icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zuzula221
4. feb 2011

@sisanka a ako sa vola tvoj gynekolog? no v cadci neviem ci je 3D utz...

janka987
4. feb 2011

@zuzula221 myslim, ze to, ze si na pn nic neznamena, ked behas doma okolo maleho drobca...ale vidim, ze uz ma tri rocky, tak je uz urcite rozumny, a vie, ze maminka musi odpocivat 🙂

zuzula221
4. feb 2011

@janka987 no ani nie, ale chvalabohu ho davam do skolky aspon na pol dna.... tak vtedy mam klud a snazim sa oddychovat 😅

sisanka
4. feb 2011

@zuzula221 gulcik...a v nemocnici nie je 3D sono??sak teraz ked je prerobena..sa mi zda ze ano...ze som to videla na stranke porodnice....

sandy5
5. feb 2011

@sisanka spytaj sa na to doktora. a pozri sa aj v knizke, mne tie protilatky robili uz v 1.trimestri pri prvom odbere. mala by si tam mat napisane ci su negativne alebo pozitivne.

sisanka
5. feb 2011

@sandy5 jj viem mam to negativne...🙂 a snad to tak aj ostane..

miriamab
5. feb 2011

ahojte. chcem sa opytat, ci je mozne,aby som uz v 15 tyzdni citila pohyby babatka. teraz som v 16tt a zda sa mi akoby to boli take kopanceky dole v podbrusku. 🙂

sandy5
5. feb 2011

@sisanka drzim palec 😉

monilik
6. feb 2011

@miriamab ahoj 🙂 aj ja mam obcas pocit ze uz citim mimi, ale stale si nie som ista... podla mna to nie je vylucene aby si ho uz v 15tt citila 🙂 aspon sa mozes radovat 😀

miriamab
6. feb 2011

@monilik ani ja som si neni az tak uplne ista, ale nikdy predtym som nic take podobne necitila, tak to bude asi ono. je to super pocit, ked ma to malinke tak tuka do bruska.len sa mi to zda trochu skoro 🙂 .

miriamab
6. feb 2011

@tinal ahoj. k tomu zapalenemu hrdlu. mne doktor kazal kloktat viackrat za den slanou vodou- nemusi byt prilis slana. mne to pomohlo, len to trochu dlhsie tvalo, ale aspon som sa vyhla antibiotikam.este mi predpisal aj bioparox, ten sa moze aj v tehotenstve.

lusia13
6. feb 2011

ja tiez neviem ci uz citim babo lebo sa mi v bruchu robia same cudne veci asi sa to mozno hybu creva. podla mna ked budem citit pohyby tak to spoznam malo by to byt nieco nove co com doteraz necitila nieco vynimocne, ale to je len moj osobny nazor. zajtra volam do ambulancie o vysledky tych tripl testov tak som zevedava ake budu?drzte palusky. 😅

zuzu188
6. feb 2011

mne sa ma babo narodit medzi 17. az 23. julom 🙂..a myslim si,ze uz tiez citim pohyby mimca...v 16 tt to bolo,ako keby som tam mala nejake bublinky a teraz som na konci 17tt a obcas citim ako keby kopanceky,ale nie som si celkom ista tymi kopancami :/....a niekedy mam pocit,ze sa babo prejavuje aj tym,ze sa mi casto stikuta 🙂

majkauk
6. feb 2011

ahojte baby som tu nova,moje vysledky z triple testov dopadli dobre,mame male riziko na dawnov syndrom 1:7200 tak dufam,ze vsetko dopadne dobre,tak sa drzte,ja este necitim pohyby...

tinal
7. feb 2011

Dobré ránko všetkým. Pozdravujem nové dievčatá. 😀

sandy5
7. feb 2011

@lusia13 Drzime! Daj vediet ako si dopadla

sandy5
7. feb 2011

Baby dufam, ze ste uz vsetky zdrave a ziadne bolesti hrdla 🙂

monilik
7. feb 2011

ahojte dievcata, pekny den! 🙂

mirkapb
7. feb 2011

ahoj, aj ja vám prajem pekný deň 🙂
Vítam nové tehulky.
@lusia13 jasné, že držíme palce nám všetkým, aby testy boli ok, ja si na výsledky počkám ešte týždeň, ale už teraz sa niekedy v noci zobudím s tým, že nemám dobré výsledky, potom si uvedomím, že ich ešte neviem a zase spokojne zaspím 🙂

