icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maricom
28. jan 2011

@sandy5 mňa žiaľ chytili už 3krát teploty, takže som to krotila paralenom, doky na gynde to odobril. Ale tak najlepšie je nič :( neviem či existuje nejaké homeopatikum ešte to by sa dalo, ale o takom som ešte nepočula

tinal
28. jan 2011

@lucia26r Tak ja som ľahšia len o 20,01 €. Kúpila som len Femibion 400.

zuzula221
28. jan 2011

@sisanka to iste bolo aj pri nasom prvom - tiez plakal, ale kvoli bolestiam a nepomahalo nic ☹ a tiez sa cosi unosil na rukach... ale teraz je zas pajedny 😀 na hocico sa nahneva, ale to vidim, ze ma zdedene po tatikovi a svokrovi 😀

zuzula221
28. jan 2011

@sandy5 mozes to mat aj z nedostatku tekutin 🙂... neviem ci dostatocne pijes... tak skus viac za den pit 😉

sisanka
29. jan 2011

@zuzula221 presne ako nas..ale je aj dost rozmaznany,vidim na nom..no co mozem si za to sama,ked plakal hned som ho brala a dala by mu aj modre z neba 😀 snad druhe bude kludnejsie..aj ja uz som poucena ze odtial potial 😀 inak ty si odkial?priamo z cadce?a rodit ides tiez v cadci?

sisanka
29. jan 2011

@sandy5 mna tiez zo zacitku bolievala hlava..a potom som zistila ze malinko pijem..lebo som bola zvyknuta predtym vypit min. 2l cistej vody a teraz mi voda nechuti..musim mat bublinky..a tak som malinko pila a furt ma hlava bolela..dokonca ani paralen nepomohol...

zuzula221
29. jan 2011

@sisanka nie ja nie som priamo z cadce... som z krasna nad kysucou... a ano chystam sa rodit v cadci... porodnica je tam vynovena a su tam aj novi doktori... vraj je tam teraz super... inak aj ked som rodila 1x tak som bola spokojna 🙂

sisanka
29. jan 2011

@zuzula221 aj ja som tam rodila pri prvom a bola som veeelmi spokojna,aj ked este nebola vynovena...ale teraz ked som kukala na nete obrazky ake to tam je tak sa uz normalne tesim 🙂 mozno sa tam aj stretneme..terminy mame blizko seba 😉

zuzula221
29. jan 2011

@sisanka no to by bola sranda, keby sme sa tam stretli :D... ale vsetko je dnes mozne 😅

sisanka
29. jan 2011

@zuzula221 ja len dufam ze pojdem rodit v termine a nie skor ako to bolo pri prvom..som ani nachystana nebola,nic..tak necakane to prislo..tak teraz dufam ze sa do porodnice poberiem v klude 🙂

zuzula221
29. jan 2011

@sisanka ja zas dufam, ze nepotratim dovtedy :(((((, lebo dnes som zas spinila.... a uz tak dlho mi bolo dobre :((((... uz aj antibiotika som vyuzivala a stale.... ja uz fakt netusim kvoli comu sa to deje... drobcek len prosim vydrz do jula :((((

embabuli
29. jan 2011

@zuzula221 neboj, odvahu! 😉
ved uz si v 16tt..a poznam pripady co spinili dokonca krvacali v tomto obdobi,
a vsetko bolo nakoniec v poriadku..

drzim palce, ved za chvilu sme v polovici 😉

maxiberuska
29. jan 2011

@embabuli ahoj, ako sa maš, moc sem nechodíš, vsetko ok?

zuzula221
29. jan 2011

@embabuli dakujem za povzbudzujuce slova... ved ja si tiez hovorim, ze je urcite vsetko ok... stale si nahovaram a pripisujem to tomu, ze po prvom tehu a po potrate mam asi viac prekrveny krcok maternice a ze mi asi len praskaju zilky... ze to urcite nebude mat nic spolocne s babatkom... ja uz by som tak strasne chcela byt na konci tehu ☹

embabuli
29. jan 2011

@maxiberuska ahoj, neboj, chodim, ale vzdy je co citat a u mna nic moc nove..
stale lezim doma, som na rizikovom, mam problem, ze odpadavam ako som uz pisala minule 😒
takze lezim furt v postely a vyjdem z domu tak raz za tyzden..a len jem a spim 🙂

no a cakam na kontrolu, az 4.2. mam, naposledy som babo videla 20.12, tak sa nemozem dockat!
tak len dufam, ze je vsetko ok,
ved potom dam zase fotku ako rastieme ;)

inak este problem co spomeniem a moc som ho tu u druhych necitala, ale zevraj je to normalne..
mam uplne rozozratu nosnu sliznicu, stale len smrkam, aj krv, napuchnuta sliznica tak ze nemozem dychat
no nic moc..zevraj az po porode to prejde ☹

