Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@janka987 dakujem Janka
je mi luto, ze nemas dobre vsetky vysledky, ale podla mna, to robi len tvoja nepravidelna menstruacia, lebo doktory sa drzia pravidelneho 28 denneho cyklu, a ty ked si mala 40-60 dnovy, preto ti to tak vyskocilo. Neboj vsetko bude v poriadku.
@slniecko612 aj ja blahozelam k chlapcekovi 🙂 ja idem buduci tyzden na morfologiu, tak dufam, ze sa nam babo ukaze. velmi by som uz chcela vediet co cakame.
@maricom pohyby citim od 16-17t., spociatku som si nebola ista ci sa ozyva drobcek, ale teraz je to uz castejsie 🙂
Ahoj baby, to je hezky ze uz niektore viete co to bude, aj ja uz chcem vediet, len mangel nie. tak som zvedava ako to vydrzim nepovedat nikomu. a uz kazdy v okoli sa ma pyta co to bude? a ja ze neviem a ani to nepoviem, a by sa on o tom od niekoho nedozvedel. no uvidime ako to vydrzim.. 😝
@rianka7 aj mne sa zdá, že dnes už bolo a už sa mi zdalo pár dní dopredu ale to bolo len také miknutie, ale dnes to trvalo tak dlhšie, som dosť citlivá na tieto veci, tak dúfam, že už to je ono 🙂
@lisula tak všetci čakajú či to bude párik, asi tak ako u nás 🙂 no možno aj ja ponaťahujem všetkých uvidím, kedy ideš najbližšie na utzv?
my sme boli včera na poradni, spravil mi aj ultrazvuk a zistili sme dievčatko 😀 😀 tak sa teším, lebo chlapčeka už máme, tak aspon nebudú chlapy v prevahe 🙂. pohyby ešte necítim ale doktor povedal že to nevadí, že je tam vela vody a preto je ťažké niečo spozorovať. tak musíme ešte čakať kým trošku porastie aby mala viac sily nám ukázať že tam naozaj je 🙂. tak bude Nelinka 🙂)
@janka987 Neviem, či si to stihneš ešte prečítať pred rozhodnutím, ale suseda mala tiež riziko na DS a pritom je mladšia odo mňa. Potom si vyžiadala ešte jeden test a ten už vyšiel dobre. Ak bude tvoje rozhodnutie akékoľvek, ver si, že si sa rozhodla správne a nemysli na zlé, len optimisticky!
@slniecko612 aj ja sa pripájam ku gratulácii. Aspoň bude maminku chlapec ochraňovať. 🙂
@miskadusko Jééj gratulujem. Dievčatko by som aj ja chcela a stále aj mám pocit, že to bude baba. 🙂 Na 100 % ti povedal, že bude dievčatko?
no najprv, že : chlapec, ja že fajn, syn sa poteší...lebo malý stále rozprával iba o chlapčekovi-kamarátovi. a potom,že: počkajte, nie je to "baba" . tak povedal. a je že fakt? a začal mi to ukazovať a prepol 3d na 4d a tam mi to určite potvrdil. tak ked som odchádzala som sa ho ešte raz na to spýtala , tak sa smial, že sa nemám báť, že je to dievča určite. no šak uvidíme za mesiac, že či vááážne 😀 . zatial moc nekupujem,lebo sme mali obchod s detským oblečením takže oblečko ešte nejaké ostalo. a naušničky budem riešiť až na konci. tak prajem aby ti to vyšlo. mne to mama predpovedala hned ako som jej povedala že bude bábo, a aj som bola dosť vyhádzana čo som pri synovi nebola a bývalo mi zle celé tri mesiace čo som tiež pri synovi nezažila. takže som si aj myslela že to asi nebude mať pipíka 😀
@miskadusko No tak mňa to zle drží doteraz, tak to bude baba ako hrom. 😀 Náušničky u nás v rodine je vo zvyku, že kupuje krstná mama. A to je to najmenej, čo ťa môže trápiť. 🙂 No uvidím za 8 dní ako ma lekár prekvapí s pohlavím drobca.
no tak to bude určite bez PIPÍKA 🙂 😀
@miskadusko blahozelam k dievcatku..my tiez mame jedneho chlapca tak tajne dufam ze aj nam sa podarilo dievcatko teraz...ak ano tak bude tiez Nelka 😉 len musim este pockat do 23.2....a snad sa nam ukaze 🙂
to čakanie je najhoršie -( .
