Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zuzula221 meno Nina sa aj mne páči, ale manželovi sa páči viac Soňa a takisto sa mi páči aj Denis, ale to sa manželovi nepáči. Aj ja mám strašnú chuť kupovať vecičky maličkému, zatiaľ stále odolávam. Aj ja mám po malom nejaké veci, ale chcem kúpiť aj niečo nové. Aj kočiar asi budeme kupovať nový, ten po Adamkovi necháme ku babke na dvor.
@s_helienka ja tiež teraz ani nemám pocit, že som tehotná, teda bruško mám dosť veľké, ale nevoľnosti už ustúpili, pohyby ešte necítim, tak aj mňa niekedy pochytí strach, či je všetko ok. Poradňu mám až 3.2. tak hádam bude všetko v poriadku.
@mirkapb vidim, ze terminik mame rovnaky 🙂 ja mam kontrolu az 8.2. ale kamoska co ma rovnaky termin no uz tretie baby ma ukludnovala, ze to nic asi neznamena... no ako tak pozeram, ty v tom ale tiez mas prax, je to teda normalne?
@mirkapb aj ja by som najradsej kupila novy kocar aj postielku 😀 ... tak ale s kocarikom to asi neprebojujem u manzela :D no postielka je este po mne takze mozno na to sa da nahovorit... inak sa mi pacia aj tie hojdacie lehatka so zvukom, ale to budem musiet nejako chlapa prekabatit 😀 😀 😀
zuzula221 ahoj ja som tiez z cadce...tiez cakame v juli druhe a prveho mame chlapceka..deniska..citala som ze by si strasne chcela dievcatko..to aj ja...a chceme dat nelku..len nie je v kalendari tak zvazujeme..a chlapca chceme dat jakubka.. 🙂
Ahojte tehulky, chcela by som sa k vam pridat, prave som sa dozvedela ze ma vyhodili so sukromnej temy pre malo prispevkov, tak sa tu raz za cas zastavim, teda ked bude cas, co pri malej moc nieje. Len som chcela Sisanke povedat ze kludne moze dat Nelku, my mame a od tohto roka je v kalendari 😀 , meniny ma 3.1., teda uz mala....
@sliver mám presne taký istý problém pri močení v piatok idem na gyndu a hádam dostanem uspokojivú odpoveď
😎 nemyslím si že je to problém močového nič ma nebolí , neštípe takže urologicky dobré brusnice to asi nebudú riešíť skôr mám pocit pri mojom minimálnom brušku ako keby rástlobruško viac dovnútra ako von takže mi niekto 😅 leží na kábly 😀
My sme s tym menom velmi spokojni, hrozne sa jej hodi, ale t asi povie o mene dietata kazda mamina........ 😀 . Teraz ak budeme mat dievcatko tak to bude Natalia.
my sme nemali premyslene chlapcenske meno ani pri prvom, ked sme sa dozvedeli ze cakame dievcatko sme to nechali tak a teraz zas stojime pred otazkou ake chlapcenske meno, ale pockame asi do sona, a ak je to chlapcek tak budeme rozmyslat potom
@s_helienka jéj, takže už sme tu tri s rovnakým termínom, uvidíme, či niektorej ten dátum vyjde. Ja som prvého prenášala 6 dní. Ja si tiež myslím, že tie pocity sú normálne. Ja som to tak cítila aj pri prvom. Myslela som si, že sa to zmení, ked budem cítiť pohyby, ale aj tak som sa bála aj potom, a zdalo sa mi, že sa hýbe málo, ale on bol len také kľudné bábo a zostalo mu to aj po pôrode, teraz je už z neho ale malý čertík a nezastaví sa ani na chvíľu 😀
@mirkapb diky pekne... 🙂
Ahojte dievčatá. Mám jednu otázku. Odporučil Vám lekár nejaké vitamíny, alebo ste si nejaké kúpili? Myslím okrem toho, že jete zeleninu a ovocie. Pozerám na nete v lekárňach Femibion 400 a tie sú dobre drahé! V lekárni ma včera skoro prekotilo z tej sumy, ktorá bola ešte o 2-3 eurá vyššia.
ja mam rovnaky nazor na meniny a narodky, nemali by byt blizko pri sebe v kalendari 🙂
A kedze vacsina mien, hlavne tych dievcenskych, kt. sa nam pacia je v juni, juli, auguste, skusime kombinovat.
Pre chlapca mame meno Andrej (po dedovi a pradedovi) a pre dievca - este nie sme rozhodnuti s manzelom ...ale paci sa nam Nina Tereza alebo Anna Karolina (po babkach).
@tinal mne lekar neodporucil ziadne, ale ked som sa pytala sestricky, co si o vitaminoch mysli, povedala mi, ze ona ich doporucuje brat v 1 a 3 trimestri. Na trhu su aj ine vitaminy ako Femibion, a su lacnejsie, ako napr. Centrum baby plan-do 3 mesiaca a centrum mami - od 3 mesiaca. Ja som pred otehotnenim a v 1 trimestri brala ten baby plan, teraz uzivam iba kyselinu listovu a v poslednom trimestri zase zacnem uzivat nejake vitaminy.
cawte babky mozem sa k vam pridat??? ja mam termin 25.jula...ale uz keby to bolo... 😒
@tinal mne dr odporucil brat pregnium je tam 60 toboloiek,a je tam pisane davat si 2tobolky denne ale dr kazal 1, a 1 si aj davam, predal mi to priamo on v ambulancii za 20€ a tolko stoja aj v lekarni co som sa pytala
@zuzula221 tu kyselinu listovu do kedy treba brat? niekde som citala, ze staci do konca 1. trimestra.....
kyselinu listovu je dobre zacat brat už pred otehotnenim a aspom v 1trimestri,teraz už nestaci brat len kyselinu listovu,ale nejaky vitamin aj pre babätko s obsahom kyseliny listovej,
@malinovka333 ano pred otehotnenim som uzivala kyselinu listovu 2 mes. a potom pocas prvych 3mes. Teraz beriem vitaminy centrum Materna....

@zuzula221 ja mam tento pocit uz posledne dni... vobec ma brucho uz neboli a zda sa, ze aj prsia sa mi scvrkavaju naspat 😖 no do najblizsej navstevy gyndy to su este 2 tyzdne... ☹