kalendari 😀 , meniny ma 3.1., teda uz mala....

cherryl
24. jan 2011

@sliver mám presne taký istý problém pri močení v piatok idem na gyndu a hádam dostanem uspokojivú odpoveď
😎 nemyslím si že je to problém močového nič ma nebolí , neštípe takže urologicky dobré brusnice to asi nebudú riešíť skôr mám pocit pri mojom minimálnom brušku ako keby rástlobruško viac dovnútra ako von takže mi niekto 😅 leží na kábly 😀

sliver
24. jan 2011

@cherryl 😀
ale ja mám aj bruško ....
no daj vedieť čo ti povedali 😉
už som sa sčasti s tým zmierila, lebo mi písali kočky že to mali tiež a už majú mimčo alebo su pokročil. tehu.... asi to patrí k tomu ale isto som zvedavá čo ti povedia!

cherryl
24. jan 2011

@sliver tak nejake bruško mám aj ja s priemerom cez pupok 76cm ale od 12tt sa nepohlo a ani na tehu rifle to ešte nieje 😀

zuzula221
24. jan 2011

@sisanka tak to je super :D... mame rovnaky vkus na mena :D... len ja este neviem ci naisto ich aj dam, lebo mojmu muzovi sa nepaci Nelka, no Jakubko ano 🙄

zuzula221
24. jan 2011

@sisanka a odkial z cadce presne si?

zuzula221
24. jan 2011

@mapene jeeeeeeeeeeeej to si ma potesila, lebo aj ja by som chcela Nelinku je to krasne meno 😉

mapene
24. jan 2011

My sme s tym menom velmi spokojni, hrozne sa jej hodi, ale t asi povie o mene dietata kazda mamina........ 😀 . Teraz ak budeme mat dievcatko tak to bude Natalia.

sisanka
24. jan 2011

@zuzula221 no mojmu manzelovi sa praveze nela paci...a ked spomeniem nejake ine meno tak povie nech nevymyslam ze to bude nela 🙂 ..inak som z podvysokej...ale byvala som v cadci na kycerke...teda az pokial som sa nevydala 🙂

sisanka
24. jan 2011

@mapene no my mame denisa a presne sa to meno na neho hodi !!!! 😀 a kedysi sme s manzelom chceli kevina,ze ked bude druhy chlapec..ale kedze uz mame denisa tak radsej uz nebudeme riskovat ze budeme mat druheho sibala 😀 bo to by uz bolo moc....🙂

mapene
24. jan 2011

my sme nemali premyslene chlapcenske meno ani pri prvom, ked sme sa dozvedeli ze cakame dievcatko sme to nechali tak a teraz zas stojime pred otazkou ake chlapcenske meno, ale pockame asi do sona, a ak je to chlapcek tak budeme rozmyslat potom

mirkapb
24. jan 2011

@s_helienka jéj, takže už sme tu tri s rovnakým termínom, uvidíme, či niektorej ten dátum vyjde. Ja som prvého prenášala 6 dní. Ja si tiež myslím, že tie pocity sú normálne. Ja som to tak cítila aj pri prvom. Myslela som si, že sa to zmení, ked budem cítiť pohyby, ale aj tak som sa bála aj potom, a zdalo sa mi, že sa hýbe málo, ale on bol len také kľudné bábo a zostalo mu to aj po pôrode, teraz je už z neho ale malý čertík a nezastaví sa ani na chvíľu 😀

s_helienka
25. jan 2011

@mirkapb diky pekne... 🙂

soffi1
25. jan 2011

@akatka chodím k zlatej Dr. Jancovej. Ty ku komu?

tinal
25. jan 2011

Ahojte dievčatá. Mám jednu otázku. Odporučil Vám lekár nejaké vitamíny, alebo ste si nejaké kúpili? Myslím okrem toho, že jete zeleninu a ovocie. Pozerám na nete v lekárňach Femibion 400 a tie sú dobre drahé! V lekárni ma včera skoro prekotilo z tej sumy, ktorá bola ešte o 2-3 eurá vyššia.

veroninika
25. jan 2011

ja mam rovnaky nazor na meniny a narodky, nemali by byt blizko pri sebe v kalendari 🙂
A kedze vacsina mien, hlavne tych dievcenskych, kt. sa nam pacia je v juni, juli, auguste, skusime kombinovat.
Pre chlapca mame meno Andrej (po dedovi a pradedovi) a pre dievca - este nie sme rozhodnuti s manzelom ...ale paci sa nam Nina Tereza alebo Anna Karolina (po babkach).

slniecko612
25. jan 2011

@tinal mne lekar neodporucil ziadne, ale ked som sa pytala sestricky, co si o vitaminoch mysli, povedala mi, ze ona ich doporucuje brat v 1 a 3 trimestri. Na trhu su aj ine vitaminy ako Femibion, a su lacnejsie, ako napr. Centrum baby plan-do 3 mesiaca a centrum mami - od 3 mesiaca. Ja som pred otehotnenim a v 1 trimestri brala ten baby plan, teraz uzivam iba kyselinu listovu a v poslednom trimestri zase zacnem uzivat nejake vitaminy.

mirkaradko
25. jan 2011

cawte babky mozem sa k vam pridat??? ja mam termin 25.jula...ale uz keby to bolo... 😒

malinovka333
25. jan 2011

@tinal mne dr odporucil brat pregnium je tam 60 toboloiek,a je tam pisane davat si 2tobolky denne ale dr kazal 1, a 1 si aj davam, predal mi to priamo on v ambulancii za 20€ a tolko stoja aj v lekarni co som sa pytala

zuzula221
25. jan 2011

@tinal ja uzivam calibrum mami a kyselinu listovu 🙂.. kyselinu listovu mi aj moja doktorka odporucila

veroninika
25. jan 2011

@zuzula221 tu kyselinu listovu do kedy treba brat? niekde som citala, ze staci do konca 1. trimestra.....

malinovka333
25. jan 2011

kyselinu listovu je dobre zacat brat už pred otehotnenim a aspom v 1trimestri,teraz už nestaci brat len kyselinu listovu,ale nejaky vitamin aj pre babätko s obsahom kyseliny listovej,

veroninika
25. jan 2011

@malinovka333 ano pred otehotnenim som uzivala kyselinu listovu 2 mes. a potom pocas prvych 3mes. Teraz beriem vitaminy centrum Materna....