@zuzula221 neboj, za chvilu to bude tu ;)
ja si pisem s niektorymi babame v sukromke, co sme vsetky uz po par potratoch, prave ze sme mali ovela vacsie obavy a strachy a nechcela som tu depkarit v tomto fore..ale kazda sme uz v druhom trimestri teraz a vsetko vyzera fajn, aj ked strach nas obcas popadne, ale neboj, bude dobre 😉

maxiberuska
29. jan 2011

@embabuli teda, to som nevedela, že maš rizikové, baby tolko píšu, že niekedy nestíham, tak sa drž a držím palce na poradni, ja idem 8.2, už asi povedia čo to je, papa

zuzula221
29. jan 2011

@embabuli to s tvojim zdravotnym stavom (odpadavanie, sliznica) to ma moc mrzi.... to o tej sliznici som fakt este nepocula a ani necitala... ja sa snazim byt optimisticka, ale niekedy to proste nejde... keby som len spinila tak to trosku prekusnem, ved vytok v tehu je normalka a niekedy moze byt ruzovejsi aj u zdravych mamiciek.... lenze ja mam aj niektore dni bolesti v krizoch a bolesti sice nie ako pri potrate - to bola bolest ako pred mrchou... teraz tie bolesti mam bud vpravo alebo vlavo tak nizsie... a to mi hovorila moja doky, ze to moze byt mechur (preto som brala aj dvojo antibiotik)... ale asi podla vsetkeho problem nie je s mechurom tak ja neviem... vsak teraz len cakam do utorka 1.2. - mam vtedy poradnu tak jej poviem co a ako a dufam, ze dovtedy nebudem musiet letiet na pohotovost :(

embabuli
29. jan 2011

@maxiberuska dakujem moc 🙂
no pisu dost, niekedy ani ja uz sa nevyznam kto co..
no veru rizikove, ale aspon si po rokoch odpociniem doma, aj ked s peniazmi je to teda dost naprd 😒

tak ja este 6 dni a snad tiez budem vediet ci dievca abo chlapec, zvedavaaa som strasne 🙂

embabuli
29. jan 2011

@zuzula221 ja som si pisala s holkou, ktora bola presne tiez v 16tt a ta dokonca krvacala dost, tak rovno na pohotovost, a ostala aj par dni v nemocnici, ale male bolo v poriadku vsetko..
som aj citala, ze v tomto obdobi sa daco deje co to moze sposobit, ale uz som zabudla co 😉

no jo, optimisticka vzdy nejde byt tak lahko, hormony robia tiez svoje...ale to zvladnes, drz sa, budeme na teba mysliet 😉

zuzula221
29. jan 2011

@embabuli dakujem velmi pekne si strasne zlata.... no ked som v 12 a 13 tt krvacala, tak mi na pohotovosti povedali, ze to moze byt tym, ze babatko bolo dovtedy vyzivovane vajecnikmi a v tomto obdobi prebera tuto funkciu placenta a vajecniky zacinaju oddychovat... tak vraj v tom case to mohol byt ten dovod... ale uz som v 15 tt+4 a stale :(... uvidim co povie doktorka na poradni

este raz velmi pekne dakujem 😅

peony
29. jan 2011

@embabuli s tou sliznicou som to mala aj ja-vyplachujem si nos takym roztokom z morske soli,v lekarni mi to odporucili a mam pokoj aj sa mi lepsie dycha

sandy5
29. jan 2011

@zuzula221 DRZ SA!!!!! Bude to dobre uvidis. A daj vediet ako si dopadla na poradni. A nedepkuj babo to vyciti... ty chces mat vesele julove dietatko 🙂

sisanka
29. jan 2011

@zuzula221 ty si v minulosti potratila?...to mi j eluto..neboj...treba mysliet stale pozitivne...to je ako s tymi poverami..veris v ne tak sa stanu...treba verit ze bude vsetko ok... 😉

zuzula221
29. jan 2011

babenecky dakujem za povzbudenie... urcite dam vediet, co mi na to doktorka zas povedala

@sisanka ano potratila som minuly rok v juli... bola som v 8tt, teraz by som v marci rodila :(... ale doktorka povedala, nech pockame 2 - 3 mesiace a mozme sa pokusit zas... aj sme sa pokusili a vyslo nam to na prvy sup 😀 , lenze teraz to tehu mam akesi s problemami... pri prvom tehu, ked som cakala milanka, som nemala vobec ziadne problemy tak to nechapem

sisanka
29. jan 2011

@zuzula221 neboj tento rok v juli zas porodis 😉 nam sa tiez zadarilo aj pri deniskovi aj teraz hned na prvykrat..a neviem si ani predstavit ako niektore babenky pisu ze aj rok sa snazia a nic...

zuzula221
29. jan 2011

@sisanka no to ano... veru to mame stastie 😀 .... moj muzicek sa smeje, ze cezo mna staci, ked prehodi trenirky 😀, ale od doobedia zatial sa nic vazneho nedeje, aj som skoro cely den prelezala 😅, ale co uz... robota nie je zajac 😎

shawn7
29. jan 2011

@luc771 ahoj, drzim palce, aby si mala dobre vysledky.

martina2001
29. jan 2011

@zuzula221 nič neboj, všetko bude ok, ja som teraz skoro týždeň strávila v nemocke, v pondelok som začala špiniť, jednorázovo, ale pre istotu si ma nechali do piatku na pozorovanie a keď som sa spýtala na dôvod tak mi povedali mohla prasknúť žilka, alebo placenta sa ukladá a pri citlivej maternici sa špinenie môže objaviť. Ja som podobné špinenie mala aj presne pred mesiacom a tiež ma hospitalizovali na pár dní a všetko bolo ok, mimčo rastie ako má, placenta je správne uložená.

martina2001
29. jan 2011

@embabuli
@peony mne na sliznicu poradila doktorka Hypomer a zaberá dobre, zhruba 2dni sa ešte čistí sliznica ale potom v poho už fúkam nos bez krvi

zuzula221
29. jan 2011

@martina2001 dakujem si ma optimisticky naladila 🙂