@miskadusko Gratulujem k dievcatku.... aj my sme chceli dievcatko a nakoniec to je chlapec. A to som si zo zaciatku tiez myslela, ze to bude dievca, lebo tiez som byvala vyhadzana, aj som mala dokoca viacerymi sposobmi vyvestene, ze to bude dievca a nakoniec chlapec. 🙂
@slniecko612 hovorí sa že chlapci sú prítulnejší ako dievčatá a náš duško teda je prítulný ako malá cicka. i ked niekedy mi povie že sa nemôže túliť lebo je chlap 😉
@miskadusko Tiez som to pocula, ze chlapci su pritulnejsi, neviem co je na tom pravdy. Ale ja by som aj tak chcela kupovat ruzove saticky a robit copceky 🙂
@janka987 ahoj, som natom rovnako s tym TT, vysledky potvrdli zvysene riziko, prve vysli negativne a druhe zvysene .tak mi brali zasa krv a buduci tyzden budu vysledky a podla toho sa uvidi.strasne ti drzim palce nech to dapadne dobre.ku ktoremu dr.chodis?
@malinovka333 Aj tebe? Mne sa zdá, že to nejako preháňajú tie laboratóriá s tými výsledkami. 😠 Tak ako som písala aj Janke987, tak si myslím, že to nie je nič smerodajné. Mňa čaká zistenie tento mesiac. Ja verím, že nebudú zlé výsledky a keby aj, tak "ich čert vem"! Akurát aj šéfka mi hovorila, že pozná dve mamičky zo svojho okolia, ktorým tiež vyšli také výsledky a deťúrence sú zdravé ako repa!
Baby, podľa mňa budú všetky júlové bábätka v roku 2011 zdravé!!!! 😀 A nielen júlové, ale aj všetky ostatné!
@sandy5 Aj ja si myslím. Ktorá normálna žena by sa nebála po takom výsledku? A tým pádom stresuje seba a bábo to cíti. Červík pochybnosti bude stále vŕtať v človeku. Aj ja patrím podľa popisu medzi rizikovú skupinu, lebo nie som štíhla, ale videla som kopec takých mamičiek so zdravými deťmi! Už mám pocit niekedy, že si potrebujú nahnať nejaké dobre platené úkony a preto také výsledky posielajú.
@slniecko612 a @tinal dakujem 🙂
@malinovka333 chodim k MUdr. Truskovi a som s nim velmi spokojna 🙂
@sandy5 Vidíš ako som to doplietla? To som riziková pri tehotenskej cukrovke. 😠 To je raz tak, keď sa človek venuje práci a internetu naraz. 🙂 Ospravedlňujem sa za moju "vypustenú blbosť" 🤐
Mňa by zaujímalo, prečo Vám to tak rozdeľujú, že v jeden deň krv a potom na iný deň poradňa. Mne to spravia všetko naraz. No zasa ty sa dozvieš na poradni výsledok, ja si asi budem musieť zavolať.
@tinal no presne preto 🙂 aby mi na poradni vzdy mohla vsetko povedat osobne, keby aj bolo nieco zle. Aj ked myslim, ze keby bolo moc zle tak by mi zavolali hned. Uz sa viac ludi cudovalo, ale mne sa ten system celkom paci. Akurat ze tam musim ist 2x. Uz som zlakla, ze co si to za riziko 🙂 neboj to hovoria kazdemu, ze je rizikovy, aj stihla baba moze vela pribrat v tehotenstve. Moja suseda vyse 20kg pribrala a vsetko mala ok.
@s_helienka aj ja uz citim pohyby, ale len take slabulinke takze kludne to mohol byt uz drobcek... a s tou stolicou ma tvoja kamoska pravdu... to treba riesit.... mala by byt pravidelna - kazdy den
@tinal no to bolo skoro prve co mi moja doktorka povedala, ked som dosla, ze som tehotna. Ze nesmiem vela pribrat. Tak ved ja sa neprezieram, ale co ked priberiem... niekedy si clovek nepomoze. A tej mojej susede vsetko slo do brucha, ani by som nepovedala, ze tolko pribrala. Doma nemam vahu, tak ma vazia len na poradni, mam to vzdy s prekvapenim. Doteraz som nepribrala nic, ale teraz uz mi aj brucho vyskocilo, tak asi tam uz nieco bude. Ale ved uz je na case nie 🙂
@slniecko612 gratulujem k chlapcekovi 😀
@sandy5 inak ani mne nic doktorka nenapisala k NT a nic mi ani nehovorila ☹ a vcera som bola na tripple testy... vsak sa mi do rana aj snivali hrone sny... fuj ☹ ... veru dufajme, ze vsetko bude ok...
inak k tomu krvacaniu mi doktorka nic nepovedala, ze len "To nie je mozne! Ale obavat sa nemusite, zapal nemate... a pre istotu sme aj tak preventivne preliecili organizmus tymi antibiotikami"... a utz mi nerobila, takze som toho nasho drobca nevidela 😔

@slniecko612 🙂 aj ja sa pripajam ku gratulacii 🙂
@ninan2 dakujem za vsetko, ten clanok je naozaj povzdbudivy 🙂