mirkapb
7. feb 2011

@zuzula221 dúfam, že špinenie aj bolesti už prešli, a všetko je v poriadku

dai
7. feb 2011

ahojte,
my sme sice taky hranicny - jul, august 🙂 ale pridavam sa k vam..
miramab, myslim ze mozes citit pohyby - ja som citila aj pri malinkej velmi skoro - lekar mi nechcel verit ze tak skoro ako prvorodicka nieco mozem citit - ale bola som relativne chuda, takze myslim ze aj s tym to trochu suvisi... Teraz mam tiez pocit ze uz citim pohyby - je to akoby sa cele babo niekedy prevalilo na jednu stranu 🙂 vtedy to zacitim..
inak u nas bolo vsetko - spinanie 3x, utrogestan a este stale nevolnosti ( pri malej som ich mala asi do 20-teho tyzdna, tak dufam ze teraz tiez nebudu trvat dlhsie )..
ja idem na testy az buduci tyzden - drzim vam vsetkym palce aby dobre dopadli ( a sebe tiez 🙂 )
krasny dnik zatial vsetkym

lusia13
7. feb 2011

caute. tak tripl test je negatívny dnes som volala ambulanciu tak som sa potesila presne cisla neviem budem sa informovat na dalsej poradny. drzim palce vsetkym cakatelkam na výsledky drzte sa.

monilik
7. feb 2011

@lusia13 ahoj, to je super, bodaj by som aj ja mala taketo dobre spravy v piatok... 😉

sandy5
8. feb 2011

@lusia13 super tesim sa 🙂 ja som bola dneska, takze o tyzden sa dozviem...

luc771
8. feb 2011

Caute dievcata, gratulujem kazdej z vas k dobrym vysledkom TT a ostatnym drzim palce nech to dobre dopadne!!!!

mirkapb
8. feb 2011

aj ja gratulujem k dobrým výsledkom 🙂 , ja sa moje dozviem až budúci týždeň ☹

s_helienka
8. feb 2011

ahojte, ja som dnes bola na UZV, ze podla velkosti hlavicky 16+4, moc ok a krv - ved to poznate... cakat asi 10 dni... dal mi vymenny listok na morfol. ultrazvuk. co to vlastne je a na co to je dobre... ze tam mam ist asi v 20 tyzdni - asi na Antolsku... boli ste tam uz? ako to tam funguje a tak? 😕
velmi som sa bala, lebo 4 dni som sa strasne dusila - kasel a pri kazdom kychnuti som si myslela, ze mi vsetky vnutornosti vybehnu a bolelo to a horucky a nadcha..., no nastastie podla ultrazvuku vsetko v poriaku...
🙂

sandy5
8. feb 2011

@s_helienka ahoj, no na morfologickom ultrazvuku, by ti mali pozriet vsetky vnutorne organy, ci su dobre vyvinute a tak. mna moja tiez posle na antolsku. ale tam mi to pripada jak na beziacom pase, ked som tam bola v 12tt na ultrazvuku tak netrval ani pol minuty a to som tam cakala 3 hodiny... no des

luc771
8. feb 2011

@s_helienka ja som objednana buduci tyzden v piatok na morfologiu, budem v 20+3tt, mne ho ale urobi moj doktor u seba tak som rada ze nemusim ist do nemocnice. Malo by to byt vcelku podrobne vysetrenie organov dietatka, meranie kocatin, proste ci vsetko rastie a funguje ako ma, uz sa z manzelom velmi tesime lebo by malo byt vidno co to bude 😀

s_helienka
8. feb 2011

dakujem 🙂 no nic moc, ked je to ako na beziacom pase... to asi ziadnu vadu neodhalia... ach jaj, no kam potom, ked nie na antolsku?
ja som sa inak dnes pytala, ci naaahodou nevidi, co by to mohlo byt a on ze no vyzera to na chlapceka, ale ze to moze byt aj pupocna snura, takze este stale netusim... no ale 20.t. to bude u mna zaciatkom marca, tak snad vydrzim dovtedy... teda, ked budu ochotni to pozriet a povedat...